Prizoniera Destinului: Secretul lui Bariş

Prizoniera Destinului: Savaş, Zeynep și Bariș

Prizoniera Destinului: Secretul lui Bariş – Toată lumea o iubește pe Zeynep

Cine este Savaş din serialul Prizoniera Destinului?

Prizoniera Destinului: Secretul lui Bariş: Savaş în vârstă de 30 de ani este fratele mai mic a lui Barış și este cu cinci ani mai mic decât Barıș. El este o persoană talentată, introvertită, care a paralizat din cauza unui accident. Savaş a avut un cumplit accident în urmă cu mulți ani și a rămas paralizat. Cu toate acestea, Barış nu spune niciodată oamenilor despre accident, ci spune că boala fratelui său este congenitală. Savaș este un bărbat extrem de inteligent ale cărui aspecte sociale sunt slabe. Deoarece el nu a plecat niciodată din casă de mai bine de 10 ani.

Tânărul Savaş este la fel de frumos și inteligent ca Barış. Chiar dacă nu are o educație juridică, de câte ori are ocazia, îl ghidează pe Barıș în multe cazuri, astfel testândusi abilitățile inteligenței sale.

Cine este Bariş din serialul Prizoniera Destinului?

Barıș este un tip inteligent, care nu vorbește prea mult. Savaş îl consideră inamicul său numărul unu. Barıș știe că fratele său Savaș nu-l iubește deloc și îl ascunde de toată lumea. Chiar și persoanele cele mai apropiate din companie, nu știu că Barıș are un frate cu dizabilități.

Încă din copilărie, Savaş are o relație de iubire-ură cu fratele său. Barıș ascunde de toată lumea că are un frate paralizat, iar Savaș se ascunde de toată lumea. Cu excepția lui Zeynep …

Atât Barış, cât și Savaş se bucură de sentimentul de familie și ambii sunt atrași de Zeynep, care literalmente are două mame și cei doi frați doar una pe care din păcate au pierdut-o definitiv.

Tocmai de aceea Zeynep este o persoană plăcută și foarte atrăgătoare pentru ei. Faptul că Zeynep a putut să-l ajute pe Savaş a crescut admirația lui Barış față de ea. Iar sentimentele pe care le exteriorizează Savaş față de Zeynep sunt literalmente acel atașament pentru că l-a ajutat. El este confuz și încurcă bunătatea cu dragostea.

Din acest motiv rivalitatea fraților, Barış și Savaş ia amploare și simt acea nevoie să exploreze mai mult. Dacă este așa cum Savaş încearcă să deducă, Barış ar fi precum un afemeiat care simte nevoia să exploreze (nu pare a fi).🙃

Barış este considerat un afemeiat de fratele său pentru că a fost abandonat emoțional de maică-sa, care a murit după un timp. Probabil că Bariş a fost mereu în căutarea unei femei, precum Zeynep, care să-i ofere dragoste pură și necondiționată. Din relațiile anterioare el nu a putut găsi acea iubire necondiționată și pentru a nu se amăgi singur a pus punct relației înainte de a fi prea târziu. Tocmai de aceea Savaş consideră că Barış a avut prea multe iubite și nu vrea că Zeynep să fie una dintre ele.

Savaş îl vede pe fratele său Barıș ca singurul responsabil pentru cumplit accident care inevitabil i-a schimbat viața în rău. Din cauza acestui fapt, Barıș trăiește la nesfârșit cu acel sentiment de vinovăție față de fratele său.

Cine este Zeynep din serialul Prizoniera Destinului?

Pe de altă parte, Zeynep este o femeie care întotdeauna a suferit din cauza bărbaților din viața ei. Ea încă din copilărie a fost dezamăgită de propriul tată, că apoi în adolescență să fie din nou dezamăgită de soțul ei, Mehdi.

Zeynep nu a avut în preajma ei niciodată un model masculin puternic, care să o protejeze. Ea se simțea cu adevărat protejată în prezența fratelui ei pe care l-a pierdut. Tocmai de aceea Barış este atât de atractiv pentru ea din mai multe puncte de vedere. Dacă încercăm să ne amintim puțin, chiar și Sakine l-a asemănat pe Barış cu fiul ei decedat … Dar odată ce Zeynep va găsi pacea și fericirea alături de Barış, va fi sinceră cu ea însăși și va admite că îl place.