Prizoniera Destinului Episodul 15 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 15

INFO: Un nou personaj apare în serialul turcesc Prizoniera Destinului! Barıș Bey este interpretat de chipeșul actor Engin Öztürk. El deține o companie de avocatură renumită și este șeful lui Zeynep. Compania lui Barış se ocupă de cazuri internaționale. Visul oricărui student al unei facultăţi de drept este să-și facă stagiul într-o astfel de companie.

Mehdi, care a aflat că marele său dușman a revenit în cartier, se duce la cafenea pentru a se confruntă cu Burhan. El se enervează și mai mult când îl vede pe Serhat, fostul soț a lui Benal acolo. Burhan îi face observații că de data asta nimic nu-l va împiedica să-și continue afacerile în locul natal și bineînțeles că Mehdi iar este pus pe ceartă. Zeynep se panichează și abia reușește să-l împiedice să nu-l bată, atenționându-l să-și rezolve problemele cu Serhat în mod legal. Ea îi promite că va obține un ordin de restricție că Benal să fie în siguranță. Deoarece Benal nu este în siguranță să rămână singură, Sultan se oferă să o cazeze la ea pentru a face a o proteja pe Zeynep.

Zeynep este concediată de Barıș Bey și este foarte supărată!

Zeynep întârzie la serviciu din cauza lui Mehdi. Barıș Bey, care este un om de afaceri foarte punctual și vrea aceeași punctualitate de la angajații săi. El o concediază pe Zeynep fără să stea pe gânduri chiar dacă fata încearcă să-i explice că s-a ivit o problemă familială. Zeynep se scuză și încearcă să-i de-a explicații pentru a-și recupera jobul, dar nu poate și este foarte tristă.

Zeynep merge din nou la companie pentru a vorbi cu Barıș Bey. Dar nu-și poate recupera locul de muncă și se întoarce acasă foarte supărată. Mehdi se simte vinovat și vrând să vrând să repare greșeală, deschide laptopul soției sale și ia numărul de telefon a lui Barıș. Apoi îi trimite discursul lui Zeynep de la festivitatea de absolvire.

Pe de altă parte, Emine trebuie să o înfrunte pe Selin, care foarte hotărâtă apare în fața ei. Selin știe numele ei, de unde vine și despre băcănia mamei sale Sultan, așa că nu ezită să o ironizeze. Ea o tratează pe Emine de parcă ar fi amanta lui Faruk. Emine nu-i se lasă călcată în picioare și îi arată inelul de logodnă de pe deget, apoi Selin pleacă nervoasă.

Faruk s-a dus să vorbească cu tatăl său, care nu are de gând să-l lase să o părăsească pe Selin. Emine este devastată și când Faruk ajunge acasă îi spune ce s-a întâmplat. El încearcă să o consoleze, ca apoi să-i spună că trebuie să călătorească în scop de afaceri, deoarece tatăl său l-a trimis la Londra timp de 3-4 săptămâni.

Emine vede la știri că Faruk și Selin se vor căsătoripeste două săptămâni și de supărare părăsește casa, lăsând acolo toate hainele de firmă. Imbracată cu hainele ei vechi se întoarce în cartier la mama ei. Dar din păcate privirile și bârfele localnicilor o întristează amarnic. Sultan se gândește să vândă băcănia, deoarece presiunea vecinilor este prea mare pe unica ei fiică.

Nuh și Cemile sunt din ce în ce mai apropiați!

Nuh este bulversat văzând-o pe fata pe care a iubit-o necondiționat în preajma sa, dar nu renunță la Cemile, care l-a acceptat în viața ei cu brațele deschise. El își transferă magazinul lui Burhan și Mehdi supără pe el când află și iese o ceartă. Burhan, care intenționează să-și extindă afacerea, cumpără multe locuri din cartier. Odată cu sosirea lui Emine, Cemile se teme că Nuh se vă întoarce la marea sa dragoste. A doua zi, Nuh merge la Cemile și spune despre sentimentele sale pentru ea. Cei doi îndrăgostiți se duc să savureze un ceai turcesc.

Reîntâlnirea dintre Müjgan și Burhan are un final tragic!

Müjgan și Burhan se întâlnesc și urmează o îmbrățișare foarte romantică după care au tânjit ani de zile. Dar din păcate, Mehdi îi vede și îl bate pe Burhan.

A doua zi, Barıș, care a rămas plăcut impresionat de discursul fetei, îi spune lui Zeynep că îi dă a doua șansă. Zeynep se întoarce la muncă foarte fericită și în timp ce îi promite că vă pune serviciul pe primul loc, Kibrit o suna într-o disperare. Deși la primul apel Zeynep are retineri sa raspunda, la al doilea răspunde și află că Mehdi l-a bătut grav pe Burhan și poliția l-a arestat.

Prizoniera Destinului Episodul 16 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com