Selim Bayraktar și Filiz Ahmet se alătură echipei DESTAN!

Selim Bayraktar și Filiz Ahmet se alătură distributiei serialului DESTAN

Selim Bayraktar și Filiz Ahmet, doi actori de neuitat ai Secolului Magnific se alătură distribuției serialului DESTAN!

Știri bombă! Nume celebre se alătură distribuției serialului DESTAN, cu Ebru Sahin în rolul principal

Despre distribuția serialului Destan: Selim Bayraktar, amuzantul actor care a dat viață personajului „Sümbül Ağa” din serialul istoric „Muhteşem Yüzyıl / Suleyman Magnificul”, și Filiz Ahmet, „Nigar Kalfa”, care și-au pus amprenta în istoria televiziunii turcești, vor apărea în fața camerei în același proiect ani mai târziu.

Selim Bayraktar și Filiz Ahmet se află din nou în același proiect: „Destan” va întâlni publicul în curând

Conform știrilor din Evening Newspaper, duoul de neuitat din „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” va juca în serialul „Epopeea”, în care Ebru Șahin este protagonista, Serialul istoric care va apărea pe ecranele ATV-ului din toamnă.

DESTAN, cu Ebru Sahin în rolul principal!

Producția, care se anunță a fi una de succes, relatează povestea de dragoste epică a fiului han și a personajului Akkız, interpretat de frumoasa Ebru Șahin, Reyyan din Hercai. Se știe deja că povestea serialului „Destan” datează din secolul al IX-lea, adică înainte ca turcii să accepte islamul.

DESTAN, cu Ebru Sahin în rolul principal
Ebru Sahin, vacanță în Africa | Sursa: Instagram

Faimoasa actriță va interpreta rolul unei fete tinere, care trăiește în munți. Șahin este hotărâtă să se bucure de vacanță înainte de a merge într-o tabără lungă pentru acest rol magnific!

Actorii despre care se știe că fac parte din distribuția serialului Destan sunt:

Ebru Șahin este protagonista povestii “Epoppea” și recent s-au alăturat și Selim Bayraktar și Filiz Ahmet. Este de remarcat faptul că Șahin, nu și-a găsit încă un partener.

Ebru Șahin, care se află în vacanță din ziua în care s-a încheiat serialul „Hercai”, nici măcar nu s-a implicat în evenimentele legate de serialul “Hercai”. Însă partenerul ei Akın Akınözü, MIRAN din „Hercai”, este gata să cucerească America.

Este evident, că actrița nu vrea ca nimic să-i tulbure liniștea până la noul ei proiect!

Povestea de dragoste a lui Ebru Șahin cu baschetbalistul de renume mondial Cedi Osman (considerat în țara sa) și-a pus amprenta în vara anului trecut. Fericirea din ochii cuplului, care a reușit să-și mențină relația pe linia SUA-Mardin, a fost uimitoare.

Ebru Șahin a devenit o adevărată africană de când face parte din distribuția serialului Destan!

Cei doi îndrăgostiți au plecat împreună în Maldive și apoi au dat Africa peste cap cu apariția lor. Veți fi surprinși când o să vedeți noul look al frumoasei actrițe. Ebru Șahin își continuă postările asertive pe social media. Actrița, care a plecat într-o lungă vacanță cu iubitul ei Cedi Osman, îi surprinde pe cei care o văd în Africa.

Ebru Șahin, care și-a făcut părul de îndată ce a pășit în Africa, și-a șocat fanii!

Faimoasa actriță, vrea să cunoască cultura locului pe care l-a vizitat și se pare că iubește hainele locale din acea regiune. Ea s-a îmbrăcat complet diferit și părul ei cârlionțat, pielea de culoarea bronzului s-au potrivit de minune cu hainele locale. Cel mai probabil, vizita ei pe meleagurile Africii are de-a face și cu serialul Destan, pentru a se adapta condițiilor de viaţă tribale.

Sursa foto/info: https://www.instagram.com/rebrusahin | https://www.medyaradar.com

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1432699

2 Comments
  1. Osman un baschetbalist,inconstant și din ce in ce mai slab. De renume mondial ???!!! Jajajajaja…..