Prizoniera Destinului Episodul 27 Rezumat (ep. 32-33 la TV)

Prizoniera Destinului Episodul 27 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 32 (difuzat în România)

INFO: În episodul 27, min 31 din serialul Doğduğun Ev Kaderindir apare un personaj nou, care este nimeni altul decât comicul Ali Riza, unchiul celor doi frați, Bariș și Savaş.

În timp ce Barıș și Zeynep repetă pentru dans, Emine vine cu Savaş în living-room. Ea când îi vede așa apropiați îi spune în șoaptă lui Savaş să plece și fără să vrea atinge și sparge o vază rămasă amintire de la mama lor.

Savaş reacționează prea impulsiv, spunând că e vaza mamei sale și pleacă supărat. De fapt, el reacționează nu doar cu privire la acea vază, ci și la apropierea celor doi. Dar Emine crede că este pentru vază și se supără, deși Barış încearcă să îndrepte situația neplăcută și îi cere scuze în numele fratelui său. Exact când Zeynep și Emine se pregătesc să plece, menajera vine plângând la Barış și îi spune că mama ei s-a îmbolnăvit și trebuie să plece.

Pe de altă parte, Zeynep îi trimite un mesaj lui Bariș să-l întrebe ce face și dacă Savas s-a calmat și este bine. Bariș pare mai îndrăgostit că oricând și ar vrea să-i răspundă, ba chiar îi scrie un mesaj cât de prețioasă este ea pentru el. Dar știind că Zeynep este confuză, se răzgândește și încearcă să nu-i ofere prea multă atenție, însă avocata așteaptă un răspuns la mesaj și pare dezamăgită.

Benal se căsătorește cu Mehdi!

La închisoare, are loc căsătoria lui Mehdi cu Benal și martorii lor sunt Nuh și Cemile. După ce directorul închisorii le permite sa facă poze de familie cu fetița, Mehdi este dus înapoi în celulă. Deținuții din camera sa îl felicită și îi urează să fie într-un ceas bun. Motivul căsătoriei nu este Benal, ci posibilitatea ca Mehdi să-și vadă fiica mai des în închisoare. După ce pleacă toți de la închisoare, avocatul le spune că Mehdi ar putea ieși de acolo dacă Zeynep și-ar retrage plângerea. Cemile este hotărâtă să-i ceară asta avocatei, însă Nuh și Benal sunt conștienți că Zeynep nu va face asta pentru ca ii este frica de Mehdi.

Un deținut este adus în celula în care se află Mehdi! Încă din primul moment, bărbatul caută scandal și îl batjocorește pe Mehdi, deoarece este omul lui Veysi, tatăl lui Burhan și cel care l-a ucis pe tatăl lui Mehdi. Iar când se iscă o luptă între ei, atât Mehdi, cât și inamicul sunt condamnați la o săptămână de carceră.

Dilara se întoarce din sat și este oarecum dezamăgită că maestrul ei încă nu și-a schimbat comportamentul. Dar Cemile încearcă să convingă că Mehdi este un om bun, chiar dacă a greșit, menționând că nici măcar odată nu i-a vorbit urât fetei și mereu i-a arătat iubirea sa de tată. Ea o folosește pe Dilara să vorbească cu Zeynep să-și retragă plângerea.

Femeile întâmpină o problemă financiară!

Economiile lui Sultan se epuizează și Zeynep nu și-a putut obține salariul, deoarece a primit o plată în avans. Ele adună fiecare bănuț din portofele și constată că nu sunt suficienți bani pentru facturi și chirie. Toate intenționează să-și caute un loc de muncă.

Emine și Sultan merg la Savaş să-i înapoieze vaza pe care au lipit-o. Acolo îl întâlnesc pe Ali Rıza, unchiul celor doi frați, care are mari probleme cu tensiunea. El când le vede cu o cutie în mana crede ca vor sa vândă ceva și le repede sa plece de la ușa lor. Dar apare Savas și le spune ca le cunoaște, apoi le face cunoștință. Atât Emine , cât și Savas se amuza pe seama conversației în contradictoriu dintre Sultan și Ali Riza.

Ali Rıza din Karadeniz, a revenit acasă cu multe cadouri pentru nepoții săi!. Casa este dezordonată, deoarece menajera lui Barış a plecat să-și îngrijească mama. Sultan avea nevoie de un job și o înlocuiește pe menajeră. Ali Riza vrea că Sultan și Emine să vină acolo în fiecare zi, fata să aibă grijă de Savaș și mama ei de treburile casnice. Deși la început nu este de acord, din cauza lipsei de bani acceptă. Ali Riza o critică mereu pe Sultan, care nu se lasă mai prejos și comentează non-stop, iar asta face dialogurile lor foarte amuzante.

În ziua următoare, Zeynep se întâlnește în parc cu Dilara, care la insistențele lui Cemile, îi cere să-și retragă plângerea, spunându-i că Mehdi nu se va mai apropia vreodată de ea. Avocata și-a dat seama că fata ei este manipulată și îi spune că vor pretinde că nu i-a cerut așa ceva. La plecare, Zeynep o sărută și îi promite că va încerca să iasă mai devreme de la serviciu, să petreacă mai mult timp împreună pentru că ii este dor de ea.

La închisoare, Benal duce bebelușul în vizită la soțul ei, dar nu-i poate vedea. Ea insistă spunându-i că a primit o permisiune specială. Dar află că soțul ei s-a implicat a într-o luptă și vizitele i-au fost suspendate pentru o săptămână.

La serviciu, Bariș nu se simte prea bine și pleacă putin mai devreme. Iar Zeynep în urma lui aleargă după el să-l întrebe dacă este supărat pe ea de o evită. El îi spune că nu este supărat pe ea și că vor vorbi de alată dată.

Cemile adună întreaga familie și merge acasă la Zeynep!

Zeynep nu vrea ca Mehdi să fie eliberat! Zeynep se întoarce acasă și Sakine îi spune că are musafiri. Nermin o felicită pe Benal pentru căsătorie, iar Cemile intervine și spune că Mehdi s-a căsătorit doar ca să-și poată vedea fiica mai des. Avocata le spune că oricine greșește trebuie să plătească pentru faptele sale și le spune clar că dacă îl ajută pe Mehdi să fie eliberat, ei o să-i fie frică la fiecare colț de stradă că fostul soț iar îi va face ceva și să stea închisă în casă. Cemile tot insistă că fratele ei a fost implicat într-o luptă și nu este în siguranță acolo, însă Nuh și Dilara o înțeleg pe Zeynep.

Primul sărut dintre Barış și Zeynep!

Baris se îmbolnăvește și când ajunge acasă, nu ia medicamente și nici nu nu vrea să-l vadă un medic. Emine se îngrijorează și o sună pe Zeynep să meargă acolo, spunându-i ca șeful ei are temperatura 39 de grade. Deși avocata nu vrea să meargă la început, ulterior se răzgândește și merge să-l îngrijească pe șeful ei.

În timp ce Savaş îi spionează subtil, Barıș, care are febră mare, doarme în dormitor și își pune capul în poala ei. Zeynep se simte rușinată de situația în sine și când se apleacă spre el să-l trezească, Barış o sărută pe buze. Zeynep este plăcut surprinsă, însă încă se mai gândește la Mehdi și pleacă imediat.

A doua zi dimineața, Zeynep merge acasă la șeful ei pentru a-i duce supă. Însă Barıș și-a revenit și nu-și amintește ce s-a întâmplat în acea seară.

La companie, Barış este foarte ocupat și nu prea arată că ar fi interesat de Zeynep. Cealaltă asistenta, colega și prietena lui Zeynep este foarte bucuroasă că intervenția chirurgicală a unui membru din familie a decurs bine și împărtășească vestea bună cu ea. Apoi îi spune și lui Bariș și de bucurie chiar îl îmbrățișează. Această situație o face pe Zeynep să fie geloasă pe șeful ei, deoarece știe că asistenta este atrasă de el. Zeynep află de la o colegă că cei care sunt în ședință cu șeful lor, lucrează în companie de 20 de ani cu Bariș, care vrea să intre și în industria cosmetica. Zeynep își termină programul și pleacă fără să anunțe și Barış o caută pentru că vrea să o invite și pe ea în oraș alături de colegele ei. Însă totul se anulează în momentul în care Bariș primește un apel telefonic și află despre Mehdi …

Mehdi este înjunghiat în închisoare!

În dimineața următoare, chiar dacă dușmanul lui Mehdi a fost mutat pe altă secție, se duce la el în timp ce era la baie și îi spune “fratele Veysi ți-a transmis salutări. apoi îl înjunghie de mai multe ori cu o șurubelniță.

Avocatul merge acasă la Mehdi și anunță familia despre tragedia de la închisoare. Cemile când aude despre incident, merge într-un suflet la spital, însoțită de Nuh și Dilara. Apoi de supărare se duce în fața casei lui Zeynep, çare tocmai atunci a ajuns acasă de la servici. Cemile îi vorbește foarte dur, amenințând-o. Dar apare Nuh, intervine și își ia sotia. Zeynep se simte vinovată și merge imediat la spital, chiar dacă mama ei încearcă sa o oprească. Dilara (Chibrit) este supărată pe ea că nu i-a răspuns la telefon, o respinge și îi reproșează.

Avocatul Hüseyin, le spune că nu a fost o simplă luptă, ci o tentativă de omor, pe că o numește un plan organizat. În acel moment, inima lui Mehdi, care a fost operat și este la terapie intensivă, se oprește brusc. Medici intervin imediat și îl resuscitează, dar inima pacientului nu dă semne că își revine …

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com