Sefirin Kizi: 5 Trofee la Festivalul Internațional de Film

Sefirin Kizi
Credit foto: https://www.startv.com.tr/dizi/sefirin-kizi

Sefirin Kizi – Fiica Ambasadorului: 5 Trofee la Festivalul Internațional de Film de la Izmir

Serialul turcesc “Fiica ambasadorului” (Sefirin Kizi) a câștigat 5 premii la cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film de la Izmir. Acest serial dramatic, intitulat Sefirin Kizi este marele câștigător al competiției, fiind distribuit la nivel internațional de Inter Media.

Sefirin Kizi a câștigat un total de cinci premii la Festivalul Internațional de Film de la Izmir !

Ceremonia de premiere a avut loc online datorită covid-19 și Sefirin Kizi a câștigat premiile cele mai mult râvnite. Sefirin Kizi, cel mai bun serial al anului este un serial turcesc de succes, care este distribuit în prezent în peste 50 de țări.
Serialul fenomen a fost premiat la Festivalul Internațional de Film de la Izmir, unde a câștigat mai multe premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun serial al anului. Actorii din serialul de succes Sefirin Kizi au putut să le mulțumească fanilor postând mesaje pe rețelele de socializare.

Voturi din peste 150 de țări: Votul a fost deschis publicului mai mult de o lună !

Serialul turcesc “Fiica ambasadorului” (Sefirin Kizi) nu a câștigat doar premiul pentru cel mai bun serial, ci și premiul pentru cea mai bună actriță a fost înmânat frumoasei și talentatei actrițe Neslihan Atagül, care interpretează rolul lui Nare. Serialul turcesc Sefirin Kizi este o altă capodoperă a postului de televiziune Star TV, care primește multă atenție din partea fanilor de drame turcești. Nu există nicio îndoială că sunt fanii celor doi actori de legendari precum Neslihan Atagül și Engin Akyürek…

Neslihan Atagül este cunoscută publicului român din serialele “Fatih Harbrye – Un destin la răscruce și “Kara Sevda – Dragoste infinită”.
Engin Akyürek a câștigat premiul pentru cel mai bun actor din serialul Sefirin Kizi, unde îl interpretează rolul lui Șancăr Efeoglu.
Tulin Yazkan a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul ei, că și Menekse, soția lui Soncar.
Uraz Kaygılaroğlu a câștigat premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin. Chipeșul actor joacă rolul lui Gediz, cel mai bun prieten al lui Sancar.
Beren Gençalp a câștigat premiul pentru cel mai bun actor copil. Fetița a primit rolul lui Melek, fiica lui Sancar și a lui Nare.

Serialul emblematic al Inter Media, care este difuzat în prezent pe canalul turcesc Star Tv, continuă să crească în ceea ce privește vânzările internaționale și este distribuit în prezent în multe țări. Primul sezon al Sefrini Kizi s-a încheiat la episodul 16 din cauza pandemiei de covid și a opririi prelungite a filmărilor în Turcia.

Povestea captivantă din serialul turcesc Sefirin Kizi are in spate un scenariu puternic și are parte de popularitate internațională, datorită duo-ului de actori Neslihan Atagül și Engin Akyürek, care pur și simplu te fac să urmărești fiecare episod cu mare interes.

Fiica Ambasadorului descrie “O poveste de dragoste” atât de puternică, încât a dat naștere unui poem !

“Povestea fiicei ambasadorului, care devine o pasăre și zboară departe”.

Sefirin Kizi

Iubirea înflăcărată dintre Nare și Sancar, doi îndrăgostiții pe care viața i-a separat, dar care se reunesc câțiva ani mai târziu….

Producător: O3 Media și NGM
Regizor: Emre Kabakușak
Scenariu: Ayșe Ferda Eryılmaz și Sedef Nehir Erdem

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.