Prizoniera Destinului Episodul 14 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 14 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 14 Rezumat (Doğduğun Ev Kaderindir Ep 14)

Prizoniera Destinului Episodul 14: În timp ce, Benal este îngrozită că a ajuns din nou pe mâinile soțului agresiv care a răpit-o, Mehdi ajutat de Nuh o caută într-o disperare.

Zeynep este și ea în căutarea rivalei sale și când află de la o o femeie locația unde a dus-o Serhat pe Benal, anunță poliția și pe Mehdi că se află la depozitul din cartier.

Serhat este arestat

Mehdi ajunge acolo exact in timp ce Serhat este arestat și de față cu poliția nu se lasă până nu-i dă niște pumni. Bengal a fost bătută de Serhat și cei de la ambulanță anunță că este însărcinată și o consultă.

Zeynep privește îngrijorează scena violentă și cum poliția abia reușește să-l potolească pe soțul ei agresiv. Ea se simte profund dezamăgită și rănită când Mehdi nici măcar nu o băgă în seama, ci urcă în ambulanță și o ia de mână pe Benal.

Pe de altă parte, Faruk îi mărturisește lui Emine că o cunoaște pe Selin. Emine este foarte supărată, dar Faruk este neputincios, deoarece nu o poate părăsi pe Selin. El își face curaj și îi spune iubitei sale că nu se poate opune tatălui său pentru că îl va dezmoșteni. Bineînțeles că Emine este pur și simplu devastată, însă Faruk îi promite că va încerca să gestioneze cumva situația neplăcută cu Selin, convingând-o să renunțe la căsătorie. El închiriază o casă lângă mare pentru Emine. Dar rămâne singură în noaptea aceea și își face tot felul de idei că Faruk o ține pe post de amantă.

Nermin când află ce s-a întâmplat, îi spune lui Zeynep că nu prețuiește pe nimeni mai mult decât pe ea. Zeynep este foarte supărată că Mehdi nu s-a consultat cu ea cu privire la Benal și văzând că este lăsată la o parte, se îndepărtează treptat de soțul ei. Deoarece când revine acasă surprinde o scenă de familie fericită, sărbătorind în gradina casei că Mehdi și Benal vor avea o fetiță.

Zeynep începe să lucreze! Mehdi se duce la Nuh, care este cam bulversat și împrăștiat. Apoi merge la să-și vadă soția la muncă. Deși Zeynep este foarte ocupată, tot își face puțin timp sa vorbească la cafenea. Cei doi vorbesc despre Benal și copilul ce urmează să vină pe lume.

În timp ce Zeynep merge în cartier, Emine vrea să vină să vorbească cu ea, dar prietena ei nu vrea să audă nimic cu privire la relația ei cu Faruk. Odată cu sosirea mamei sale Sultan, Emine pleacă foarte supărată.

Zeynep vede pe internet o fotografie cu Faruk și Selin și își amintește cât de disperata era Emine. Ea merge imediat la vilă să vorbească cu Emine pentru a o convinge să-l părăsească. Dar când îl vede pe Faruk, Zeynep pleacă foarte dezamăgită, mai ales că prietena ei compară relația lui Zeynep cu Mehdi. Ea merge la Sultan și îi spune ce s-a întâmplat. A doua zi, Sultan merge la Emine și îi cere fiicei sale să se întoarcă acasă. Însă Emine, care încă mai speră să se căsătorească cu Faruk, nu vrea să-l părăsească. Mama ei îi spune că se poate întoarce oricând dorește, apoi pleacă supărată.

Zeynep împreună cu mamele ei, Cemile și Kibrit se duc la Sultan și dorm acolo pentru o noapte. Mehdi doarme în mașină în fața casei. A două zi dimineața, Zeynep încearcă să fie mai înțelegătoare cu soțul ei când îl vede dormind în mașină.

În cartier începe să se răspândească vestea că un bărbat pe nume Burhan, çare a plecat cu ani în urmă, se va întoarce din Germania. Müjgan aude și se bucură, dar încearcă să nu-i dezvăluie Mehdi. Deoarece tatăl lui Burhan l-a împușcat pe tatăl lor și de atunci Burhan a plecat în Germania. Burhan este fratele mai mare al lui Celal.

Cemile îl vede pe Nuh încercând să-și vândă cafeaua. Nuh vorbește cu Emine, care se află în cartier, iar asta o supără puțin pe Cemile. A doua zi, Nuh îi spune femeii că vrea să deschidă o nouă pagină în viața sa și îi aduce din nou zâmbetul pe buze.

Odată ce se stabilește data nunți a lui Faruk cu Selin, vestea apare la știri și Emine este foarte supărată. Faruk încearcă să o consoleze spunându-i cât de mult o iubește.

..

În cartier, angajatul cafenelei Umut deschisă de Burhan, distribuie tuturor colete cu alimente. Una dintre cutii o lasă și la atelierul lui Mahdi. Yaldız merge la deschiderea cafenelei.
A doua zi dimineața, când Mehdi ajunge la atelier și vede cutia de la Burhan se enervează. El ia coletul și se duce la cafenea, începând să strige cât îl time gura „Burhan”. Zeynep l-a văzut nervos și merge după el să-l calmeze și cu tristețe își amintește bătaia din ziua nunții…

Prizoniera Destinului Episodul 15 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com