Prizoniera Destinului Episodul 29 Rezumat (ep. 35 la TV)

Prizoniera Destinului Episodul 29 Rezumat

Decizia bruscă a lui Zeynep o va trage într-un adevărat lanț al minciunilor și secretelor!

La sfârșitul episodului 28, am urmărit că Zeynep a devenit avocata fostului ei soț, care a răpit-o și a închis-o în casă, ba chiar i-a adus și fosta iubită însărcinată acasă și i-a distrus mașina primită de la firma lui Barıș …

Zeynep împotriva altor 3 avocați și un martor mincinos!

La judecătorie, Zeynep își cere scuze că a întârziat și după ce se recomandă că și avocată, cere permisiunea să-l reprezinte pe Mehdi în instanță și să vorbească câteva minute cu clientul ei. Cei doi merg și vorbesc într-o altă cameră, dar nu în privat cum și-ar fi dorit. Zeynep crede in nevinovăția lui Mehdi, dar îi cere să fie sincer cu ea și să nu omită nimic. Mehdi îi povestește despre înscenarea pusă la cale de Veysi și Zeynep îi promite că va dovedi că este nevinovat. În sala de judecată, avocații trimise Veysi contraataca dur și menționează că acuzatul este pericolul pentru că și-a răpit și fosta soție. Întrebată de judecător, Zeynep recunoaște că Mehdi a răpit-o. La plecare, Mehdi îi mulțumește avocatei …

Zeynep își minte familia și pe Barıș pentru a-l ajuta pe Mehdi!

Sub pretextul că Barîs ar putea să o concedieze că a luat un caz în afara companiei, Zeynep cere familie lui Mehdi să păstreze totul secret.

Zeynep începe să-și mintă familia și pe Barıș, iar Cemile îi devine complice. Ea le cere lui Nuh, Benal și Dilarei să împărtășească minciuna ei pentru binele lui Mehdi.

Zeynep decide să ascundă faptul că a preluat cazul lui Mehdi atât de familia ei, cât și de la Barıș, știind cum va reacționa. Pentru a obține sprijin în acest caz, Zeynep are un nou mentor: fratele lui Barıș, Savaș, un avocat ca și ea. Din cauză că Zeynep nu se prezintă la întâlnirea cu Barıș, avocatul o sună, dar nu-i răspunde. El bănuiește că Zeynep s-a dus să preia cazul lui Mehdi și se duce la tribunal, dar nu se întâlnesc.

Întrucât schimbarea în privința avocatului care îl reprezintă pe Mehdi a avut loc în ultimul moment, la numele avocatului încă mai apare Hüseyin Yılmaz. Această veste este precum o relaxare pentru Barış, care îi vrea doar binele lui Zeynep.

La telefon, Zeynep îl minte pe Barıș că Emine a sunat-o să meargă la Savaş pentru că nu vrea să-și ia pastilele și merge la vilă. Ea le cere lui Emine și Savaş ajutorul pentru ca Barış să nu afle, făcându-i sa promită ca vor tine totul secret. Zeynep știe că este la început de drum și nu are cunoștințe despre cazurile penale, așa că îi roagă pe Savaş să o ajute și chiar îi dă dosarul lui Mehdi. Ei încearcă să adune informații despre înregistrările camerelor de supraveghere pentru a demonstra că acel bărbat nu a fost înjunghiat de Mehdi și cel care a spus că a văzut incidentul minte.

Pe ritmul melodiei “Dereler akar gider”, atmosfera se destinde acasă la Barış!

La vilă, toți se află în living-room și îl așteaptă pe Barıș, care odată ce ajunge acasă începe să le cânte la chitara asa cum ii cere unchiul sau. Zeynep cântă la pian și Emine îi acompaniază cu vocea. Dupa aceea, Ali Riza îi spune lui Sultan că vor avea o musafiră, pe nepoata sa Özlem, care este o femeie meticuloasă și totul trebuie să fie pregătit ca la carte.

Întâlnirea dintre Zeynep și Bariș decurge foarte bine!

Se țin de mână! Bariș îi spune cât de îngrijorat a fost pentru că nu a ajung la întâlnire și că vrea doar să o protejeze. El este sincer și îi spune ca a fost la judecătorie și a întrebat cine este avocatul lui Mehdi și i s-a spus ca Hüseyin. Vorbele lui Bariș o fac pe Zeynep să aibă remușcări că a fost nevoită să-l mintă și își face griji că îl va pierde atunci când va afla adevărul. Barıș îi spune că sora lui va veni în vizită la ei să-i ajute cu mutarea într-o altă casă și insistă ca Zeynep să meargă cu Özlem pentru a caută casa potrivită. De fapt el vrea să le aducă împreună pentru a se împrietenii, din moment ce își dorește o relație serioasa cu Zeynep, nu vrea ca sora lui să-i împiedice.

Spre seară, Bariș o conduce acasă și în fața porții vrea să o sărute. Dar Zeynep se rușinează și îi spune că nu vrea ca cineva din familia ei să-i vadă, apoi îl îmbrățișează și pleacă. Sakine, ca de obicei, stă pe la colțuri și îi surprinde împreună. Iar când fiica ei intră, începe să-i face morală că nu se poate să aibă o relație cu șeful ei. După cina în familie, Dilara îi spune lui Zeynep că vrea să se angajeze, însă nici un membru din familie nu este de acord și totuși fata se angajează ca să-i trimită bani lui Mehdi. Sultan le spune că Murat, șoferul lui Bariș a plecat și poate l-ar angaja pe Nuh.

Özlem ajunge la conacul familiei sale!

Özlem, sora mai mare a celor doi frați, Barış și Savaş revine acasă din America. De fapt, Ali Rıza a chemat-o să găsească o casă potrivită pentru frații ei și să-i ajute cu mutarea. Dar nu-i plac deloc Sultan și Emine și nu aprobă să stea cu ei la masă. Apoi, când află că frații și unchiul ei sunt foarte apropiați de Zeynep, pe care nu ezită să o laude, un semn de întrebare îi apare în minte.

A doua zi dimineața, Nuh și Zeynep merg la spital, sa vorbească cu bărbatul care a fost înjunghiat, în speranța că acesta va spune adevărul. Dar mai întâi așteaptă ca familia bărbatului sa plece. Nuh încearcă să atragă atenția gardienilor, lovind un bărbat și Zeynep reușește să intre la pacient.

Zeynep îi propune bărbatului sa colaboreze și ii spune că este avocata lui Mehdi. Apoi ii explica ca știe despre fiica sa care este bolnava și are nevoie urgenta de operație și probabil de aceea a acceptat oferta lui Veysi. Ea îl avertizează ca atât el, cât și Mehdi sunt în pericol și ca Veysi nu-l va lăsa să vorbească cu cineva și va găsi o modalitate sa-l elimine.

Özlem o a doua Müjgan? 🙂

Barıș insistă ca Zeynep să meargă cu sora ei să caute o casă potrivită pentru a se muta. Toate astea din dorința de a o introduce pe viitoarea sa soție surori sale pentru ca aprobarea ei este foarte importanta pentru el. Zeynep își respectă promisiunea față de șeful ei, însă Özlem se apropie de Zeynep cu precauție.

La întoarcere acasă, Sakine, care crede că, dacă Barıș și Zeynep se căsătoresc, ea va fi tratată ca o mamă nedorită, se folosește de orice ocazie pentru a urmării fiecare pas al fiicei sale și face în așa fel încât Özlem să afle brusc situația întortocheată a familiei lor.

Viața lui Zeynep este din ce în ce mai confuza pentru Özlem, care când ii cunoaște familia și situația complicată cu Benal este sceptică în privința lui Zeynep. Dupa ce află pe internet că fostul soț a lui Zeynep a răpit-o și că Mehdi a înjunghiat pe cineva în închisoare, ea își face griji pentru frații ei și explodează la propriu. Özlem îi interzice lui Bariș să se căsătorească cu Zeynep. Dar Barış este mai hotărât că oricând să-și întemeieze o familie cu Zeynep și când se întâlnesc, îi spune că atâta timp cât ei sunt sinceri unul cu celălalt, Nimeni si nimic, nu va interveni între ei …. Zeynep se simte din nou vinovată pentru că l-a mințit cu privire la Mehdi și începe să-i fie frică că îl vă pierde când va afla adevărul.

Savaș se oferă sa plătească el cheltuielile pentru operația fiicei lui Bekir, care este informat imediat de Zeynep. Deși ei cred că bărbatul rănit va da declarație în favoarea lor, Veysi da ordine stricte ca Bekir sa fie eliminat.

La închisoare, Zeynep îi povestește lui Mehdi despre progresele făcute, dar el se revolta pentru că nu vrea să primească ajutor de la Bariș. Dar avocata îl asigură că altcineva o ajută, însă nu-i spune că este Savaș.

Cemile și Zeynep nu-i pot spune lui Mehdi cât de rea este situația lor financiară și că nici măcar banii pentru mâncare nu sunt suficienți. Iar când Mehdi le cere bani pentru a afla informații despre Veysi și a-și asigura protecția în închisoare, îi transmite lui Nuh să vândă partea pe care o deține la magazinul de anvelope. Zeynep, în schimb, nu știe cum să introducă banii la penitenciar, mai ales ca este avocata și fiind vorba de bani, știe ca încalcă legea.

Nuh încearcă să-și vândă duba, dar primește foarte puțini bani și foarte descurajat își caută un loc de muncă, dar cum nu poate găsi este cu moralitatea la pământ. Zeynep îl recomandă pe Nuh la Barıș, care îl angajează șoferul sau și bineînțeles ca Cemile nu este de acord. Iar Dilara începe să lucreze ca și chelneriță într-o cafenea, dar fără sa spună familiei sale..

Din moment ce Zeynep nu poate vorbi confortabil acasă despre cazul lui Mehdi, stabilește o întâlnire cu Emine și Savaș la un restaurant. Savaș verifică dosarul, însă când apare Baris, Zeynep pune dosarul în geantă și apoi pleacă la Mehdi, iar asta îi atrage atenția șefului ei. Baris își dă seama că Zeynep are de-a face cu cazul lui Mehdi și se duce la poarta închisorii pentru a-și confirmă temerile. Nuh este șoferul lui Barış, așa că îl însoțește peste tot.

La finalul episodului, cineva intră în camera Lui Bekir și oprește dispozitivele la care era conectat. Veysi nu va risca și astfel îl va împiedica pe bărbat să vorbească.

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com