Prizoniera Destinului Ep. 16 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 16 Rezumat

În acest episod vom avea ocazia să vedem prima ceartă dură între cei doi protagoniști Mehdi și Zeynep.

Mehdi îl bate pe Burhan și ajunge la poliție!

Mehdi s-a schimbat din primul sezon, însă revenirea inamicului în cartier, redeschide rănile trecutului. Deoarece văzându-l pe Burhan încă o dată lângă Müjgan îl scoate din minți și inevitabil face un gest extrem, bătându-l până când ajunge în stare gravă la spital.

Zeynep când află face un atac de panică și șeful ei Barış reușește să o liniștească. Apoi îi oferă mașina companie să meargă la Mehdi.

Între timp, Mehdi este dus la secția de poliție, unde ajunge și Zeynep. El riscă să fie condamnat la o pedeapsă foarte severă. Așa că Zeynep decide să-l viziteze pe Burhan în spital pentru a-i cere să nu depună plângere. Burhan o avertizează pe Zeynep că ar trebui să se obișnuiască cu Mehdi, deoarece dintotdeauna a fost un bărbat impulsiv și bătăuș.

Pe de o parte Kibrit este foarte speriată și cu greu este calmată de Zeynep și pe de altă parte Müjgan se învinovățește că din cauza ei s-a ajuns la o asemenea situație neplăcută. Dar Burhan nu depune plângere împotriva lui Mehdi că sa nu o întristeaze și mai mult pe Müjgan.

A doua zi, Mehdi este eliberat, dar este sub supraveghere și dacă se abate de la lege, riscă să ajungă la închisoare. Deși Zeynep il imploră să-l evite pe Burhan, Mehdi nu-i promite ceea ce nu poate.

Barış a vrut să-l ajute pe Mehdi și interesându-se de cazul lui a descoperit că a mai fost arestat și nu ezită să-i spună lui Zeynep despre altercațiile și numeroasele plângeri împotriva soțului ei.

Sultan decide să părăsească cartierul!

Pe de altă parte, Emine ajunge sa fie bârfită în cartier pentru că a fugit cu Faruk. Mama ei decide să plece din cartier și vânde casa și băcănia pentru a-și feri unica fiică de acuzațiile vecinilor.

La școală, Kibrit are în permanență probleme cu colegii. Zeynep vrea sa i trimită la o școală privată, însă Mehdi nu este de acord din cauza taxelor mari. În momentul în care Zeynep de impune și afirmă că ea va plăti. Mehdi când află că soția sa câștigă mult mai mult decât el, începe să devină suspicios și gelos.

Zeynep nu mai este aceea fată sensibilă și firavă că în primul sezon. Ea a devenit o femeie puternică care încearcă să nu fie pusă într-un colț și să-și impună cu orice preț punctul de vedere și deciziile ei cu privire la carieră. Dar gelozia lui Mehdi crește atât de mult, încât cei doi nu reușesc să găsească un punct comun de înțelegere.

Sakine și-a dat seama că Mehdi se simte inferior și o avertizează pe fiica ei că soțul ei o va rănii din cauza geloziei. Dar Zeynep nu ia în considerare spusele mamei sale.

La compania de avocatură, Barış le dă stagiarilor un caz pentru a lucra individual și în grup. Însă Zeynep nu rămâne peste noapte și pleacă acasă.

Odată ce Mehdi află de la Burhan că Zeynep l-a vizitat în spital, de furie își pierde cumpătul. El crede că Zeynep l-ar fi implorat pe Burhan să nu depună mărturie. Ajuns acasă țipă la soția sa și de nervi răstoarnă masa.

Zeynep îşi dă seama că a făcut tot ce putea pentru a menține pacea și armonia în cuplu, dar Mehdi nu apreciază eforturile ei. Avocata este foarte supărată pe Mehdi și decide că nu are rost să-și neglijeze cariera. Așa că se întoarce la companie, unde lucrează atât cu prietenii ei, cât și cu Barıș.

Mehdi crede că Zeynep nu-l iubește cu adevărat și când își va da seama de asta îl va părăsi. El își spune oful prietenului său. Nuh îşi dă seama că Zeynep are dreptate și îl sfătuiește să-i ceară scuze soției sale.

Tensiunile dintre Mehdi și Zeynep continuă!

Mehdi vrea ca Zeynep să renunțe la servici. Însă Zeynep se impune, spunândui că nu poate lua decizii pentru ea.

Mehdi, care a început să fie excesiv de protector și gelos față de Zeynep, nu își poate controla furia.

Clopotele despărțirii se apropie cu adevărat între cele doi îndrăgostiți!

A doua zi, Mehdi înnebunește de furie când află de la Müjgan că șeful lui Zeynep a adus-o acasă cu mașina și fără să stea pe gânduri merge la ea. Zeynep îi spune că rămâne în acea casă, nu pentru că el vrea, ci pentru că este îndrăgostită de el.

Acest lucru va rupe echilibrul și armonia din cuplu. Odată ce se ajunge la punctul în care Mehdi îi cere soției sale să renunțe la job. Tânărul este foarte supărat și îi spune că și atunci când va merge la serviciu, are nevoie de permisiunea lui. Apoi îi atrage atenția si la felul în care se îmbracă.

Bineînțeles că Zeynep se opune total acestei decizii. Așa că Mehdi o închide în casă pentru a o împiedica să meargă la serviciu. Deși Zeynep îl imploră să o deschidă, el o ignoră și pleacă la atelier …

Prizoniera Destinului Episodul 17 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com