Prizoniera Destinului Ep. 31 Rezumat (Teaser)

TEASER 1: Prizoniera Destinului Ep. 31 Mini-Rezumat / Ep. 37 Varianta Tv

Prizoniera Destinului Episodul 31 Mini-Rezumat

În ultima scenă din episodul 30, Zeynep se confruntă cu Barıș și amândoi sunt furioși. Barıș îi reamintește lui Zeynep că îl apară pe bărbatul care a răpit-o. Dar avocata se apară, afirmând că ea nu-l apără pe Mehdi, ci doar apără un om nevinovat care se află închis pentru crima pe care nu a comis-o.

După această discuție în contradictoriu, Zeynep îi spune lui Barıș că a tratat-o la fel ca Mehdi și vrea să plece. Avocata nu poate accepta atitudinea lui Barıș și asta o va face să se distanțeze de el.

Barıș își dă seama că Zeynep are o slăbiciune pentru Mehdi și că orice ar face, Zeynep nu-l va scoate din viața ei și îl va susține necondiționat. Pentru prima dată, Barıș va experimenta sentimente profunde de gelozie din cauza lui Mehdi …

Barıș este foarte îndrăgostit de frumoasa avocată și, prin urmare, nu o va lăsa pe Zeynep să plece s-au să iasă din viața sa. El își va controla gelozia și va încerca foarte mult să o facă pe Zeynep să-l ierte pentru comportamentul său impulsiv de care nu este mândru deloc …

Zeynep este foarte supărată că Barış nu are încredere în ea și el este furios pentru că femeia pe care o iubește l-a mințit. Cu toate acestea, Zeynep se încăpățânează să-l apere pe Mehdi și Barıș va ceda de dragul ei.

Pe de altă parte, când Özlem va auzi ce s-a întâmplat, va încerca și mai mult să-l îndepărteze pe Barıș de Zeynep. Özlem va merge atât de departe cu presiunile ei față de Barıș, încât unchiul ei se va enerva pe ea de data asta.

În acest sens, apropierea dintre Özlem și Zeynep nu pare să se îmbunătățească și aceasta situație îl supară enorm pe fratele ei.

Ercan vrea cinci sute de mii de lire pentru a depune mărturie în favoarea lui Mehdi!

Buse, iubita lui Ercan, îi spune lui Zeynep că îl va convinge pe Ercan să depună mărturie. Dar vrea cinci sute de mii de lire, înainte de a se prezenta la instanță de judecată. Zeynep pleacă și împărtășește aceste informații cu Mehdi.

Mai târziu, Mehdi nu vrea să ia bani de la Bariș. Dar Bariș este gata să o ajute pe Zeynep. Iar când află despre suma imensă pe care o dorește Ercan, se oferă să-i dea acești bani femeii pe care o iubește. Dar Zeynep nu acceptă acești bani și îi spune că nici Mehdi nu vrea.

Pe de altă parte, Mehdi va crede că Barıș are o latură secretă și va încerca să scoată la lumină ceea ce ascunde avocatul.

Ali Riza își dă seama că Bariș este îndrăgostit de Zeynep!

În cele din urmă, Barıș ajunge acasă foarte posomorât și unchiul său Ali Rıza înțelege situația în care se află nepotul său. Barıș lasă de înțeles că este îndrăgostit de Zeynep. Ali Riza, care îl înțelege și știe că Zeynep este o fata bună, își dorește foarte mult să-i aducă împreună. Așa că Ali Rıza se va oferi să o ajute pe Zeynep în privința banilor …

Pe de altă parte, pe secție, Mehdi are iar probleme cu noul său coleg din închisoare, care nu-i dă pace deloc și îl provoacă ori de câte ori are ocazia. Bărbatul plătit de Veysi nu ezită să-i facă zile negre lui Mehdi și rupe fotografia fiicei sale Müjgan. Mehdi se enervează și începe să-l bată pentru a-și cunoaște limitele …

Credit: https://twitter.com/dogdugunev

Ce părere aveți despre sacrificiul necondiționat al lui Zeynep pentru toată lumea?

TEASER 2: Prizoniera Destinului Ep. 31 Mini-Rezumat

Deși relația lui Zeynep și Bariș pare să meargă bine, vor exista mari obstacole între ei. Deoarece Bariș o iubește și va începe să ia atitudine împotriva lui Zeynep din cauza obsesiei pe care o are față de Mehdi.

Bineînțeles că Zeynep reacționează, văzând un astfel de comportament dominant și Bariș se va sătura de sacrificiul lui Zeynep pentru alți oameni.

Principalul motiv pentru care Savaş nu a vrut ca fratele său și Zeynep să fie împreună este pentru că Bariș este un libertin seducător .. Savas știe asta foarte bine.

Ce se va întâmpla în episodul 31 din Doğduğun Ev Kaderindir / Prizoniera destinului?
Oare îl va părăsi Zeynep pe Bariș?
Care va fi atitudinea lui Barıș față de Zeynep de acum înainte?

PS: Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube și să activați notificările.

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com | https://twitter.com/dogdugunev