Prizoniera Destinului Episodul 25 Rezumat (ep. 30 la TV)

Prizoniera Destinului Episodul 25 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 25 Rezumat: În timp ce Barıș vorbea la telefon, Zeynep a fost răpită de Mehdi! Când Barıș observă lipsa avocatei, informează poliția, care vine imediat la fața locului. După care verifică camerele de supraveghere și când văd că Mehdi a răpit-o pe fată Bariș se simte vinovat că nu a putut-o proteja.

Bariș folosește toate resursele sale pentru a o găsi pe Zeynep!

Poliția începe să-i caute peste tot! Zeynep se teme foarte tare de atitudinea obsesivă a fostului soț. Dar oricât ar încerca să-i explice lui Mehdi, bărbatul este hotărât să o ducă la mama sa în Erzurum, în speranță că Zehra o va convinge să-i dea o șansă.

Savaş, fratele lui Bariș acționează imediat folosind puterea rețelelor de socializare. El cerând ajutorul tuturor și în scurt timp, toată lumea vorbește despre răpirea lui Zeynep. În timp ce Sakine este foarte îngrijorată pentru fiica ei și se simte vinovată de cele întâmplate, Nermin simte că se sufocă din cauza neputinței de a-și ajuta fiica.

În cele din urmă, Zeynep reușește să-l convingă pe Mehdi să oprească la o benzinărie și cere ajutiorul unei femei, care de frică nu vrea să se implice și fuge. Însă un angajat al benzinăriei care i-a văzut pe Mehdi și Zeynep, raportează plăcuța de înmatriculare și locația. Barish, poliția și jandarmeria pornesc imediat la locul denunțat și blochează drumul.

Mehdi este prins și poliția îl arestează în Prizoniera Destinului Episodul 25 Rezumat!

În momentul când ajung la blocajul rutier al poliției, Bariș stă fața mașinii și Mehdi trebuie să oprească mașina. Bariș se comportă ca un adevărat gentleman cu Zeynep. Ell deschide ușa mașinii ca Zeynep să coboare și fata îl îmbrățișează strâns sub privirile lui Mehdi și îi mulțumește că a ajutat-o să scape.

Poliția îl arestează pe Mehdi și îl duce la secție! Nuh când află că Mehdi a fost localizat, o anunță imediat pe soția sa. Cemile, care o îngrijea pe Benal se bucură că situația nu a scăpat de sub control. Cemile și Nuh merg imediat la secția de poliție și Benal rămâne singura acasă.

Cu sprijinul lui Emine, care era foarte îngrijorată pentru prietena ei, ajunge și ambulanță. personalul medical îi acorda primul ajutor lui Zeynep, deoarece nu poate respira bine din cauza atacului de panică.

Benal naște o fetita căreia îi pune numele lui Müjgan!

Benal încep să aibă contracții puternice și merge acasă la Sultan, care o asistă la naștere. Nașterea fetiței pe care o numesc „Müjgan”, aduce zâmbetul pe buzele tuturor. Ție iți datorăm o viață! Când Zeynep se întoarce acasă, Benal îi cere scuze pentru toate neplăcerile cauzate și îi dă fetița în brațe. Zeynep fără nici un resentiment o giugiulește de parca ar fi copilul ei, spunându-i binevenit în familie.

Mehdi este copleșit de emoții când își vede fiica pentru prima oară!

Nuh și Cemile sunt la secția de politie. Ei reușesc să vorbească putin cu Mehdi, care îi cere scuze surori sale. Cemile îi arată pe telefon fotografia fiicei sale.

Judecătorul decide ca Mehdi să rămână în închisoare pana la proces!

Barıș o reprezintă pe Zeynep! Zeynep depune plângere împotrivă lui Mehdi și în ziua următoare se prezintă toți la procuratură. Bariș îi spune judecătorului că clienta sa Zeynep nu renunță la plângere. Deoarece Mehdi a încălcat drepturile private din moment ce i-a aflat adresa și a intrat ca un intrus în casa sa. Din cauza că Zeynep nu-și retrage plângerea, procurorul îl trimite pe Mehdi la închisoare până la următoarea înfățișare.

Benal crede că Mehdi va fi eliberat și merge cu fetița la înfățișare. Dar speranța ei este spulberată de cumplita veste. Mehdi este foarte emotiv când își vede fetița pe care nu o poate lua în brațe din cauza cătușelor se simte vinovat. Benal i-o dă să o sărute, însă el se întristează din cauza situației în care se află și doar îi adulmecă mirosul, apoi pleacă.

În cele din urmă, Cemile face un plan pentru a readuce viața lui Mehdi pe drumul cel bun. Ea spera că doar asa își va regăsi echilibrul psihic. Deasemenea, crede că sora ei Mujgan avea dreptate, că Benal este potrivită pentru el și dacă se vor căsători, pacea și armonia va domina familia. Cemile îi spune lui Benal că, dacă nu se căsătorește acum cu Mehdi, el nu se va mai căsători niciodată cu ea.

Zeynep se simte vinovată pentru că Mehdi a ajuns într-o astfel de situație și se închide în camera ei. Ea nu comunică și nu mănâncă și asta le îngrijorează pe femeile din casă.

Ziua de naștere a lui Zeynep!

Toate au decis să-i facă o surpriză frumoasă lui Zeynep. Emine îl sună pe Barıș și explică situația în care se află prietena ei. Bariș îl ia pe Savaș și amândoi se prezintă la onomastică. De data aceasta, Savaș o convinge pe Zeynep să se alăture familiei la petrecerea organizată pentru ea și tortul este tăiat.

Bariș îi dăruiește lui Zeynep un superb colier cu inimioare!

Aspectele și discursul lui Bariș și Zeynep atrag atenția atât a femeilor, cât și a lui Savaș, care pare deranjat. În timp ce Zeynep se afla cu Bariș în grădină, Mehdi, din închisoare, rupe dezgustat fotografia lui Zeynep și o aruncă.

Prizoniera Destinului Episodul 26

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com