Prizoniera Destinului Episodul 19 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 19 Rezumat

Mehdi și Zeynep divorțează!

Mehdi acceptă divorțului cu un mare “DA”, uimind-o pe Zeynep, care nu se aștepta să renunțe din nou atât de ușor la ea. După divorț, Mehdi și Zeynep încearcă să-și refacă viața separat, dar rănile lor încă sunt deschise.

Zeynep încearcă să-și concentreze toată atenția la serviciu alături de seful ei Bariș, care pare să vrea să se apropie din ce în ce mai mult de frumoasa avocată. Ea decide să-l uite pe Mehdi și să să-și construiască o carieră de succes. Deși Zeynep încearcă din răsputeri să-și construiască o viață nouă, sentimentele puternice față de Mehdi încep să îi dea bătăi de cap, deorece i-au amploare primele simptome ale geloziei față de Benal care între timp s-a stabilit în casa lui Mehdi.

În tot acest timp, Mehdi decide să înceapă o nouă afacere alături de Nazli, care pare foarte atrasă de el. Kibrit nu va avea de suferit din cauza divorțului pentru că va primii vizite de la ambii părinți și atât Zeynep, cât și Mehdi îi oferă iubirea necesară.

Zeynep la un pas să clacheze după desprtirea de Mehdi! Pentru a se distrage și mai mult de acel sentiment al pierderii și al melancoliei, decide să meargă cu Emine la barul în care Mehdi a cerut-o în căsătorie și acolo îl întâlnește pe fostul ei soț împreună cu prietenul său Nuh și Nazli.

Emine hrănește gelozia lui Zeynep, insinuând că pare să existe ceva între Mehdi și Nazli. Cele două prietene participă la o petrecere de ziua unui coleg pe nume Sehan, însă chiar și acolo nu se distrează.

Mehdi și Zeynep se găsesc împreună cu Nuh în locul în care au decis să se căsătorească. Mehdi o prezintă lui Nazli ca fosta lui soție și acest lucru îi provoacă o reacție neașteptată lui Zeynep, care se simte ranită și se refugiază în brațele prietenei sale. Emine, care de multă vreme, încearcă în toate modurile posibile să o consoleze, simte durerea profundă din inima lui Zeynep.

În timp ce, Nazli, noua parteneră de afaceri a lui Mehdi pare din ce în ce mai atrasă de el, atât de atrasă încât, sub pretextul unei scuze, îl invită la ea acasă.

Pe de altă parte, acasă la Zeliha are loc încă o ceartă între Mujgan și Cemile, care are acum o relație stabilă cu Nuh. Relația ascunsă de Mehdi, va fi dezvăluită în curând de Benal, care reapare în scenă. Toate acestea fiind spuse cu siguranță ne așteaptă un nou episod plin de emoții.

PS: Puțin mister nu strică, așa că nu vom dezvălui nimic altceva pentru a va stârni curiozitatea și interesul să citiți rezumatul episodului 20.

Prizoniera Destinului Episodul 19 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com