Prizoniera Destinului Episodul 36 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 35-36 la TV

Prizoniera Destinului Episodul 30 Rezumat (ep. 36 la TV)

La închisoare, Zeynep îl vizitează pe Mehdi și la plecare când își ia telefonul, vede mesajul de avertizare de la Nuh in care o înștiințează că Barış vine acolo.

În timp ce, Barıș și Nuh așteaptă în fața penitenciarului, Zeynep îi cere ajutorul lui Hüseyin, fostul avocat a lui Mehdi, pentru că șeful ei să nu afle.

Salvată de clopoțel! Când poarta se deschide, Barış și Nuh îl văd pe Hüseyin iesind. Avocatul le și confirmă că vine de la clientul său și vorbește cu Baris de parcă încă ar mai fi avocatul lui Mehdi. Vorbele avocatului pas să-l convingă pe Barıș și Zeynep a scăpat de data aceasta. Avocata se simte ușurată când Hüseyin o sună să-i spună că Barış a plecat și la plecare o sună pe Emine pentru că are nevoie de bani. Pe tot parcursul episodului, Zeynep și Nuh îl mint în mod constant pe Barıș …

Savaş urma să retragă banii de la bancă în ziua următoare, dar Zeynep insistă că trebuie să-i de-a lui Bekir, bărbatului rănit în acea seară. Așa că Savaş ajutat de Emine pregătesc banii pe care îi păstrează acasă.

La închisoare, Mehdi îi povestește despre Zeynep, colegului său de celulă pe care îl consideră că un tată. El îi spune cum a cunoscut-o și cât de mult o iubește.

Pe de altă parte, Cemile este foarte îngrijorată pentru fratele ei și vorbește cu Benal despre Bekir că dacă s-ar simți mai bine ar putea depune mărturie și Mehdi ar fi eliberat. În momentul acela Benal își amintește de o colegă de la serviciu care este prietena ei. Ea o sună să se intereseze de starea de sănătate a lui Bekir și când află că Bekir era să moară, Cemile se panichează și îl sună pe soțul ei. Barış când vede reacția de îngrijorare a lui Nuh îl lase să plece, mai ales că bărbatul îi spune că un prieten apropiat este în spital.

La conac, Ali Rıza mereu esre pus o șotii și de data asta este gătit că la patru ace și bineînțeles că iar încep tachinările între el și Sultan.

A doua zi, Zeynep ajunge la serviciu, dar gândul ei este doar la cazul lui Mehdi și Barış care încă are bănuieli este mereu cu ochii pe ea. Nuh, çare este la spital o informează pe Zeynep că Bekir s-a întors de la moarte și avocata se bucură că rănitul trăiește.

Cemile și Benal ajung și ele acolo și intră în spital cu vestea că bărbatul presupus rănit de Mehdi s-a întors de la moarte. Zeynep o sună pe Benal să-și convingă prietena asistentă să o infiltreze pe Zeynep printre asistente pentru a ajunge la Bekir.

Între timp, Savaş cu ajutorul lui Emine sustrag banii din seif, îi pun într-o geantă și la plecare cade pe covor agrafa din parul fetei. Özlem se întoarce acasă și când intră în cameră, găsește agrafa. Ea se duce direct în camera fratelui ei și îl găsește cu Emine pe care o întreabă ce ascunde la spate.

Spre seară, o asistentă medicală prietenă cu Benal, o ajută pe Zeynep să intre în spital deghizată în asistentă și intră la persoana rănită. Zeynep îi arată bărbatului banii pe care i-a primit de la Savaș și îi promite că o să-l protejeze. La plecare Zeynep îl asigură că fiica sa va fi operată cu acei bani. Bekir este de acord și Cemile dă banii soției bărbatului. Fetița este operată, dar tatăl ei este este ucis de Veysi, care a trimis un bărbat să-l sufoce cu o pernă. Atât banii, cât și speranțele că vor dovedi că Mehdi este nevinovat au dispărut …

Mehdi este neliniștit în închisoare pentru că toți vor bani pe care i-a promis și dacă nu are Veysi le dă mită și atrage mult mai mulți deținuți de partea sa. Mehdi și bătrânul sunt ferm convinși că dacă există bani, ei vor putea să-i de-a bărbatului care a fost trimis de Veysi și să-l atragă de partea lor. Mehdi o sună din nou pe Zeynep și o presează să-i ducă bani. Nuh vinde microbuzul, ultimul atu pe care pentru zile negre. Dar din păcate l-a vândut foarte ieftin pentru că era înghesuit cu bani.

Pe de altă parte, Sultan se gătește la patru ace ca o adolescentă și fără să bănuiască ce necaz îi va aduce agrafa fiicei sale, și-o prinde în păr și cu o geantă de firmă primită de la Nermin, se duce la conac de parca ar fi prima ei întâlnire cu Ali Riza. Özlem când vede agrafa din părul femeii, își amintește că este aceeași agrafă pe care a găsit-o în cameră și văzând geanta de firmă pe canapea, intră la bănuieli…

Odată cu trecerea zilei, lui Sultan ii place din ce în ce mai mult de Ali Rıza Bey, dar Özlem nu o place de loc. Barıș le spune că nu găsește banii, Özlem vede la Sultan agrafa pe care Emine a pierdut-o în ziua precedentă și o acuză că le-a furat banii.

Sultan se simte acuzată pe nedrept și este extrem de supărată! Ali Rıza, Barıș și Savaș sunt foarte supărați pe Özlem, ba chiar ridică tonul la ea. Savaș le spune că el a luat banii și a acuzat femeile fără să le de-a măcar ocazia să se apere. După acest incident, Sultan și fiica ei Emine au plecat acasă foarte supărate.

Barıș și familia să decid că pentru a îndrepta situația neplăcută, trebuie să meargă să-și ceară scuze. Toată familia se duce acasă la Zeynep cu flori și bomboane de ciocolată. Sakine când îl vede pe Bariș însoțit de familia sa, crede că vor să o ceară pe Zeynep și foarte hotărâtă îi spune lui Nermin că ea nu va accepta. Bineînțeles că Nermin s-ar bucura enorm și i-ar susține. Sakine, care nu-și mai poate scoate din cap că Bariș îi vrea fata, înainte ca ei să spună motivul vizitei, le zice răspicat că nu le dă fata. 🙂 După ce își cer scuze față de Sultan și de fiica ei Emine, Ali Riza insistă să se întoarcă la slujbele lor.

Ziua mult așteptată le-a spulberat speranța că Mehdi va fi eliberat!

În timp ce toți erau foarte entuziasmați și nerăbdători că Bekir va depune mărturie în favoarea lui Mehdi, Zeynep o sună pe Cemile și îi spune că bărbatul rănit a murit …

Scrisoarea de la Dilara pentru tatăl ei!

Mehdi primește o scrisoare de incurajare de la fiica sa, care îl informează despre familia lor, enumerând fiecare membru în parte ce atribuții are și ce fac ca sa-l ajute sa iasă din închisoare.

Mehdi o sună pe Zeynep să-i ducă bani!

Mehdi i-a dat lui Zeynep, adresa lui Ercan, bărbatul care l-a înjunghiat pe Bekir, pentru a ajunge la el. Nuh și Zeynep încearcă să ajungă la rudele lui Ercan și în cele din urmă, o găsesc pe iubita sa. Dar femeii nu-i pasă prea mult de ceea ce spune Zeynep și la plecare, avocata îi lasă cartea de vizită la ușă, în caz că se răzgândește și va dori să vorbească …

După ce își termină programul la serviciu, Bariș vrea să petreacă mai mult timp cu Zeynep, însă mintea ei este doar la cazul lui Mehdi. Dar scapă repede de Bariș pentru că Özlem a colaborat cu Savaș pentru a nu rămâne singur cu Zeynep și l-a chemat acasă sub pretextul că nu se simte bine.

La cină în oraș, Barıș îi spune lui Zeynep că trebui să plece într-o călătorie de afaceri timp de zece zile. Zeynep devine foarte agitată, pentru că trebuie să-l reprezinte pe Mehdi ca și avocată.

Reacția lui Barış când o vede pe Zeynep ieșind de la Mehdi
Reacția lui Barış când o vede pe Zeynep ieșind de la Mehdi

Barıș află toate minciunile spuse de Zeynep!

Bariș îi vede pe Nuh și Zeynep foarte agitați și iar începe să intre la banuieli. Așa că, seara în timp ce Savas dormea, începe să caute prin camera fratelui său și găsește dosarul lui Mehdi.

La finalul episodului, dimineața la prima oră, Barish detectează locația mașinii sale care este la Nuh și o urmărește pentru ca exista un sistem de urmărire. Iar când ajunge în fața închisorii, o vede pe Zeynep la ieșire …

Oare cum va progresa relația lui Zeynep și Barıș?© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com