Prizoniera Destinului Episodul 1 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 1 Rezumat

Prizoniera destinului pare a fi povestea inversă a Cenușăresei, unde Zeynep este cireșica de pe tort. Ea este o fată frumoasă și rafinată, inteligentă și o avocată în devenire.

Primul episod din serialul turcesc “Prizoniera Destinului”, începe cu Zeynep, o fată născută într-un cartier sărac, care a avut o copilărie plină de abuzuri din cauza tatălui ei alcoolic. Sakine, mama biologică a lui Zeynep și-a dorit o viață mai bună pentru fiica ei, departe de soțul ei abuziv. Ea și-a dat fiica spre adopție unei familii bogate pentru care lucra ca menajeră.

Zeynep a fost adoptată de o familie bogată și părinții ei adoptivi au reușit să-i ofere atât iubirea părintească, cât și educația mult visată.
Serialul începe cu o descrierea vieții lui Zeynep, în mijlocul flashback-urilor din copilăria sa mizerabilă anterioară.

Zeynep se află într-un mare impas!

Zeynep este o tânăra studentă la drept care este prinsă între două vieți diferite și două mame diferite, fiecare cu propriile speranțe și așteptări pentru ea.

Pe de o parte, Zeynep se simte vinovată și datoare față de Sakine, mamei ei biologică pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea. Pe de altă parte, Zeynep încearcă să îndeplinească visele pe care Nermin, cealaltă mamă le are pentru ea …

În timp ce, Zeynep încerca să mențină echilibrul dintre cele două lumi, fata nu a reușit să găsească acel echilibru emoțional, deoarece ani de zile s-a întrebat în sinea ei, cine este cu adevărat ca persoană și care familie este cu adevărat a ei. Până în prezent, această este singura întrebare la care Zeynep nu a găsit încă răspunsul …

Stilul ei de viață din înalta societate a fost unul constructiv și toate aceste lucruri frumoase se datorează părinților ei adoptivi: Nermin și Ekrem. Zeynep de astăzi a fost modelată în mod semnificativ de părinți ei adoptivi și mediul de viata în care a fost crescută. De la modul în care se îmbracă până la modul în care vorbește, urmele vieții trecute a lui Zeynep au fost șterse definitiv. Dar tânără fata nu și-a uitat niciodată originile și are o sensibilitate aparte pentru persoanele sărace. Deși noua Zeynep este întru totul o altă persona, există un lucru care se pare că a rămas același – felul în care tratează oamenii …

Întâlnirea dintre Zeynep și Mehdi!

La service-ul auto: Când Zeynep îl întâlnește pentru prima dată pe Mehdi, ea îi dă o mână de ajutor unei femei din cartierul său, care pare să fie sora lui Mehdi. Se pare că și soarta a avut un rol important în viața frumoasei Zeynep. Deoarece mereu a fost urmărită de trecut și inima ei bună a fost oarecum protejata de influențele exterioare …

Mehdi este plăcut surprins de fapta ei bună și uimit de faptul că cineva din înalta societate se coboară din mașină și se murdărește pentru a ajuta pe cineva care are nevoie. El crede că Zeynep nu aparține acelui cartier și chiar îi spune asta frumoasei fete. Zeynep îl asigură că ea cunoaște foarte bine acel cartier.

Mehdi, care este incapabil să-și ascundă fascinația față de frumoasa Zeynep, începe să-i pună tot felul de întrebări înfășurate în noțiuni preconcepute pe care le are despre oamenii bogații.

Mehdi este un bărbat curajos, sacrificat de sine, care și-a asumat responsabilitatea nu numai pentru familia sa, ci și pentru cei din cartierul său. Deși Mehdi este o fire cam singuratică, el este iubit de toți cei din cartierul său și este considerat un om de încredere.

Mehdi ascunde profund în sufletul său un gol imens, încă din ziua in care și-a pierdut tatăl. El încearcă să umple acel gol răscolind trecutul și este într-o continuă căutare a răzbunării.

Zeliha, mama lui Mehdi este conștientă de pericol și pentru a-și salva fiul din întunericul în care a căzut, decide să-l căsătorească cu cineva din cartier cât mai curând posibil. Iar din momentul in care Zeliha afla de la vecine despre frumoasa Zeynep, nu mai vrea sa auda de nici o alta fata si o vrea pe ea nora ei …

Petrecerea surpriză!

În timp ce Zeynep ajunge la petrecerea surpriză planificată special pentru ea, părinții adoptivi sunt bucuroși că fiica lor a revenit acasă.

Sakine, mama biologică a fetei se pare că a ținut legătura cu fiica ei și vine la ziua de naștere a lui Zeynep cu un cadou. Dar apare Faruk, care nu știe nimic despre trecutul logodnicei sale și distruge întâlnirea dintre mamă-fiică.

În mod clar, Sakine se simte nefericită și i-a fost rușine că propria fiică nu a prezentat-o, așa că pleacă suparată. Nermin, care era și ea de față nu dă curs situatiei jenante, iar Zeynep pare forțată de a ține pasul cu aparențele. Zeynep trece rapid peste ceea ce tocmai se întâmplase și revine la petrecerea ei surpriză.

Petrecere ce s-a transformat într-o petrecere de logodnă surpriză …

Zeynep este cerută în căsătorie de Faruk!

De ziua lui Zeynep, ea este cerută în căsătorie de iubitul ei Faruk și fata acceptă de dragul părinților ei adoptivi. Dar Zeynep își dă seama că a sosit timpul să plăteasca pentru sacrificiile mamei sale biologice și soarta o va aduce cu pas mai aproape de Mehdi.

Zeynep își va da seama că viața nu se referă doar la urmărirea planurilor făcute, ci mai degrabă trebuie să-și asculte chemarea interioară. Premisa fiind: „ceea ce urmează a fi, va fi”. Drept urmare, soarta o va aduce din nou înapoi în casa în care s-a născut …
În timp ce Mehdi și Zeynep încearcă să-și vindece rănile împreună, cei doi vor lupta, de asemenea, pentru a deveni familia celuilalt.

Sakine și Zeliha, două mame preocupate de viitorul copiilor: Zeynep și Mehdi!

Ambele mame își folosesc aceeași tactică pentru a-și forța copiii să se căsătorească. Mama lui Zeynep, nu vrea ca fiica ei să se căsătorească cu Faruk, un bărbat pe care nu-l cunoaște sau pe care nu-l dorește. Iar mama lui Mehdi, nu vrea ca inima lui plină de răzbunare să-i tulbure judecata și să intre la închisoare.

Prizoniera Destinului Episodul 1 (Review)

Turbulența interioară a celor doi protagoniști va fi cea mai interesantă parte a întregii poveștii din serial. Odată ce iubitorii de seriale turcești îi vor vedea pe cei doi cum se confruntă cu dificultăți diferite.

Mehdi cu fosta sa iubită, care este însărcinată și Zeynep cu Faruk fostul logodnic, care va juca rolul iubitului răzbunător.

Sakine, mama biologică a lui Zeynep și Zeliha, mama lui Mehdi au un lucru în comun – au stăpânit arta folosirii șantajului emoțional pentru a obține ceea ce vor de la copiii lor, fiecare cu motive bine intenționate pe care le consideră constructive și demne de copiii lor.

Diferențele sociale și culturale semnificative și interferența constantă a diferitelor personaje vor capta și mai mult atenția publicului. Cu toate acestea, cel mai semnificativ obstacol rămâne și va menține capacitatea limitată a protagoniștilor de a comunica într-un mod care le permite să-și depășească traumele, nesiguranța și preconcepțiile.

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com