Prizoniera Destinului Episodul 11 Rezumat

Mehdi își revine și este foarte bucuros când vede că Zeynep este prima persoană pe care o vede lângă el atunci când deschide ochii. El vrea să fie sigur că frumoasa sa soție l-a iertat, așa că nu ezită să-i adreseze această întrebare care îl macină cumplit.

Zeynep, care a pus corect indiciile laolaltă are inima rănită, știind că Benal ar putea să nu fie un trecut pentru Mehdi. Odată ce puzzle-ul despre viața lui Benal este descoperit încetul cu încetul, încrederea ei în Mehdi pare că se pierde treptat.

Mehdi este externat din spital și află că va avea un copil cu Benal!

În timp ce Zeynep are grijă de soțul ei și îl ajută să se pună pe picioare, ea îi spune în cele din urmă lui Mehdi despre faptul că urmează să devină tătic. Deși știe că acest lucru poate duce la sfârșitul căsniciei lor, ea nu mai poate duce această povară și își asumă riscul. El se duce la Benal și o asigură că își va asuma responsabilitatea pentru copilul ce urmează să vină pe lume. Dar nu se vor căsători pentru ca el își iubește soția. Benal este pur și simplu devastată de răspunsul primit și îi spune cum familia lui i-a oferit bani ca să facă avort.

Mehdi este șocat de comportamentul complice al familiei sale în ascunderea acestui fapt despre copil și merge acasă și le cere socoteală. El este cu inima sfâșiată că nu o poate obliga pe Zeynep să rămână alături de el. Așa că acceptă că această este un mare zid în relația lor pe care este puțin probabil să-l depășească.

Zeynep se pregătește să-și ia rămas bun de la iubirea vieții ei!

Devastată de ceea ce ar putea însemna pentru relația lor, Zeynep nu vrea să-l împovăreze pe Mehdi cu o alegere dificilă între a fi tată și soțul ei. Ea decide să se sacrifice pentru a da o șansă copilului lui Benal să crească alături de tatăl său. Dar pentru prima dată Sakine reușește să-i dea sfatul potrivit fiicei sale, în momentul când o convinge să-și salveze căsnicia, dacă chiar își iubește soțul.

Decizia finală! Pentru prima dată în viața ei de adult, Zeynep alege cu inima, lăsând la o parte conștiința. Se pare că frumoasa avocată și-a dat seama de raritatea iubirii dintre ea și Mehdi.

Pe de altă parte, Emine crede că ea și Faruk își conduc relația în secret față de toată lumea. Dar când nu se așteptă, apare un mare obstacol în calea iubirii lor. Deoarece Sultan găsește în camera fiicei sale pantofii de firmă primiți de la Faruk și își chestionează fiica. Emine recunoaște că iubitul ei este bogat și își asigură mama că se vor căsători, însă nu vrea să divulge numele iubitului. Așa că mama ei o urmărește pe stradă și când o surprinde că urcă în mașina lui Faruk, începe să țipe, face scandal și își ia fiica acasă. Faruk urma sa-i spună lui Emine ca tatăl sau îl presează să se căsătorească cu fiica unui asociat.

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com