Prizoniera Destinului Episodul 28 Rezumat (ep. 33-34 la TV)

Prizoniera Destinului Episodul 28 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 33 – 34 (difuzat în România)

Medicii reușesc să-l readucă la viață pe Mehdi!

Lupta lui Mehdi pentru viață o face pe Zeynep sa ia decizie dificilă! După un masaj cardiac, Mehdi revine la viață în ultimul moment și toată familia este fericită pentru marele miracol.

Zeynep își retrage plângerea împotriva lui Mehdi!

În timp ce Zeynep cere o hârtie de la recepție și scrie o declarație de mână că renunță la plângerea împotriva lui Mehdi și i-o dă lui Cemile, Bariș și Nermin ajung la spital exact în acel moment. Cei doi înțeleg situația și pleacă dezamăgiți. Amândoi își dau sema de pericolul la care se supune Zeynep și bineînțeles că se revoltă. Zeynep îi urmează la mașină și deși Bariș pare mai înțelegător, Nermin e pară și foc. Odată ce ajung acasă, Sakine este și ea foarte supărată pe Zeynep.

Zeynep a pus o singură condiție: Atunci când Mehdi își revine, Cemile să-i spună să părăsească Istanbulul.

În ziua următoare, Barîș este la locul de muncă și îi spune lui Zeynep că gestul ei de a-l proteja pe fostul soț este „dragoste de moarte”. Dar Zeynep nu este sinceră nici măcar cu ea însăși și susține că din milă pentru familie și bebeluș și-a retras plângerea. Ea încă mai crede ca Mehdi va respecta condiția ei de a părăsi Istanbulul și Barîș nu ezita să-i atragă atenția că un bărbat care a răpit-o, sigur îi va respecta dorința odată ce va ieși din închisoare …

Comunicarea dintre Barıș și Zeynep devine din ce în ce mai caldă. El îi spune că nu vrea să o vadă tristă, dar vrea să o facă să înțeleagă că trebuie să învețe din greșeli pentru că el îi va respecta dorința indiferent de decizia ei. Nermin este foarte supărată pe Zeynep pentru că din cauza lui Mehdi își strică viitorul și reputația de avocată. Așa că Sultan intervine și încearcă să o facă pe Nermin să fie mai înțelegătoare cu fiica ei.

La vilă, Savaș și-a convins unchiul ca Sultan și Emine să lucreze acolo și la insistența lor femeile acceptă bucuroase. Pe de o parte, Savaș îi dă lecții de engleză lui Emine și o ajută să se pregătească pentru universitate. Iar Ali Rıza și Sultan încep să se înțeleagă mai bine. Ali Rıza le propune nepoților săi să plece cu el în străinătate și le spune că ar trebui să se mute în altă casă împreună. Barîș și Savaş sunt de acord.

La spital, Mehdi îşi revine și cand află de la sora sa că Zeynep a renunțat la plângere, devine plin de speranță că există i șansă de împăcare. Cemile nu-i poate spune că starea lui Zeynep este să părăsească Istanbulul.

La închisoare, Mehdi a fost externat din spital și a trebuit să meargă în arest, însă la o altă secție pentru a fi protejat. Un deținut pe nume Hazrat încearcă să-i facă zilele amare lui Mehdi. Dar Cengiz, un bătrân din acea secție se dovedește a fi un prieten bun al tatălui lui Mehdi și îl protejează. Mehdi este reținut în arest până la proces.

Ziua eliberări a sosit, dar îi aduce ghinion lui Mehdi!

Mehdi își ia rămas bun de la toată lumea din secție și este pe punctul de a fi eliberat. Dar când merge la toaletă, este atacat de un bărbat trimis de Veysi, însă reușește să scape și ia cuțitul din mână. Mehdi merge sa anunțe gardienii, dar un alt bărbat se apropie de cel care l-am atacat pe Mehdi și îl înjunghie cu același cuțit, fără să atingă mânerul. Apoi criminalul spune că „Mehdi l-a înjunghiat”.
„Acesta este doar începutul, Mehdi”! Mehdi este șocat de coșmarul prin care trece și panicat de mesajul de sub chiuvetă.

La poarta închisorii, Cemile, Nuh Dilara și Benal cu fetița în brațe, îl așteaptă pe Mehdi afară și cand primesc vești proaste de la avocat sunt devastați. Iar când ajung acasă, văd că proprietarul le-a aruncat bunurile in strada pentru că nu au plătit la timp chiria. Știrea despre Mehdi apare în ziare și Nuh dă faliment din cauza evenimentelor neplăcute. De asemenea, trebuie să plătească și penalizări.

Zeynep devine victima conștiinței sale!

Zeynep este îngrijorată pentru Mehdi și când o sună pe Dilara, fata începe să plângă și îi spune că meșterul nu a fost eliberat și ei au fost aruncați în stradă. Zeynep este șocată de cele întâmplate, mail ales că Mehdi a intrat din nou în necaz, însă mai este o speranță pentru că bărbatul înjunghiat trăiește, deși este în stare foarte gravă. Ea nu suportă să vadă familia pe străzi și îi aduce pe toți la ea acasă.

Avem musafiri! Neriman obiectează constant când vede că Zeynep a adus toată familia lui Mehdi la ei acasă.

În acea seară, avocatul Hüseyin vine acolo și le spune că bărbatul rănit este în stare gravă, iar partea opusă are o armată de avocați. El se teme de organizarea celeilalte părți și pentru a nu-și pune viața în pericol, decide să renunțe la caz. Mehdi a rămas fără avocat …

Ziua de naștere a Dilarei!

Zeynep stinge lumina și când îi aduce un tort mic cu o lumânare, îi spune să-și pună o dorință. Dorința Dilarei este ca mama ei să preia cazul tatălui ei și bineînțeles că Zeynep nu o poate refuza. Iar asta o scoate din minți pe Neriman, care începe să nu se simtă bine și are amorțeli la mana dreapta.

A doua zi dimineața, Bariș vine acasă la Zeynep cu o veste bună și îi spune lui Nermin că își va putea recupera banii de la Ekrem. Deoarece s-a constatat că fostul ei soț a abuzat de procură, și i s-a refuzat accesul la bani. Nermin este în culmea fericirii, la fel și Zeynep și femeile din casă.

Bariș s-a decis să încerce să o cucerească pe Zeynep și o invită la prânz în oraș. Dilara îi observă pe geam și este vizibil deranjată, însă Zeynep merge la ea și încearcă să o împace. După ce Barîș pleacă, Zeynep începe să se pregătească și îmbracă o ținută elegantă pentru ieșirea la restaurant. Dar când pleacă, primește un telefon și din cauză că nici un avocat nu îndrăznește să-l reprezinte pe Mehdi, de frică lui Veysi. În tot acest timp, Barîș este la restaurant și o așteaptă foarte entuziasmat pe Zeynep, însă va trăi o mare dezamăgire …

Zeynep crede în nevinovăția lui Mehdi și de dragul Dilarei acceptă să-l reprezinte pe Mehdi la proces!😘

Scenă deosebit de emoționantă: Zeynep ajunge la judecătorie și în ultimul moment, când toți erau foarte descurajați, avocata intră în sală, cu roba primită cadou de la fostul ei soț și afirmă că ea îl reprezintă pe Mehdi …

SFÂRȘITUL EPISODULUI 34

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com