Puterea Dragostei dintre Reyyan și Miran – Compatibilitate

PUTEREA DRAGOSTEI: Reyyan și Miran la testul de compatibilitate

Puterea Dragostei dintre Reyyan și Miran! Ebru Sahin și Akin Akinozu la testul de compatibilitate al relației de cuplu.

Puterea Dragostei dintre Reyyan și Miran! Ebru Şahin, Reyyan din Hercai s-a născut la 18 mai 1994 la Istanbul, Turcia. Iar Akın Akınözü (Miran) s-a născut la 22 septembrie 1990 la Ankara, Turcia. Şahin este din Zodia TAUR și Akınözü este din Zodia FECIOARĂ.


Puterea Dragostei dintre Reyyan și Miran – Testul de compatibilitate! Să vedem ce spun astrologii despre cele două zodii: TAUR și FECIOARĂ


FECIOARĂ & TAUR: COMPATIBILITATE ÎN RELAȚIA DE CUPLU – 85%

Relația de cuplu dintre un Taur și o Fecioară poate fi destul de emoționantă. Partenerul unei persoane din Zodia Fecioară este de obicei rușinat să-și exteriorizeze dorințele ascunse.

Tocmai de aceea o persoană din zodia Taur, își creează o imagine a unui erou care eliberează Fecioara. Darul nativului din zodia Taur este capacitatea lor de a-și relaxa partenerul, acordându-i suficientă atenție. Pentru partenerul lor din zodia Fecioară, acest lucru pare aproape ireal. Deoarece s-ar aștepta la ceva mai “neobișnuit” când vine vorba despre intimitate. Aceasta este combinația ideală de a fi un cuplu pe termen lung. Pentru că Fecioara poate să-și satisfacă partenerul în cel mai blând mod posibil.

Fecioara este un semn al purității și este un loc în care cade Venus, reprezentând toată satisfacția. Frica de a fi rănit într-o relație de cuplu este uneori prea mare pentru a fi manipulată. Dar cu viziunea Fecioarei asupra lui Venus, ei înțeleg rar latura unei relații de cuplu care este legată de satisfacție și tandrețe.

Taurul este un semn condus de Venus și înțelegerea lor despre relația intimă este destul de diferită. Se pare că au o misiune de a explica ce este tandrețea celor din jur și găsesc pe cineva ca Fecioara, un elev perfect pentru învățăturile lor.

COMUNICAREA ȘI ÎNCREDEREA DINTRE FECIOARĂ ȘI TAUR – 75%

Fecioara este o fire rezervată când vine vorba de necunoscut și nu are încredere în nimeni cu ușurință. Acest lucru se datorează faptului că Peștii sunt semnul lor opus și văd fiecare partener din viața lor ca o privire asupra necunoscutului.

Taurul este mult mai relaxat și acordă atât de multă importanță frumuseții unei relații. Așa că dacă Fecioara nu se simte în siguranță cu partenerul lor, nu îi va fi ușor să creadă în onestitatea sau fidelitatea acestuia. Această neîncredere îl va răni cu adevărat pe partenerul lor din zodia Taur. Pentru că nu va putea înțelege ce a făcut pentru a merita să fie respins.

COMUNICAREA ȘI ÎNȚELEGEREA DINTRE FECIOARĂ ȘI TAUR – 90%

Puterea intelectuală a Fecioarei este exact ceea ce Taurul are nevoie pentru a construi o mai bună înțelegere și armonie într-o relație. Se spune adesea că Taurul poate fi cu adevărat încăpățânat și greu de convins. Dar este aproape sigur că o Fecioară își va folosi toate calitățile cu care este înzestrată pentru a găsi abordări diferite, pentru a-și explica punctul de vedere. Fiind două semne ale Pământului, ambele zodii pot rămâne la convingerile lor. Uneori pot fi prea rigizi pentru a nu accepta punctul de vedere al altuia. Dar în majoritatea cazurilor, inteligența Fecioarei și tandrețea Taurului îi pot ajuta să găsească un limbaj pe care amândoi îl înțeleg. Indiferent de situație…

FECIOARĂ & TAUR: EMOȚII ȘI RĂBDARE – 85%

Răbdarea pe care o poate avea Taurul atunci când se îndrăgostește este ceea ce îi face să se potrivească atât de bine cu cineva din zodia Fecioară. Dar știind că Fecioara este o fire rezervată, nu își va recunoaște sentimentele imediat. Așa că vor avea nevoie de timp pentru a stabili o bază emoțională puternică.

Din cauza lipsei de încredere, Fecioara este aproape întotdeauna pregătită de a fi dezamăgită. Iar Taurul trebuie să rămână calm și să nu-și dezamăgească niciodată partenerul pentru a construi încrederea și a-și lăsa sentimentele să evolueze.

Acum marea întrebare este dacă ceea ce spun astrele se aplică și în cazul celor doi actori, Reyyan și Miran. Actorii pe care îi îndrăgim atât de mult, văzându-i împreună în serialul Hercai.

Dacă amândoi nu sunt prea rigizi și prea înfricați ca nu cumva să se rănească reciproc, pot construi o relație emoțională puternică și profundă, cu respect reciproc intact. Este cu adevărat important să nu rămână la distanță prea mult timp. Deoarece, mai târziu ar putea realiza că ar fi putut construi cu ușurință o relație de cuplu și să rămână în ea până la adânci bătrâneți. Iar acest eșec îi va nemulțumiți ani de zile, gândindu-se că ar fi putut avea potențialul de a se îndrăgosti nebunește.

REZUMATUL COMPATIBILITĂȚII – Puterea Dragostei dintre Reyyan și Miran este de 73%

În general, Taurul este acolo pentru a învăța Fecioara despre “Puterea Dragostei”, tandrețe și cum ar trebui să fie o relație pasională cu partenerul. Fecioara trebuie să fie suficient de flexibilă pentru a-și prețui partenerul din zodia Taur. Dar și pentru a-i oferi o viziune intelectuală asupra lucrurilor pe care ar putea să le idealizeze.

Relația lor ar putea fi o potrivire perfectă, precum o Binecuvântare Divină și un Dar Ceresc. Dar numai dacă nu le este prea frică să nu fie răniți și prea neîncrezători unul în celălalt. Dacă se lasă unii pe alții și se îndrăgostesc nebunește, ar putea fi combinația dintre o inimă pură.

De ce ar mai avea ei nevoie, decât unul de celălalt ?