The Marksman (2021) – Liam Neeson apără un băiat mexican

The Marksman

Review: The Marksman (2021) – Liam Neeson apără un băiat mexican de ucigașii de carteluri

The Marksman (2021): În filmul “The Marksman” (2005) au fost prezentate lupte cu teroriștii ceceni. Apoi, acest trailer „The Marksman” (2021) tocmai a atras atenția mai ales datorită titlului. Dar filmul „Marksman 2021” diferă față de filmul „The Marksman” 2005.

Oare “The Marksman 2021” este următoarea parte a filmului The Marksman 2005?

Comparație pe scurt între cele două filme:

The Marksman (2005)

Vechiul film “The Marksman” era despre teroriștii ceceni care obișnuiau să amenințe cu detonarea unei centrale nucleare. De asemenea, au amenințat că vor distruge cele două mari puteri ale lumii și mii de civili. Atunci guvernul SUA îl trimite în Cecenia, pe cel mai bun om care ar putea îndeplini această slujbă.
În filmul “The Marksman” 2005, personajul principal este Wesley Snipes. El este un agent special foarte pregătit pentru a salva planeta înainte ca rebelii să o distrugă.

The Marksman (2021)

“The Marksman” 2021, este un thriller american care are în rolurile principale pe Lian Neeson. Faimosul actor joacă rolul unui fermier dintr-un oraș de frontieră din Arizona. Lian ajută un tânăr din Mexic să fugă în America, în timp ce este urmărit de liderii unui cartel Mexican de droguri.

De data asta, celebrul actor Neeson joacă în rolul fermierului Jim Hanson din Arizona, care vrea pur și simplu să fie lăsat in pustietate. El încearcă să-și câștige existența pe o porțiune izolată de teren. Dar totul se schimbă atunci când Jim, un fost pușcărias, asistă la acțiunea de urmărire a unui migrant care se numește Miguel (Jacob Perez), în vârstă de 11 ani. El a fugit împreună cu maică-sa Rosa (Teresa Ruiz), de la asasinii cartelului de droguri conduși de nemilosul Mauricio (Juan Pablo Raba). După ce, cei doi migranți reușesc să treacă de gardul care departe frontiera dintre SUA și Mexic, Rosa este împușcată.

În timp ce Rosa este pe moarte îl imploră pe Jim să-i ducă fiul în siguranță la familia ei din Chicago. Sfidând-o pe fiica sa polițistă, Sarah (Katheryn Winnick), Jim îl furișează pe Miguel prin stația locală de Vamă și Patrula de Frontieră din SUA. Cei doi fiind urmăriți de către grupul de ucigași din Mexic.

Jim și Miguel încep să-și întărească o prietenie puțin probabilă, în timp ce Mauricio și colegii săi asasini îi urmează. Deși este posibil ca filmul să pară puțin familiar, de fapt asta este ceea ce dorește publicul de la Neeson și este fericit să-și delecteze fanii cu setul său special de abilități militare.

Cele două grupuri se întâlnesc în cele din urmă într-o fermă din Midwestern, unde apare o luptă până la moarte. Jim își folosește abilitățile militare și codul de onoare pentru a-l apăra pe băiat.

The Marksman 2021: Trailer Oficial

Robert Lorenz (Trouble with the Curve) regizorul thrillerului The Marksman, a regizat filmul dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu Chris Charles și Danny Kravitz , alături de Tai Duncan , Mark Williams, Warren Goz și Eric Gold.

Când va fi lansat filmul The Marksman 2021?

“The Marksman” 2021, este un thriller american care va fi difuzat la data de 22 ianuarie 2021.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1438965

Sursa foto/info: https://www.youtube.com