Prizoniera Destinului Episodul 20 Rezumat

Prizoniera_Destinului_Episodul_20

Mehdi este șocat să-l vadă pe Barıș la Zeynep și deși ea insistă să i se alăture la masă, el nu intră și agită pe toată lumea cu atitudinea sa. El vrea doar ca Dilara și Cemile să plece cu el și Sakine vrea să intervină să-l calmeze, însă Zeynep nu o lasă. Chiar și Barıș vrea să plece, când vede că Zeynep se duce după Mehdi să-i de-a explicații, dar Nermin îi cere scuze pentru situația neplăcută și nu-l lasă să plece.

Bariș devine un adevarat gentleman în ochii lui Nermin și Sakine!

Bariș vede cât de afectată este Zeynep din cauza lui Mehdi și încearcă să o liniștească. El ii explica că de fapt mai multe femei sunt în situația ei în urma unui divorț și ea este o victimă acelei situații neplăcute. Nermin, care asistă la conversație îi dă dreptate și îl întreabă pe Bariș dacă se pot lua măsuri împotrivă violenței lui Mehdi. Sakine când aude, nu este de acord și iar încearcă să-i tină partea lui Mehdi. Însă Nermin vrea să clarifice totul cu privire la fostul ginere și explică tuturor că de fapt Mehdi a știut că Ekrem o înșală cu Meltem și că are o fiică, dar nu le-a spus.

Zeynep este surprinsă că soțul ei ia ascuns una ca asta și își amintește cum Mehdi i-a promis că nu vor mai fi secrete între ei. Bariș îi sare în ajutor lui Sakine și o ajută să strângă de pe masă. Gestul omenos a lui Bariș o face pe Sakine să-și amintească de fiul ei Remzi și începe să-l îndrăgească pe avocat. Ea își deschide sufletul față de avocat și îi spune cât de îngrijorată este pentru fiica ei. Bariș îi promite că pe Zeynep o așteaptă un viitor frumos și că toți o vor ajuta.

În timp ce Mehdi și-a luat fiica și sora din casa lui Zeynep și le aduce acasă, Mujgan și Benal sunt îngrijorate că nu știu unde este Mehdi.

Cemile încearcă să-i explice lui Mehdi că urma să-i spună despre relația ei cu Nuh după ce stabileau data cununiei, deoarece a fost devastat după divorț și nu a vrut să-l agite și mai mult. Dar el insistă că și-a ales persoana nepotrivită și exact atunci apare Nuh și se supără.

Sora mea nu este bandajul inimii tale!

Mehdi are o discuție în contradictoriu cu Nuh. El îl acuză că deși este împreună cu Cemile, încă nu a reușit să o uite pe Emine și probabil de aceea s-a grăbit să se căsătorească.

În timp ce cei doi prieteni își spuneau cuvinte dure, Cemile aude de la geam și este devastată. Müjgan, Benal și Dilara aud și ele.

Nuh se simte rănit sufletește și îi atrage că nu este ca el, avertizându-l că știe că a stat la Nazli noaptea trecută. Această mărturisire le-a șocat atât pe Dilara, cât și pe Benal, dar nici Müjgan și Cemile nu au rămas indiferente. Mehdi îi reamintește lui Nuh că atunci când i-a vândut lui Burhan restaurantul, l-a iertat, dar acum nu mai poate să aibă incrdere în el și renunță la parteneriat. Dupa aceea se duce și îi spune lui Cemile că este liberă și se poate căsători cu un bărbat care nu o iubește.

Dilara și Zeynep sunt dezamăgite de Mehdi!

Dilara (Kibrit), care nu concepe cum tatăl ei a putut să înnopteze în casa unei femei îl ia la întrebări pe Mehdi, care încearcă să afle cât mai multe lucruri despre Barıș și Zeynep. Fata nu vrea să-i spună la ce oră s-a întors Zeynep acasă și dacă lucrează noaptea la birou. Dar în schimb îl întreabă despre noaptea petrecută în compania lui Nazlı. După acea conversație, Dilara o sună pe Zeynep și îi spune că Mehdi a vrut să afle informații despre Barıș și că tatăl ei a rămas peste noapte acasă la Nazli.

Benal crede că Mehdi chiar și-a petrcut noaptea cu Nazli, foarte nervoasă îi reproșează lui Mujgan că și-a calcat pe mândrie și a venit în casa lor, știind că el nu o iubește, dar va pleca.

În ciuda a tot ce a auzit, Cemile alege să creadă în Nuh și încearcă să fie fericită alături de el. În timp Cemile se duce în casă să-și ia telefonul, Nuh o însoțește să-i ceară iertare lui Müjgan pe care o consideră o soră. Dar femeia nu vrea să-i dea binecuvântarea lui Cemile, care pleacă supărată. Nuh grăbește căsătoria și organizează nunta în seara următoare.

Burhan îi trimite un mesaj lui Müjgan și apoi o sună. El vrea ca măcar acum să-și trăiască povestea de iubire și să plece cu el, altfel va transforma în cafenea atelierul pe care l-a cumpărat de la fratele ei.

Müjgan știe că Mehdi se va enerva dacă Burhan va face ceea ce a spus și îi spune sa nu-mi facă, altfel se va căsători cu primul bărbat ce va ieși în calea ei.

Mehdi este mereu pe urmele lui Zeynep!

Nuh încearcă să facă totul conform tradițiilor și se duce acasă la Zeynep să o ceară de soție pe Cemile. Sultan și Sakine țin locul părinților fetei și inelele sunt puse pe degetele mirilor. Sultan e pusă pe petrecere și încearcă să mai înveselească puțin atmosfera, trimițăndu-l pe Nuh acasă pentru noaptea burlacilor. Apoi femeile din casă organizează o petrecere surpriză pentru Cemile și așa are loc și noaptea de henna. Oamenii din cartier nu participă la nuntă pentru că nu vor să-l supere pe meșterul Mehdi.

În ciuda divorțului de Zeynep, pe care încă o vede ca pe un obstacol, Benal nu suportă faptul că Mehdi nu se întoarce la ea, ci umblă cu o femeie precum Nazlı. Ea pleacă de acasă fără măcar să o asculte pe Mujgan, care insista să rămână.

Bariș își deschide inima în fața lui Zeynep!

În toiul nopții, toți angajați merg la birou pentru că Barish are conferință cu cei de la Boston. Mehdi, care așteaptă în fața casei lui Zeynep, își urmărește fosta soție să afle dacă mai lucrează noaptea. După ce se termina ședința, toată lumea pleacă, mai puțin Zeynep, care vrea să ia dosarul uitat în biroul șefului ei. Bariș îi oferă o cafea și în timp ce îi mulțumește pentru micul dejun în familie, Zeynep îi povestește cum s-a casatorit cu Mehdi ca să nu-și supere mama. Ea îi spune că intre timp s-a îndrăgostit de soțul ei și Bariș încearcă să afle dacă chiar este îndrăgostită sau este doar un sentiment de liniște și pace că a urmat sfatul lui Sakine. Bariș îi spune că o înțelege, deoarece și el s-a căsătorit cu o femeie plăcută de părinții săi.

În timp ce Bariș o așteaptă afară pe Zeynep, îl vede pe Mehdi în mașină, iar când încearcă să meargă la el, acesta pleacă. Zeynep vede că este agitat, însă când îl întreabă dacă s-a întâmplat ceva, Bariș nu-i spune nimic lui Zeynep. Dar în dimineața următoare o întâlnește pe Nermin și se oferă să găsească o soluție pentru a o proteja pe fată ei.

Cemile și Nuh se căsătoresc!

Seara are loc nunta lui Cemile cu Nuh, însă doar un un număr mic de invitați participă la nuntă. Ceremonia nunții este foarte plictisitoare, dar odată ce apare Müjgan și îi felicită pe miri, atmosfera se mai destinde. Însă nimeni nu se ridică să danseze, dar Zeynep începe să danseze și la insistențele ei i se alătură și ceilalți. Între timp, intră Mehdi și deodată toată lumea se agită. Cu toate acestea, el își sărută sora pe frunte și îngenunchează în fața lui Zeynep pentru a dansa zeybek.

Prizoniera Destinului Episodul 21 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com