Fiica Ambasadorului Episodul 1 Rezumat [Sefirin Kızı]

Sefirin Kızı Episodul 1 Rezumat


Motto-ul Serialului: “Dacă vei muri va fi o epopee, dacă vei trăi va fi o minciună”.

Sefirin Kızı

Serialul Sefirin Kizi (Fiica ambasadorului) a început pe 16 decembrie la Star TV și îi are ca protagoniști pe Neslihan Atagül și Engin Akyürek. Serialul relatează o poveste foarte emoționantă, puternică și unică.

Neslihan Atagül interpretează personajul lui Nare și este fiica ambasadorului. Ea are o fetiță frumoasă pe nume Melek (Înger). După un incident teribil pentru care Nare crede că ar putea ajunge la închisoare, decide să plece la Șancar. Așa că îi spune lui Melek că o va duce la tatăl ei, despre care fiica ei a întrebat-o de ani de zile.

Șancar, fiul unui barbat sărac, se îndrăgostește de Nare, fiica unui ambasador care a venit la Bodrum când era încă un copil. Acești doi tineri care fac parte din două lumi total diferite, se iubesc foarte mult și de ani de zile se luptă pentru dragostea lor.

În cele din urmă, fata fuge la băiat, dar în noaptea în care se întâlnesc, Nare dispare brusc și nimeni nu mai știe nimic de ea. Unii spun că Nare a căzut în mare și a murit, alții spun că fiica ambasadorului a fugit în Europa.

Iubitul ei care arde de dorul ei a rămas foarte dezamăgit. Un îndrăgostit a făcut un cântec pentru ei, spunând că fiica ambasadorului a devenit o pasăre și a zburat. Astfel, povestea nefericită a lui Nare și Sancar se transformă într-o epopee.

Fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții, apare nouă ani mai târziu într-o altă noapte de nuntă. Mai mult, această nuntă este nunta lui Șancar. Ea a adus-o pe fiica lor la el.

INFO: Șancar și Nare sunt doi iubitori de copii. Nare este fiica unui ambasador și locuiește în Muntenegru împreună cu familia sa. Dar în timpul sărbătorilor ea pleacă la Bodrum să-l întâlnească pe Șancar.

Fiica Ambasadorului Episodul 1 Rezumat

Legenda spune că: În noaptea nunții, fata a dispărut și nimeni nu știe dacă Nare a devenit o pasăre și a zburat la cer sau un pește și căzut în mare. “

Serialul începe într-un cartier magnific din Podgorica, Muntenegru cu Melek, fiica lui Nare și Șancar.

În timp ce, Melek se joacă în afara casei, povestea se mută în baia casei ambasadorului Guven, unde Nare apare în fața oglinzii cu un cuțit în mână și un bărbat care sângerează pe pământ cu răni înjunghiate. Ea își amintește partea în care Akin a vrut să o sărute și pentru autoapărare s-a ajuns la un incident nefericit. Nare crede că l-a ucis pe bărbat, deși a fost autoapărare, știe că trebuie să-și păstreze fiica în siguranță dacă i se vă întâmpla ceva, așa că s-a gândit la tatăl lui Melek, Șancar, pe care nu l-a mai văzut de ani de zile de la noaptea nunții lor.

În timp ce Melek se joacă, la un moment dat, merge în casă să bea apă si intră strigând „mamă”, dar este șocata când îl vede pe Akin zăcând jos plin de sânge. Nare se schimbă în baie și când iese o vede pe Melek speriată, încearcă să o calmeze și îi spune că o va trimite la tatăl ei în orașul său natal.

Nare îi trimite tatălui ei la ambasadă geanta cu hainele ei pline de sânge și apoi pleacă în Turcia. Dar Guven decide să deschidă punga doar când și-a terminat întâlnirile de afaceri.

Nare și Melek ajung la aeroport și zboară spre Istanbul și apoi la Muğla, unde locuiește Șancar, tatăl lui Melek și fostul iubit al lui Nare. Dar în Mugla, locul de naștere al tatălui lui Melek, se organizează o nuntă, deoarece Șancar Efe se căsătorește. După ce a ajuns la Istanbul, Nare așteaptă cu Melek avionul spre Muğla și acolo îl întâlnește pe Gediz, care este plăcut surprins să o cunoască pe Nare.

Întâmplător, Nare, Melike și Gediz se află în același avion care zboară de la Istanbul, la Muğla. Gediz o găsește pe Nare frumoasă și începe să vorbească cu ea, apoi îi spune numele și ea se prezintă și spune că este Nare. Gediz este surprins să audă acest nume, apoi îi spune despre povestea de dragoste epică a lui Nare (Fiica ambasadorului) și a lui Șancăr. Din moment ce este cucerit de frumoasa Nare, nu lasă nici măcar un minut să treacă fără să converseze cu ea. El este surprins când află că există o a doua Nare în Mugla, pentru că el știa că este doar “una”, cea a legendei.

Gediz îi spune că acești doi tineri s-au iubit foarte mult și urmau să se căsătorească și habar nu are că vorbește cu Nare, fiica a ambasadorului. El îi mai spune că oamenii din orașul lor încă vorbesc despre această poveste de dragoste epică pentru că nimeni nu știe ce s-a întâmplat exact cu fiica ambasadorului și că este o tragedie pentru că ea l-a părăsit pe Șancar. Desigur, Nare ascultă toate acestea și știe că este vorba despre ea și Șancar. Dar este curioasă și continuă să pună întrebări … Gediz o întreabă dacă ea este fiica ambasadorului din legendă, dar Nare neagă.

În timp ce, Gediz se grăbește să ajungă la căsătoria lui Șancăr, Nare este nerăbdătoare să-și ducă fiica la tatăl ei. Povestea ei, pe care o aude de la Gendiz o emoționează pe Nare, deoarece îi aduce înapoi amintiri frumoase, dar dureroase.

Flashback-urile au ajutat cu adevărat să explice trecutul lui Nare cu Șancar. Nare îi spune lui Gediz că își duce fiica la tatăl ei și că ea și el s-au despărțit la o vârstă fragedă.

La un moment dat, Nare își scapă jurnalul pe podea, Gediz îl ridică și i-l întinde.

Pe de altă parte, la Muğla îl întâlnim pe Șancăr Efe, fostul iubit a lui Nare. Engin Akyürek joacă rolul lui Șancar și are un frate pe nume Yahya, (Doğukan Polat) și o sora Zehra (Cemre Öktem). Cei trei au o legătură frumoasă, se iubesc și se îngrijesc foarte mult unul de celălalt. Deoarece este vineri, Sanchar se află în moschee, unde se roagă rugăciunea Jumma, înainte de nunta sa.

Șancar nu arată fericit în ziua nunții sale, motivul fiind Nare, femeia la care încearcă să renunțe, după 8 ani în care nu a mai auzit nimic de ea. El a acceptat să se căsătorească cu ideea de a o scoate din inimă și din minte pe fiica ambasadorului.

În timp ce în sat are loc o nuntă tradițională, familia să se pregătește pentru ceremonie și Șancar își ia soția pe un cal. El așteaptă cu nerăbdare ca prietenul său apropiat să sosească, deoarece el este martorul lui Șancar.

Totul este gata în casa de oaspeți a Efesenilor și din moment în moment se așteaptă să înceapă nunta. Iar Gediz ajunge la nuntă cu câteva minute înainte de a începe. Și din moment ce totul este gata, primarul se pregătește să-i căsătorească. Cu toate acestea, Kavruk (străinul satului) încearcă să-l convingă pe Șancăr să nu se căsătorească, pentru că este încă îndrăgostit de Nare, dar Șancăr nu îl ascultă.

În aceste momente, când Șancar a fost întrebat dacă este de acord să se căsătorească, Nare ajunge la han si de la distanță îl vede pe Sanchar căsătorindu-se. După câteva secunde de ezitare de la Sancar, el spune DA si Nare se simte rău.

În mijlocul dansului, Zejberk Nare se ridică și merge în fața mirelui spunând: “Șancar ți-am adus fiica!”

Șoc absolut! Șancar nu a văzut-o sau auzit de Nare din noaptea în care a dispărut. El a fost atât de șocat și surprins, încât nu-i vine să creadă ce vede și aude. Toți ceilalți de la nuntă au fost șocați, chiar și Gediz a întrebat dacă aceasta este fiica ambasadorului, văzând că este aceeași fată pe care a întâlnit-o în avion. Mai presus de toate, există o fată, care este fiica sa. După ce nunta s-a oprit, Șancar este plin de emoții când Nare îi spune că i-a adus fiica ca el să aibă grijă de ea de acum încolo pentru că nu mai poate. Bineînțeles că Nare nu-i spune adevărul complet de ce nu poate avea grijă de Melek și deodată, Nare își pierde cunoștința …

Scena aceasta este foarte greu de văzut, deoarece fiica lor stătea acolo și a asistat la modul în care tatăl ei a tratat-o ​​pe mama ei și a strigat că își dorește să nu fie fiica lui. Șancar o ia pe Naren și o duce într-o cameră. Iar după ce Nare își recapătă cunoștința, Șancar din cauza suferintei din trecut, se enerveaza si îi spune că nu are fiică și o scoate din casă.

Nare și Melek fug la colibă, dar când intră, Nare se simte rău și pleacă. Gediz o urmărește din spate și așteaptă în afara colibei, apoi o invită la el acasă, întrucât locuiește cu mama și sora lui. Apoi îl informează pe Șancăr că Nare este la el acasă, dar acest gest l-a făcut pe Șancar mai supărat, deoarece Gediz este prietenul său și nu înțelege de ce Gediz face toate acestea. Din conversația lor aflam că sora samariteanului, Müge, o cunoaște pe Nare. Iar Nare este atât de bucuroasa că îi are pe cei doi de partea ei. După ce Nare o adoarme pe Melek, Gediz o invită să vorbească pe balcon. El îi oferă jacheta sa, dar Nare refuză. Asa că îi aduce o eșarfă și un ceai. Când ia eșarfa din camera, atenția lui Gediz este atrasă de jurnalul lui Nare.

A doua zi, Șancar merge acasă la Gediz și cere să-i facă lui Melek un test ADN. Nare acceptă pentru că știe 100% că Melek este fiica sa. În cele din urmă, primesc rezultatele, Șancar deschide plicul și când vede că Melek este fiica sa, se cearta cu Naren pentru ca a ținut-o pe Melek timp de 8 ani departe de el. El este șocat, dar Nare nu a fost deloc surprinsă.

Șancar întreabă: “Se numește Melek?” Și își amintește vremea lor frumoasă când au decis că fiica lor se va numi Melek. El ​începe să-și schimbe comportamentul față de Melek, deoarece ea este fiica sa și este de acord să aibă grijă de ea. Nare îi spune că îi încredințează fiica și că ar trebui să o iubească și să aibă grijă de ea. Nare își lasă fiica cu Șancăr, se desparte de Melek și pleacă …

Scenă atât de emoționantă: Melek plânge după mama ei, dar tatăl ei o ia și o prezintă pe Melek familiei sale, inclusiv a noii sale soții. Gediz se întoarce acasă și află că Nare a făcut testul ADN și când Guven îl sună și îi spune că îi este teamă că Nare se va sinucide, se duce imediat la Șancar și îl întreabă dacă Nare este la han. El îi spune că nu numai ce și-a părăsit fiica și a fugit.

Șancar primește un alt șoc când Gediz îi spune că Nare se va sinucide pentru că i-a văzut jurnalul, iar tatăl ei a sunat-o. Cei doi pleacă spre colibă ​​și o văd pe Naren pe o stancă. Iar Kavruk spune: „Pasărea zburătoare, nu mai poate zbura din nou” …

  • Aripi frânte Episodul 12 Rezumat
    Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise! Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 18 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 18: Sancar, care și-a dat seama că Akın a răpit-o pe Nare, s-a aruncat în mare pentru a-și salva marea sa iubire și a fost rănit la umăr. După răpirea lui Nare, Sancar, care a fost împușcat în braț, reușește să ajungă la o barcă și pornește în căutarea ei. Sancar se … Read more
  • Fiica ambasadorului Episodul 17 Rezumat
    Fiica ambasadorului Episodul 17 – Final de sezon Fiica ambasadorului Episodul 17: Nare și Sancar, care încearcă să față la toate greutățile pentru binele fiicei lor, sunt acum niște părinți foarte îngrijorați. Din cauza dispariției lui Melek, cazul custodiei a fost amânat. Prioritatea lor este Melek și mai întâi de toate, ei decid că își … Read more

© 2020-2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.