Prizoniera Destinului Episodul 37

Prizoniera Destinului Episodul 31 Rezumat

Prizoniera Destinului Episodul 31 Rezumat (ep. 37 la TV)

Un schimb dur de replici și argumente izbucnește între Bariș și Zeynep!

Barıș o așteaptă pe Zeynep la poarta închisorii și după ce îi spune lui Nuh să plece și să nu intervină între ei, începe confruntarea dintre cei doi îndrăgostiți. Avocata se enervează pentru că se simte urmărită la fel cum obișnuia Mehdi să o facă și bineînțeles că Zeynep îi reproșează că nu are încredere în ea.

Bariș îi spune lui Zeynep să nu fugă pentru că îi datorează o explicație pentru că l-a mințit și îi reamintește lui Zeynep că îl apară pe bărbatul care a răpit-o. Dar avocata se apară, afirmând că ea nu-l apără pe Mehdi, ci doar apără un om nevinovat care se află închis pentru crima pe care nu a comis-o. După ce îi cere scuze lui Barıș și îi spune că demisionează, pleacă cu taxiul chiar dacă el încearcă să o oprească.

Zeynep își avertizează ambele mame că dacă mai intervin în viața ei, își face bagajele și pleacă!

Zeynep ajunge acasă foarte furioasă și de cum intră pe ușă, Nermin și Sakine vor să afle ce s-a întâmplat. Ea le povestește mamelor ei ce s-a întâmplat, că și-a dat demisia pentru că s-a certat cu Bariș din cauza că a preluat cazul lui Mehdi. Nermin se supară și nu poate înțelege cum fiica ei apară un bărbat care a închis-o în casa și a răpit-o. Vestea neașteptată crește tensiunea în familie și mamele ei, Sakine și Nermin sunt foarte furioase și supărate pe fiica lor, care le reproșează că se gândesc doar la ele și le reamintește cum au stat cu soții lor, în ciuda faptului că le-au dezamăgit …

Nermin, care consideră că Zeynep a devenit așa din cauza traumelor trăite în copilărie, încearcă să vorbească cu Sakine și să găsească o soluție salvatoare pentru fiica lor. Sakine recunoaște că a greșit acceptând toate abuzurile soțului ei și afirmă că Zeynep nu trebuie să trăiască așa ceva. Ele decid că o vor lăsa pe Zeynep să se liniștească, altfel iar va izbucni și va lua decizii la nervi. Așa că până atunci Nermin se va gândi la o soluție …

Mehdi decide să se răzbune pe Veysi!

La închisoare, Mehdi este încă șocat pentru că bărbatul rănit din spital a murit. Veysi nu a avut altă opțiune decât să-l ucidă, știind că își va schimbe declarația în favoarea dușmanului său. Mehdi este sigur că nu mai poate ieși din închisoare și-a pierdut complet orice speranță ca va fi liber sa-și traiască viata alături de familia sa. Asa ca decide să se răzbune pe Veysi, cel care i-a întins capcane să rămână în închisoare. El dă banii pe care i-a primit de la Zeynep fratelui său din interior și îi cere să-l salute pe ucigaș. Dar Cengiz, care are planuri de viitor complet diferite pentru Mehdi, îi cere să mai aștepte până la încheierea instanței.

Cengiz îi cere lui Mehdi să se ocupe de afacerile sale din afară, dar nu acceptă pe motiv ca are si el o afacere. Mehdi este șocat când află că magazinul de anvelope a fost închis, iar familia sa a fost alungată din casă și că s-au dus acasă la Zeynep.

Bariș se ceartă cu Savaş din cauza lui Zeynep și Mehdi!

Barıș este foarte dezamăgit că Zeynep a preluat cazul lui Mehdi și că fratele său Savaș a ajutat-o. El este foarte furios și supărat pe Zeynep. După această situație neplăcută, Barıș își anulează călătoria la Sofia, Bulgaria și când se întoarce acasă, se ceartă cu Savas.

Unchiul său, Ali Rıza crede că există o singură interpretare cu privire la comportamentul lui Barıș spre deosebire de trecutul său: Dragostea.

Pe de altă parte, Nuh crede că Bariș l-a concediat și se supără și merge să-i vorbească. Dar Bariș îl înțelege si ii spune că nu este vina lui, așa că își poate păstra jobul. De asemenea, el ii acordă permisiunea de a lipsi până la finalizarea cazului. Nuh se bucura enorm și pleacă acasă voios, dar Cemile, ca de obicei, îl enervează din nou pe bărbat ….

Urmează și continuarea rezumatului …


Prizoniera Destinului Episodul 32


© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com | https://twitter.com/dogdugunev