Review: Wrong Turn (film 2021)

Wrong Turn (film 2021)

Prezentarea filmului Wrong Turn (2021)

Un grup de adolescenți, care vor să petreacă câteva zile de relaxare făcând drumeții, merg într-o zona de deal pustie din Virginia de Vest. Zona este locuită de o comunitatea ascunsă de rezidenți de munte, care folosesc modalități periculoase de a-și proteja locul și viața. Când acești excursioniști explorează aceste zone de pădure, trebuie să se confrunte cu oameni mortali, care vor încercă să ucidă străinii, unul câte unul. Acest film este o repornire a seriei de filme „Wrong Turn”.

Grupul de excursioniști adolescenți, care în ciuda avertismentelor s-au dus în acea pustie numită Traseul Appalachian, vor trai coșmarul vieții lor. Deoarece acea zonă este locuită de o comunitate misterioasă de rezidenți de munte, cunoscută sub numele de „Fundația”. Această comunitate trăiește în zona acelui munte de sute de ani. De asemenea, acelei comunități nu le plac străinii și folosesc căi mortale pentru a proteja locul lor de lumea exterioară. Iar în momentul în care adolescenți se rătăcesc, ei sunt urmăriți și trebuie să înfrunte armele mortale și acțiunile brutale ale celor din comunitate. Acești prieteni s-au trezit prinși în pădure și nu există nicio cale de întoarcere.

Info: Filmul “Wrong Turn” este bazat pe romanul scris de Alan B Mcelroy.

Informații detaliate despre filmul Wrong Turn (2021)

Filmul „Wrong Turn (2021) ” este un nou film de groază și thriller de la Hollywood, regizat de către Mike P Nelson în producția lui James Harris și Robert Kulzer. Se bazează pe romanul „Wrong Turn” scris de Alan B McElroy. Acest film de groază, este scris de Alan McElroy, în timp ce cinematografia acestui film a fost realizată de Nick Junkersfeld.

Data de lansare a filmului și locațiile în care au avut loc filmările la Wrong Turn (2021)

În octombrie 2018, a fost anunțată o continuare și o repornire a seriei de filme „Wrong Turn”. Încă de atunci s-a știut că filmările vor fi realizate sub îndrumarea lui Mike P Nelson și vor fi scrise de Alan B McElroy, care este scriitorul filmului original Wrong Turn care a fost lansat în 2003.

În aceeași lună, Charlotte Vega, Emma Dumont, Dămian Maffel, Daisy Head, fiica lui Anthony Head, care a jucat rolul principal în Wrong Turn (2003), au fost distribuiți pentru a juca roluri principale în acest film horror.

Filmul este al șaptelea episod din seria de filme „Wrong Turn” și este programat să apară în cinematografele din Statele Unite pe 26 ianuarie 2021.

Filmările principale pentru acest film au început în septembrie 2019 în Ohio și s-au încheiat la sfârșitul lunii octombrie. Acest film a fost programat inițial să apară în 2020, dar ulterior a fost împins până în ianuarie 2021 din cauza impactului pandemiei de coronavirus și a blocajelor.

Trailerul acestui film lansat recent pe YouTube, arată o comunitate de locuitori de munte și dorința lor de a forma o nouă țară.

Actorii care fac parte din distribuția filmului Wrong Turn (2021)

Distribuția: Emma Dumont, Charlotte Vega, Dămian Maffel, Daisy Head,Gary Ray Strearns, Matthew Modine, Channey Morrow, Tim De Zarn, Daniel R Hill, Adain Bradley, Bill Sage, Velerie Zâne Parker, Jeremy Ambler, Dylan Mc Tee, Adrian Favela, Cory Scott Allen, David Hutchison și Chris Hahn.

Sursa foto/info: https://www.youtube.com