Prizoniera Destinului Episodul 26 Rezumat (ep. 31-32 la TV)

Prizoniera Destinului Episodul 26 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 31 (difuzat în România)

Home » Rezumate Seriale Turcesti » Prizoniera Destinului Episodul 26 Rezumat (ep. 31-32 la TV)

Zeynep are o seară plăcută datorită membrilor din familie și a lui Barış cu Savaş. Cu toate acestea, când află de la Bariș despre arma din mașina lui Mehdi, începe să se îngrijoreze și mai mult.

Din cauza stresului Zeynep face iar un atac de panică și iese în grădină să ia aer. Emine și Bariș o urmează și el încearcă să o liniștească respirând împreună. Emine când îl vede pe Bariș cât este de grijuliu este cu Zeynep, își dă seama că o iubește. Bariș îi spune lui Zeynep că va face o programare la medic și vor merge împreună, apoi pleacă acasă împreună cu fratele său.

Savaş, care a observat apropierea dintre Barış și Zeynep, își roagă fratele să rămână doar prieten cu fata. El motivează că pentru prima dată în atâția ani a reușit să formeze o prietenie atât de frumoasă și nu vrea să o piardă.

Toată lumea încearcă să o ajute pe Zeynep să treacă mai ușor peste trauma trăită. Emine rămâne cu ea peste noapte, însă Zeynep nu poate dormi până în zorii dimineții. Emine o incurajează pe Zeynep să dea o șansă relației ei cu Bariș. Dar avocata nu este încă pregătită, deși simte fluturași în stomac în prezența șefului ei.

Căsnicia lui Nuh cu Cemile la un pas de a se destrăma!

Mai rău decât Müjgan, Cemile încă mai găsește scuze pentru faptele lui Mehdi, punând totul pe seama traumelor din copilărie trăite de fratelui ei. Ea strigă în mod constant la Nuh, care își dă seama că și soția sa, că și Müjgan, își dedică prea mult viața fratelui ei și că dacă va continua așa, nu vor avea un viitor împreună.

Nuh încearcă să-și ajute soția încercând să afle de ce îi găsește mereu scuze lui Mehdi. Dar Cemile nu vrea să împărtășească cu el marele secret și spune că fratele ei s-a comportat așa din cauza că Zeliha și Zeynep, două femei pe care le iubește nu i-au arătat afecțiunea așteptată. Și din această cauză se comportă așa, vrând să atragă atenția, chiar cu riscul de a-și face singur rău.

A doua zi, Bariș o trezește din somn și merge să o ia de acasă, apoi se duc împreună la companie. Colegii lui Zeynep sunt fericiți că este teafără și nevătămată.

Bariș este un șef absolut perspicace și plin de compasiune!

Bayram reușește din nou să-și pună fiica într-o situație foarte jenantă. Zeynep este pusă într-o situație foarte dificilă la locul de muncă din cauza tatălui ei Bayram, care merge acolo beat și face scandal. Însă intervine Bariș, care pentru a o proteja pe avocată, îi dă niște bani și îi trimite de acolo.

Mehdi și Benal decid să se căsătorească în închisoare!

Mehdi se înțelege bine cu prietenii săi din închisoare, deoarece toți îl cunosc pe meșter și este foarte respectat. Dar el este foarte supărat și încă nu poate înțelege cum a putut Zeynep să-l trimită la închisoare și se gândește la o modalitate să vorbească cu ea.

Cemile consideră că Benal ar putea fi salvarea fratelui ei și o convinge să se căsătorească cu Mehdi chiar și dacă știe că nu o iubește. Cu toate acestea, face ultima mutare și când îl vizitează pe Mehdi îi explorează emoțiile de a fi tată și îl convinge că doar daca Benal ii va deveni soție își va putea vedea fiica mai des. Odată ce Mehdi este convins de Cemile, el este de acord să se căsătorească cu Benal pentru fiica sa.

Mehdi știe că este ziua de naștere a lui Zeynep și îi cere lui Cemile să-i dea o căsuță din chibrituri făcută de prietenul său și o scrisoare de rămas bun.

Zeynep se panichează și îi dă scrisoarea scrisă de Mehdi înapoi avocatului său. Hüseyin îi spune lui Mehdi că Zeynep Era foarte speriată, avertizand-ul că dacă acționează așa, fosta sa soție poate adăuga această atitudine la plângerea sa și inevitabil judecătorul îi va prelungi sentința.

Dragostea începe între Bariș și Zeynep cu un vals!

Emine îl laudă tot timpul pe Barıș și o îndrumă pe Zeynep să petreacă mai mult timp împreună. Ea îl sună pe Barıș și găsește un motiv să se întâlnească toți patru în seara următoare. Zeynep și Emine se duc acasă la Barış și după o cină copioasă, se joacă cuvinte interzise.

Savaş o sfătuiește pe Emine să se înscrie la o universitate care are cursuri online. Iar Zeynep se apropie tot mai mult de Barış în timp ce îl învață să danseze vals.

Prizoniera Destinului Episodul 27

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com