Prizoniera Destinului Episodul 23 Rezumat

Müjgan nu reușește să supraviețuiască și moare la spital!

În episodul 23 din serialul turcesc Puterea Destinului, durerea morții lui Müjgan arde adânc în inimile tuturor. După aceasta cumplită încercare și suferință, prin durere și pierdere, toată lumea se leagă din nou unul cu celălalt.

Zeynep îi este alături fostului soț in momentele cele mai grele din viața sa!

În timp ce Mehdi trăiește profund durerea culpabilității, Zeynep vrea să-l susțină. Avocata lasă deoparte toate problemele mariajului lor, ignorând tot ce s-a întâmplat între ei și îi este alături în acea noapte. Mehdi, care își face speranțe deșarte, se agață de Zeynep de parcă ea ar fi cea care îi dă viață, și dă curs unor idei total greșite, înțelegând total greșit atenția ei.

Pe de o parte, Cemile este nevoită să-și înfrunte durerea de a o pierde pe sora ei, care mereu i-a fost alaturi. Pe de altă, parte, bietul Nuh face tot ce nu poate să-i fie alături lui Cemile și să fie continuu acolo pentru a o sprijini. În același timp încearcă să-și pună afacerea în ordine, care nu a fost deschisă încă.

Mehdi folosindu-și pierderea și durerea ca pe o scuză, îi șochează pe toți atunci când află despre noua casă, pe care a închiriat-o lângă Zeynep și în care se mută. Bineînțeles că Zeynep se enervează și îi cere explicații lui Mehdi. El este foarte supărat și o convinge că ea și Cemile sunt singura lui familie. Deși avocata îl înțelege și lasă lucrurile așa, Nermin se panichează.

Zeynep și Barış trebuie să plece împreună în Bulgaria!

Zeynep, care a fost foarte profund afectată de pierderea Müjgan, se cufundă în muncă. Ea se folosește acest lucru pentru a începe să alerge după un alt tip de caz în Bulgaria. Pentru a face lucrurile și mai interesante, această decizie îi va aduce pe ea și pe Bariș, unul față de celălalt într-o manieră extrem de neașteptată.

Mehdi când află că Zeynep și Bariș urmează să plece împreună în Bulgaria, face un gest necugetat. De furie că nu-i poate opri, sparge parbrizul mașinii pe care soția sa a primit-o de la firmă. Cu toate acestea, Mehdi îi mărturisește lui Nuh că el spart geamul mașinii lui Zeynep într-un moment de furie. Așa că Nuh îl sfătuiește să vorbească despre asta cât mai curând posibil cu Zeynep.

Prizoniera Destinului Episodul 29 conform Kanal D Romania

Zeynep acceptă sfatul lui Bariș, depune plângere împotriva lui Mehdi și obține un ordin de restricție!

Pe măsură ce toate acestea se întâmplă, Bariș și Nermin îl bănuiesc, chiar dacă Zeynep crede că a fost un hoț și avocatul caută informații. Filmările de pe camerele de supraveghere din zonă ajung pe biroul lui Barış. El descoperă un alt secret interesant pe camerele de supraveghere și o informează pe Nermin.

Cei doi sunt foarte îngrijorați pentru siguranța lui Zeynep, văzând cu ce furie a lovit Mehdi parbrizul mașinii. Când Zeynep află despre asta, este profund zguduită și ia o decizie uriașă. Această decizie nu numai că îi va schimba viața, ci va schimba și viața lui Mehdi.

Zeynep semnează ordinul de restricție pentru trei luni. Documentul este livrat la magazinul lui Mehdi de către poliție în prezența lui Zeynep. Poliția vrea să-l aresteze, însă Mehdi reușește să fugă.

Prizoniera Destinului Episodul 24 Rezumat

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com