Prizoniera Destinului Episodul 22 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 22 Rezumat

Mehdi este obsedat de a fi mereu alături de Zeynep!

Mehdi o urmărește pe Zeynep și pe Bariș când intra în hotel, unde urmează să aibă o întâlnire de afaceri. El se calmează când vede că întâlnirea era cu clienții companiei.

În drum spre casă, Mehdi îl găsește pe Bayram cerșind. El îl ia și îl duce acasă la Zeynep și asta o bucură enorm pe sotia sa. Sakine încearcă să folosească năravurile bărbatului ca pe o scuză și își anunță fiica, care nu se bucură deloc de atitudinea tatălui ei. Cu toate acestea, planul lui Sakine de a-l duce la dezalcolizare eșuează pentru că medicul nu recomandă tratament spitalicesc.

În miez de noapte, Bayram fiind beat, intră în camera lui Nermin și fură bani din poșeta ei, iar asta o sperie pe femeie și începe sa tipe.
A doua zi, Zeynep și Nermin decid că Bayram ar trebui să plece. Sakine își sună ginerele și își cere să-l ia pe Bayram la el acasă. Mehdi îi dă haine și un loc de muncă în magazinul său. El încearcă să-l folosească pe Bayram pentru a păstra legătura cu Zeynep, crezând că fosta soție va aprecia că îi ajută tatăl să devină un om responsabil.

Noua afacere de catering în prag de faliment!

Toată mâncarea pregătită de Sultan și Emine, pentru nuntă nu mai este cumpărată de client. Deoarece nunta a fost amânată din motive de sănătate și nevand un contract încheiat, nu pot cere bani. După acest eșec, ele donează mâncarea și sunt în pragul falimentului.

Mehdi este foarte supărat pe Dilara că a primit cadou o vioară de la Bariș și nu-i dă voie să o păstreze. El îl lasă pe Bayram la magazin să lucreze și se duce acasă la Zeynep. Însă avocata se grăbește să ajungă la serviciu și Mehdi o conduce sub pretextul că trebuie să vorbească despre Dilara. Bariș îi vede împreună și o avertizează pe Zeynep despre Mehdi, că bărbatul îi va înțelege greșit acțiunile și va crede că va primi o a doua șansă.

Într-adevăr, Mehdi se agață de faptul că Zeynep la vegheat zi și noapte în spital, mărturisindu-i dragostea și crezând că încă îl mai iubește, insistă să se împace. Mai mult de atât, el doarme în mașină și așteaptă în mod constant în fața casei lui Zeynep până în zorii dimineții. Mehdi, care și-a vândut casa și terenul unui antreprenor fără să-și întrebe surorile, pentru a se muta în cartierul lui Zeynep. El închiriază o casă foarte aproape de Zeynep.

Müjgan și Cemile se întorc acasă, află că Burhan a intrat în magazinul lui Mehdi, l-a bătut pe vânzător și a deteriorat marfa. Cemile află că au avut pagube imense în activitatea de catering și că starea lui Nuh a fost zdruncinată în atacul și furtului în magazinul de anvelope.

Întrucât Zeynep și colega ei Ezgi sunt acum personal permanent la locul de muncă, primesc un card de credit și mașina companiei. Mehdi apare în calea lui Zeynep când iese de la serviciu și se enervează când află de mașină.

Nermin este pentru a doua oară dezamăgită de soțul ei!

Avocatul află că Ekrem și-a început o afacere și o contactează pe mama lui Zeynep. Barıș și Nermin se întâlnesc la ferma de cai și vorbesc despre asta. Apoi țin o conferință video cu Ekrem la locul de muncă.

Sakine văzând că nu-și poate convinge fiica sa nu plece, îi spune lui Mehdi că Zeynep va merge cu Bariș în Bulgaria timp de 3 zile. Văzând că Zeynep nu o ascultă, fură pașaportul fetei și îl duce lui Mehdi. Dar Bariș vorbește cu consulatul și rezolvă ca avocata să plece din țară fără pașaport. Dar sunt în întârziere, asa ca Bariș se urcă pe o motocicletă, o ia pe Zeynep și pleacă spre aeroport. Sakine îl anunță imediat pe Mehdi, care îi urmărește în trafic, dar le pierde urma din cauza unui camion și de furie sparge parbrizul mașinii lui Zeynep.

Müjgan decide să meargă o vreme la mama ei în Erzurum și este împuscată de Burhan!

În timp ce Müjgan era la autogară, Burhan ajunge acolo și o împușcă pe femeia mult iubita în fata lui Nuh și Cemile, apoi se împușcă singur …

Prizoniera Destinului Episodul 23 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com