Prizoniera Destinului Episodul 17 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 17 Rezumat

Mehdi în culmea geloziei!😂

Mehdi din pură geloziei își încuie soția în cameră pentru a nu putea merge la serviciu. Zeynep când vede că nu poate ieși din casă simte că întreaga ei lume tocmai s-a prăbușit. Ea reușește să deschidă ușa și merge direct la atelierul soțul ei să-i ceară socoteală. Ajunsă acolo îl întreabă cum a putut să-i facă una că asta. Mehdi obiectează și susține sus și tare că el are dreptate.

Zeynep decide să divorțeze de Mehdi!

Văzând că soțul ei nici măcar în ultimul moment nu conștientizează că a greșit, îi spune că nu a meritat compromisurile făcute, afirmând că va divorța de el.

Zeynep nu mai are de gând să stea în casă soțului ei și își caută o locuință. Apoi își sună mama să împacheteze lucrurile. Șeful ei Barış îi este alături și îi oferă un avans pentru a putea gestiona situația cu mutatul și mai bine.

Sakine ca întotdeauna caută soluții să își țină fiica lângă Mehdi. Așa că apelează la Sultan să o convingă pe Zeynep să nu-și părăsească soțul. Însă Emine când află cele întâmplate își susține prietena și maică-sa la fel…

Pe de altă parte, Mehdi împărtășește cu prietenul său necazurile sale. Nuh îşi dă seama că Mehdi a greșit față de soția sa și nu ezită să-i spună ceea ce crede.

Convins de Nuh că a greșit, Mehdi se duce la servici la soția sa săi ceară iertare. Zeynep vrea să-i de-a o lecție ca să-l convingă odată pentru totdeauna că la servici se lucrează. Ea îi prezintă colegele ei și pe Barış.

….

Prizoniera Destinului Episodul 18 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com