Prizoniera Destinului Episodul 13 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 13 Rezumat

După o lună de la absolvire, problemele din familia lui Zeynep par că nu se mai termină. Pe deoparte presiunile celor două mame ale tinerei pe care mereu încearcă să le împace și pe de altă parte trebuie să-i facă față și lui Benal, care s-a mutat în casa lor și Mujgan o favorizează de câte ori are ocazia.

Zeynep are un interviu de angajare la o firmă de avocatură de prestigiu!

Tânăra absolventă este pe cale să facă față primului ei interviu de angajare. Dar mai întâi merge la un psiholog căruia îi spune viața ei tulburată. Din confesiunile tinerei, psihologa își dă seama că Zeynep îi pune pe ceilalți pe primul loc. Este evident că trebuie mai multe ședințe de terapie pentru a o face pe Zeynep să se iubească pe ea însăși și să nu se mai simtă îndatorată față de familia ei. Dar psihologa nu vrea să o bulverseze și mai mult, așa că deocamdată o încurajează pentru a trece cu brio interviul la prestigioasa firmă de avocatură.

Din păcate, în ciuda succesului ei în studii, viața tinerei nu se desfășoară în bucuriei și seninătate. Deși Mehdi o iubește foarte mult și iubirea este reciprocă, totuși ceva le lipsește. Dragostea lor nu este suficientă pentru a hrăni legăturile de familie și tot încercând să-i împace pe toți, nu poate sa-și trăiască propria viață în pace și armonie.

Bunătatea lui Zeynep nu face altceva decât să lase cale libera celor două vipere, Benal și Mujgan, care tot intervin în viața celor doi proaspeți căsătoriți și nu au parte de intimitate.

Benal, care înainte de a-l cunoaște pe Mehdi a avut un soț violent, încă se mai folosește de acest fapt și printr-o o atitudine de victimă, îi face viața grea tinerei Zeynep. Ea va sta în casa lor până ce fostul ei soț va fi prins, deoarece vrea să-i facă rău.

Benal continuă să intervină între cei doi îndrăgostiți și face pe victima!

Asistenta nu face altceva decât să strice viețile altora pentru a-și salva reputația. Ea profită de această sarcină, ca o ultima încercare disperată de a pune mâna pe Mehdi. Chiar dacă acesta a încercat de nenumărate ori să o facă să înțeleagă că nu o vrea.

Zeynep trece cu brio interviul și primește jobul!

O nouă zi, Mehdi işi conduce soția la interviu, care nu are loc. Barış, patronul firmei este la Londra și nu poate asista nici măcar la conferința online. Însă Zeynep primește un dosar și trebuie să găsească ce a fost omis.

A două zi, Zeynep pleacă iar la firmă și trebuie să explice în scris ce a motivat-o să devină avocată și cine este ea. Barış este foarte mulțumit de răspunsurile ei și o angajează, deși nu a avut ocazia să o întâlnească. Zeynep este extrem de fericită și împărtășește vestea bună cu fratele ei, soțul ei și mama ei. Sakine când primește SMS cu vestea bună, o îmbrățișează pe Müjgan de bucurie că fiica ei a devenit avocată.

La atelier, Mehdi de bucurie își îmbrățișează soția și o rotește, apoi îi sărută mâna în semn de prețuire și iubire pură.

Zeynep, care se întreabă cine este ea cu adevărat, trece pe la mormântul fratelui ei și acolo poate să-și verse oful plângând. Apoi trece pe la Sultan să vorbească despre Emine. Ea încearcă să i facă să înțeleagă că mai devreme s-au mai târziu tot va trebui să o ierte că doar ea fiica ei.

Cadoul lui Mehdi pentru frumoasa sa soție!😘

În dormitor, Mehdi îi spune soție sale să închidă ochii că are o surpriză pentru ea. În momentul în care Mehdi îi spune să deschidă ochii, Zeynep este plăcut surprinsă de roba ei de avocat cu initial

Kibrit începe școala foarte entuziasmată dar are parte de multe neplăceri din cauza colegilor ei

Kibrit este foarte entuziasmată că începe școala și Zeynep o pregătește pentru prima zi de școală. Dar toată fericirea fetei este spulberată de colegii ei, care o fac sa se simtă inferioară. De supărare, fata fuge de la școală direct la atelierul lui Mehdi care încearcă să o înveselească. Iar în momentul când apare Zeynep acolo, Kibrit se ascunde sub mașină și Mehdi ascunde de soția sa cele întâmplate.

Prizoniera-Destinului-Ep-13.jpg

Pe măsură ce căsătoria lui Zeynep și Mehdi intră într-o nouă dimensiune și cei doi îndrăgostiți sunt din ce in ce mai apropiați, sosirea lui Benal în casa lor schimbă cursul evenimentelor. În timp ce Mehdi și Zeynep işi spun cuvinte siropoase privindu-se in ochi, sunt surprinși de Benal…

Müjgan o influențează pe Benal să intervină între Zeynep și Mehdi!

Müjgan, sora mai mare a lui Mehdi este extrem de arogantă și invidioasă și toate astea pentru că a trăit o iubire imposibilă din cauza familiei ei care nu a fost de acord cu relația ei cu bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește. Ea este aliata perfectă a lui Benal și inamica lui Zeynep.

Într-una din zile, Müjgan o instigă pe Benal împotriva lui Zeynep, afirmând că avocata îi va lua copilul, dacă nu o îndepărtează de Mehdi. Benal îl minte pe Mehdi că din cauza lui Sakine și Zeynep, ea nu are liniște și ca să nu afecteze bebelușul trebuie să plece din casa lor. Bineînțeles că Mehdi face pe eroul și nu-i permite sa plece până ce nu-l vor găsi pe soțul ei. Sakine și-a dat seama de măiestria cu care Benal face pe victima. Din moment ce ea nu crede povestea soțului care o amenință, își convinge fiica că Benal și-a pus în gând să le distrugă căsnicia.

Mehdi este prins între două tabere, incapabil să-și gestioneze corect atât sora, cât și fosta iubită. Din păcate neputința sa alimentează o atitudine împotriva soției sale pe care ar trebui să o protejeze și să o susțină.

Biata Zeynep se găsește atât de singură și neajutorată, luptând cu bunătate împotriva tuturor, ceea ce îi subminează și mai mult încrederea în sine. Ea este atât de preocupată pentru a-i mulțumi pe alții în detrimentul propriei fericiri.

Emine îl surprinde pe Faruk cu Selin!

Faruk, Emine și Selim

Între timp, Emine se adaptează foarte bine la noul ei statut de femeie bogată cu bani. De asemenea, scoate la iveală un temperament drăguț și continuă să se întâlnească cu Faruk. Dar Faruk de departe văzut precum un prinț fermecător nu va permite să-și arate adevărata față. Deși el este ferm convins că are sentimente puternice față de Emine, din păcate, sentimentele sale pentru fată nu sunt suficient de mari pentru a-i permite să se opună tatălui său. Tatăl său insistă să se căsătorească cu Selin și Faruk este nevoit să se întâlnească și cu fata bogată.

În cele din urmă, Emine îi cere explicații lui Faruk, deoarece simte că îi ascunde ceva. El nu neagă, dar nici nu-i spune despre planurile tatălui său, așa că Emine caută informații despre Selin și găsește profilul fetei pe internet. Ea îi vede o fotografie cu fata p într-un restaurant și este foarte dezamăgită dezamăgită. Emine când află locația restaurantului se duce acolo. Ea o surprinde pe Selin cum îl tine pe Faruk de mână și cu lacrimi în ochi îi cere socoteală iubitului ei.

Nermin duce o viață foarte sărăcăcioasă din cauza soțului ei!

Marea surpriză a acestui început de sezon este evoluția personajului lui Nermin, mama „bogată” a protagonistei noastre. Ei bine, Nermin, care a aflat că soțul ei este un ticălos de prim rang. Pe lângă faptul că a înșelat-o cu avocata companiei, este implicat și într-o relație și are o fetiță.

Ekrem a adus în pragul falimentului compania, cu o serie de escrocherii ale căror datorii rezultate revin acum asupra lui Nermin. Vom avea ocazia să vedem cum se va descurca Nermin în noua sa stare. Ea nu-i spune nimic lui Zeynep, care crede că este într-o stațiune de lux. Însă cruntul adevăr este că Nermin trăiește într-un cartier sărăcăcios. În tot acest timp ce avocatul ei încearcă să-l găsească pe Ekrem, care a fugit din țară cu amanta și fiica lor.

Pe de altă parte, Cemile a început să lucreze cu Sultan la băcănie. Sultan o încurajează să-i de-a o șansă lui Nuh. Dar femeia are mari rețineri știind că bărbatul o iubește pe Emine.

Burhan, marea iubire a lui Müjgan apare în cartier și va încerca să se apropie de fosta sa iubită.

Benal părăsește casa lui Mehdi și este prinsă de Serhat!

Mehdi primește un apel telefonic și este informat de situația neplăcută în care se află Nermin. Si foarte grăbit vrea să plece, însă Benal îl oprește, crezând că Mehdi se va întâlni cu soțul ei. Ea crede că este în pericol și îl ia de mână mărturisindu-i cât de prețios este pentru ea și copilul lor. După plecarea lui Mehdi, Zeynep, care a văzut încercarea lui Benal de a se apropia de Mehdi, îi reproșează. Bineînțeles că iese cu ceartă și asistenta pleacă.

În timp ce Zeynep, Cemile și Müjgan o caută într-o disperare prin cartier, Benal este răpită de fostul soț. Telefonul lui Benal cade în stradă în timp ce Serhat o bruschează să urce în mașină.

Între timp, Mehdi, care a găsit-o pe Nermin, se întoarce acasă împreună cu soacra sa. Dar când află că Benal a părăsit casa, se enervează și o privește acuzător pe Zeynep, care doar ce intrase în casă cu Nuh.

La sfârșitul episodului, un contrast dur cu o consecință neașteptată va afecta echilibrul precar dintre Mehdi și Zeynep …

Prizoniera Destinului Episodul 14 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com