Selim (Mustafa Uğurlu) a părăsit serialul La răscruce

SUICIDUL ȘOCANT AL LUI SELİM

Selim (Mustafa Uğurlu)

Selim (Mustafa Uğurlu) a părăsit serialul La răscruce (Çarpışma)

Mustafa Uğurlu, actorul care interpretează rolul lui Selim a părăsit serialul “Çarpışma” cu o scenă care a atras atenția spectatorilor. În episodul al 17-lea din serialul La răscruce, rămasul-bun al lui Selim a fost șocant!

IUBIRE DE TATĂ: În această parte extrem de palpitantă, personajul lui Selim, interpretat de Mustafa Uğurlu, și-a încheiat socotelile cu viața în schimbul vieții fiicei sale Cemre.

Cemre, care vrea să afle adevărul despre mama sa, se duce la cimitir să-și întâlnească tatăl. Selim îi dă lui Cemre jurnalul mamei sale și îi spune că totul este scris acolo. Cu lacrimi în ochi regretă ceea ce i-a făcut fiicei sale. Selim devine puțin fericit când află de la Cemre că a doua sa soție, Belma nu este moartă. Dar când vede că Kerem se apropie de ei, Selim își scoate arma și afirmă se va împușca.

Faptul că Cemre a fost amenințată de Cansiz a fost ceva ce tatăl ei Selim nu a putut accepta. Cansiz i-a cerut lui Selim să-l omoare, iar dacă nu face acest lucru, l-a amenințat că o va ucide pe fiica sa Cemre. Selim se află într-o situație inextricabilă și incapabil să-și jignească fiica, care este îndrăgostită de Kerem. Așa că Selim a ales să-și ia viața. Deși Kadir ajunge acolo să-l oprească pe Selim, totul este în zadar din moment ce și Cansiz se afla acolo și este pregătit de să-și urmeze planul, în caz ca Selim dă greș.

Selim vorbește cu fiica să pentru ultima dată și deși Cemre îl imploră să nu o facă, tatăl ei își pune arma sub bărbie și apasă pe trăgaci. Cemre este pur și simplu devastată de moartea tatălui ei. Avocatul Selim s-a sinucis pentru a-și tine promisiunea față de Cansiz, din moment ce doar astfel și-a putut proteja fiica .

La Răscruce Episodul 17

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com