Prizoniera Destinului Episodul 24 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 24 Rezumat

Mehdi nu respectă ordinul de restricție și încearcă în toate modurile să ajungă la Zeynep!

În timp ce Mehdi se află la inaugurarea noului magazin auto, Zeynep, care a depus plângere împotriva fostului soț, ajunge acolo cu poliția să-i înmâneze ordinul de restricție. Apoi se urcă în mașină și pleacă împreună cu Bariș. Mehdi aleargă după Zeynep să-i explice motivul comportamentului său și polițiștii nu îl pot opri.

Mai întâi se duce la companie, dar fiindcă Zeynep nu este acolo, se duce la ea acasă. Nermin, care îl consideră pe Mehdi prea agresiv, de frică îl alungă de acolo. Zeynep își închide telefonul și Mehdi devine și mai furios că nu o poate contacta, ținând sus și tare că el doar vrea să o protejeze de Bariș. Însă Nermin îi spune clar că fiica ei trebuie protejată de el, nu de avocat.

Polițiștii îl caută peste tot, dar cum nu-l pot găsi, așteaptă în fața casei. În timp ce Cemile o consideră vinovată pe Zeynep de comportamentul agresiv a fratelui ei, Nermin îl aseamănă pe Mehdi cu Burhan și îi este frică să nu-i facă ceva avocatei. În schimb, Sakine crede contrariul și se îngrijorează ca nu cumva Bariș să-i facă vreun rău fiicei sale.

Nermin îi demonstrează lui Sakine cine este de fapt Mehdi!

Nermin rupe tăcerea și îi arată lui Sakine înregistrarea video în care Mehdi a spart parbrizul mașinii lui Zeynep! Ea o roagă pe Sakine, care încă îl protejează pe Mehdi să înțeleagă odată pentru totdeauna că tânărul este foarte agresiv. Sakine rămâne înmărmurită când își dă seama că de fapt și Mehdi are același comportament ca și Bayram. Iar asta o face să regrete că și-a forțat fiica să se căsătorească cu un astfel de bărbat. Mehdi merge la Nazlı și își primește partea de bani. Femeia vrea să-i dea sfaturi, dar el nu o ascultă.

Din moment ce sora lui Cemile este moartă și Mehdi este căutat de poliție, Benal revine acasă la recomandarea medicului. Dezvoltarea bebelușului nu a fost prea bună și are nevoie de îngrijiri. Cemile încearcă să-i ascundă adevărul femeii pentru a nu o îngrijora și o ajută să stea confortabil în pat. Benal apreciază suportul oferit și îi spune că îi va pune bebelușului numele “Müjgan”.

Zeynep îl întâlnește pe Savaş, fratele lui Barış!

În timp ce Zeynep ia masa cu șeful ei, Bariș este sunat în legătură cu fratele său și se duc imediat acasă. Fratele său, Savaș, care este paralizat din copilărie, are un atac de furie. Zeynep este pur și simplu îngrozită când aude țipetele și vrând să-l ajute, îl convinge pe Bariș să o lase să vorbească cu el. Zeynep încearcă să-l susțină moral pe Savaș și îi ascultă suferința trecută și actuală. Odată ce îl calmează, îl convinge să meargă împreună în gradina casei pentru a lua cina împreună, făcându-l să-și ia medicamentele. Bariș este plăcut surprins cât de ușor s-a împrietenit Zeynep cu fratele său și apreciază gestul ei.

Mehdi o răpește pe Zeynep!

Indiferent de sfaturile lui Nuh și Cemile, Mehdi încă nu merge la poliție să se predea și fuge de acasă. Deoarece singurul său scop este să vorbească cu Zeynep și se furișează în casa lui Bariș.

Din moment ce Mehdi nu a fost prins încă, Bariș vrea ca Zeynep să rămână acolo peste noapte. El vrea să-i distragă atenția și îi propune să joace jocuri și să vizioneze filme împreună. În timp ce Bariș vorbește la telefon, cu soră-sa, care l-a sunat, Zeynep merge la bucătărie să facă cafea. Mehdi o așteaptă acolo și o răpește fără ca Zeynep să mai apuce sa tipe după ajutor.

Prizoniera Destinului Episodul 25

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com