Prizoniera Destinului Episodul 12 Rezumat (Final de sezon)

Prizoniera Destinului Episodul 12 Rezumat (Final de sezon)

Zeynep și Mehdi sunt din ce în ce mai apropiați și îndrăgostiți unul de celălat!

Decizia finală ! Zeynep, care s-a obișnuit să-și suprime propriile dorințe în folosul altora, de data aceasta îi spune Mehdi că îl iubește și nu vrea să divorțeze. Pentru prima dată în viața ei, Zeynep alege cu inima și lasă la o parte conștiința.

Am venit la tine Faruk!

Pe de altă parte, Emine, care a fost închisă în casă de Sultan, îi lasă o scrisoare mamei sale și fuge de acasă la Faruk, care se bucură să o vadă.

Faruk, Emine și Zeynep

Nermin îi face fiicei sale o surpriză de nerefuzat !

Cadoul de nuntă al lui Nermin pentru Mehdi și Zeynep! Toată familia decide să se bucure de o vacanță binemeritată, așa că pleacă împreună pentru a ajunge la hotelul lui Nermin, mama adoptivă a lui Zeynep. Dar se întâmplă ca Emine și Faruk să fie în același hotel. Cei doi îndrăgostiți sunt văzuți mai întâi de Kibrit și apoi de Zeynep, care este șocată și nici măcar nu asculta ce are de zis prietena ei … În timp ce această vacanță a fost esențială în apariția de noi emoții în inimile unora;  Va provoca răni greu de reparat altora …

La hotel, Zeynep îi mărturisește lui Mehdi un secret pe care îl păstrase ascuns. Tânără avocată îi mărturisește soțului ei că nu vrea să divorțeze pentru că este îndrăgostită de el.

Mehdi simte fericirea deplină pentru prima oară în viața sa! El îi promite soției sale că o va face fericită și împreună vor trece peste toate obstacolele din calea lor. Aceste mărturisiri sincere, le va întării uniunea.

În această lună de miere magnifică, Mehdi și Zeynep se vor apropia pentru prima dată cu adevărat, după toate lucrurile rele prin care au trecut. Cu toate acestea, această convergență va aduce o problemă complet diferită.

Mehdi și Zeynep se întorc acasă din luna de miere !

Cei doi îndrăgostiți nu se așteptau la o surpriză ciudată! O întorsătură de situație cam neplăcută, care ar putea scutura din temelii echilibrul și armonia familiei lor. Cu toate acestea, Benal, care s-a mutat într-o casa închiriată de Mujgan, continuă să fie o amenințare pentru căsnicia celor doi însurăței. Dar din fericire, Zeliha are propriile ei planuri cu privire la Benal. Ea nu va permite ca asistenta să le strice armonia și pacea fiului și norei sale. Zeynep este devastată când află că Mujgan a închiriat o casă pentru Benal și Mehdi se enervează pe sora lui.

Nermin află că Ekrem are o fetiță cu Meltem și că a pierdut firma!

Ekrem pleacă din țară cu amanta sa și văzând câte apeluri are de Nermin, îi lasă un mesaj vocal prin care îi spune că a iubit-o, dar a fost nevoit să plece pentru că și el face același lucru pentru fiica sa, la fel ca ea pentru Zeynep.

Nermin este șocată și în timp ce vroia să se pregătească să plece la festivitatea de absolvire a lui Zeynep, Ishan Bey vine la conac cu veștile rele. Ea este devastata să afle că Ekrem și Meltem, avocata de la firmă au împărțit firma și că au o fetiță împreună. Executorii confiscă conacul, deoarece Ekrem a făcut multe împrumuturi la bănci și ia lăsat soției sale datorii mari.

Scenă emoționantă până la lacrimi !

Zeynep a absolvit facultatea pe primul loc! Episodul se încheie cu absolvirea lui Zeynep și discursul ei de sfârșit de an, care impresionează pe toată lumea pâna la lacrimi de fericire.

PS: Pregătește batistele aici! 🙂

Prizoniera Destinului Episodul 12 (Review)

Zeynep, care mereu a fost în căutarea iubirii necondiționate, nu a putut părăsi un bărbat precum Mehdi. Un bărbat care nu ezită să o adăpostească sau care nu încercă să-i facă pe plac și toate astea nu pentru nimic altceva, decât să fie iubit de ea.

Prizoniera destinului este o adevărată poveste de viață!

Zeynep a făcut un pas spre soțul ei, odată cu mărturisirea iubirii față de el. Ca urmare, Mehdi a făcut mult mai mulți pași spre frumoasa sa soție.

În întreaga ei viață, nu se putea gândi la nicio relație la fel de altruistă, mai ales alături de o persoană de sex masculin. Zeynep își dă seama că inima ei întotdeauna știa că “acasă” se află în inima lui Mehdi și acum mai mult că oricând este dispusă să lupte pentru iubirea lor infinită.

„Casa în care te-ai născut este destinul tău”, scenariul adaptat dintr-o poveste reală, călătorește în camerele invizibile ale iubirii, vieții și vieții de familie.

În timp ce secretul pe care Zeynep i l-a dezvăluit lui Mehdi despre sentimentele ei față de el au provocat momente incitante, curiozitatea fanilor s-a îndreptat spre povestea noului sezon. 

FINALUL SEZONULUI 1

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com