Reacția lui Akın Akınözü când reporterii l-au întrebat despre Ebru Şahin!

Cum a răspuns Akın Akınözü la întrebarea despre Ebru Şahin

Cum a răspuns Akın Akınözü la întrebarea despre Ebru Şahin, partenera sa din serialul Hercai, care a avut recent nunta în Çeşme, dar pe el nu l-a invitat?

Akın Akınözü a fost surprins de reporteri plimbându-se pe stradă în compania iubitei sale, Sandra

Celebrul actor Akın Akınözü a fost văzut plimbându-se cu iubita sa în Cihangir. Carismaticul actor a împărțit rolul principal din serialul Hercai, cu Ebru Şahin și a câștigat faima cu acest serial. Totuși, decalajul dintre ambele nume s-a produs după Hercai.

Scena în care chipeșul actor a plâns în serialul turcesc „Kaderimin Oyun”, unde Akın Akınözü a împărțit rolul principal cu Öykü Karayel, și-a pus amprenta pe rețelele de socializare.

Frumosul actor a răspuns la întrebarea despre scena plânsului din scena finală a serialului „Jocul Destinului” și a spus:

„Mulțumesc foarte mult. Sunt fericit dacă am reușit să reflectăm dincolo de micile ecrane această durere”.

UNDĂ VERDE PENTRU CĂSĂTORIE?

Întrebat despre căsătorie, actorul a spus:

„Ne facem visele să devină realitate chiar acum. Când va veni momentul, desigur, dacă ne va servi visele, de ce nu?”

– a răspuns Akınözü

Akınözü a vorbit despre planurile sale de vacanță. Îndrăgitul actor a spus într-un interviu acordat unei reviste de renume din Turcia că el și iubita sa „au vise comune”. Actorul, care a emanat o stare euforică cu zâmbetele sale, s-a simțit foarte relaxat în prezența reporterilor, însă vizibil deranjat când a fost întrebat despre Ebru Şahin.

ÎNTREBAREA CARE L-A FĂCUT PE AKIN AKINÖZÜ SĂ RÂDĂ

Un mesaj de felicitare sau orice altceva?

Șarmantul actor a fost pus pe șotii dar când a auzit întrebarea despre partenera sa din serialul fenomen HERCAI, a plecat imediat fără să comenteze în nici un fel. Este evident faptul că Akın este un om incredibil de inteligent. Răspunsurile sale la întrebări, dicția sa, completată de sinceritate, denotă că este un bărbat Inteligent și carismatic.

În timp ce Akınözü a spus că evaluează ofertele noilor proiecte, a fost întrebat dacă a felicitat-o pe partenera sa din serialul Hercai, Ebru Şahin.

Akın Akınözü nu putea decât să râdă la această întrebare, așa că a plecat cu iubita lui fără să răspundă. Dacă actorul i-a transmis un mesaj de felicitare lui Ebru Şahin, cu siguranță știu doar ei doi…

Akın a oferit un interviu foarte prietenos și sincer!

Din nou, pot să spun că a fost un interviu eficient și plăcut, în care percepțiile sale au fost clare până la capăt, examinând toate întrebările în felul său și încercând să dea cu meticulozitate cel mai exact răspuns.

Miran și Reyyan au scris o epopee!

Dar să admitem că înafara filmărilor ei au fost doar Akın și Ebru. Toată lumea merită partenerul pe care îl are. Akin mi se pare un bărbat foarte diferit de Cedi și mai presus de toate, mai matur și bineînțeles chipeș, cult și pregătit. Lasă timpul să treacă și lasă-i să afle dacă alegerile partenerului le-au adus fericire sau nu. Este strict problema lor.

Pentru mine, Akin este un actor extraordinar care poate selecta un proiect de lucru care să-l conducă înainte și, în cele din urmă, să-l îndepărteze de acel personaj imaginar pe care l-am avut cu toții prin „Miran”.

Îi admir răbdarea de a răspunde la întrebări incomode și stupide care duc mereu la același lucru: Ebru. Se pare că subiectul AKIN&EBRU, încă mai este de actualitate și reporter fiind este normal și firesc să cauți răspunsuri pentru a le împărtășii cu publicul. Dar pare o lipsa de profesionalism din partea jurnaliștilor care i-au pus o astfel de întrebare în prezenta iubitei sale.

Altcineva în locul lui i-ar fi pus la respect! Nu am văzut-o pe Ebru întrebata direct ce s-a întâmplat cu Akin și de ce s-au despărțit, sau de ce nu l-a invitat la nuntă dacă erau de fapt prieteni. Deci, nu o deranjează cu astfel de întrebări, poate pentru că actriță sau Cedi nu le permit…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1500360 

Sursa: tv100.com