Dragostea plutește în aer Ep. 1,2,3 [Rezumat]

Sen Çal Kapımı ~ Tu bați la ușa mea episodul 1 rezumat

Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 1 Rezumat Detaliat

Dragostea plutește în aer ~ Sen Çal Kapımı ~ Bate la ușa mea episodul 1 rezumat: Eda îl întâlnește pentru prima oară pe bărbatul despre care ea crede că din cauza lui i-a fost tăiată bursa și nu și-a mai putut continua studiile universitare. Tânăra fată își dorește cu ardoare să devină arhitect peisagist și lucrează cu mătușa ei într-o florărie. Marele ei vis se estompează cu fiecare an care trece, deoarece odată cu pierderea bursei, nu-și mai poate permite să studieze în străinătate.

Serkan află că Selin l-a părăsit și s-a logodit cu Ferit !

Serkan Bolant revine în țară și vorbește cu secretara sa. Leyla, care a uitat să-i amintească de întâlnirea cu un afacerist care deține proprietăți în Anglia și el vrea neapărat să le cumpere. Leyla ar vrea să-i spună șefului ei că Selin, iubita lui este acum logodită cu un alt bărbat, însă are rețineri, Dar totuși îi spune și îi dă invitația la petrecerea de logodnă a fostei iubite.

Serkan Bolant, tânărul despre care Eda crede că decizia lui i-a schimbat soarta, conduce o corporație importantă care oferă burse pentru studii în străinătate studenților promițători din liceu. Directorul a redus finanțarea burselor, vrând să economisească bani pentru alte proiecte corporative. Serkan habar nu are că odată cu acea o decizie a fost anulată și bursa Edei.

Eda se răzbună pe Serkan !

La universitate, Eda îl întâlnește pe unul dintre profesorii ei, care îi spune că se poate întoarce la școală, dacă va plătii. Eda și-a amintit de visele ei distruse și intră în auditoriu unde vorbește Serkan Bolant. Soarta face ca Eda să-l întâlnească pe Serkan la acea conferință universitară și nimic nu o mai poate opri să nu caute răzbunare. Și de față cu toată lumea începe să comenteze vrute și nevrute, printre care și o serie de acuzații. Apoi foarte nervoasă părăsește clădirea și când vede mașina tânărului, începe o zgârie și să scrie cu ruj pe ea, fără să știe că Serkan este înăuntru. El și-a sunat secretara să afle ce s-a întâmplat cu fondul de burse și așteaptă un răspuns clar.

Cătușele buclucașe le dă bătăi de cap tinerilor ! – Dragostea plutește în aer

Scenă foarte amuzantă: Serkan o amenință pe Eda că o va duce la secția de poliție și este urcată cu forța în mașină, unde fata vede cătușele din în invitația de logodnă și nu ezită să le pună atât pe mâna ei, cât și a tânărului, insistând să o ducă la secția de poliție. Leyla îl sună pe Serkan și îi spune că unele burse au fost tăiate pentru a economisi bani. Eda trebuie să conducă mașina, deoarece Serkan nu poate din cauza cătușelor de pe mâna sa dreaptă și trebuie să ajungă neapărat la acea întâlnire de afaceri .

Sen Çal Kapımı episodul 1 rezumat detaliat:În timp ce Eda o sună pe prietena ei Melo pentru a-i spune că este cu Serkan și că merg la un hotel, tânărul își sună pe managerul, spunându-i să vină cu un lăcătuș la hotel. Dar pentru a ajunge la ora stabilită, el este nevoit să meargă cu Eda și să ascundă cumva mâinile pentru a nu da o impresie greșită. Dar cum Eda refuză să urce în lift, deoarece suferă de claustrofobie, Serkan este nevoit să urce cu ea scările până la etajul 15, unde este restaurantul.

Sercan ajutat de Eda reușește să cumpere terenul !

Evren Bey, omul de afaceri, este fermecat de Eda și decide să-i vândă pământul dacă Serkan îl va face partener, însă tânărul refuză parteneriatul, dar Eda reușește să-l convingă pe afacerist și terenul este cumpărat.

Cele trei colege de cameră ale Edei, Melo, Ceren și Fifi sunt șocate când o văd pe Eda alături de bărbatul pe care îl displace atât de mult. Serkan și Eda merg în jos în grădina hotelului și așteaptă lăcătușul. Engin, managerul aduce niște oameni din companie, inclusiv un lăcătuș care refuză să deschidă cătușele pentru că ar fi ilegal. 🙂 Dar Fifi, prietena Edei deschide cătușele cu o agrafă și toți sunt uimiți de dibăcia fetei, apoi toate fetele pleacă.

Serkan găsește în mașină poșeta și telefonul Edei și când ajunge la Art Life, el o instruiește pe Leyla să-l facă pe manager să-i aducă un raport financiar în biroul său, sperând că așa va afla numele fetei care i-a fost alături câteva ore.

Între timp, Eda și-a dat seama că și-a uitat poșeta și telefonul în mașina tânărului și cele patru prietene merg la birou pentru a lua obiectele personale ale Edei. Ea așteaptă un apel de la iubitul ei, Cenk, care revine la Istanbul. Serkan îi returnează Edei obiectele personale și îi explică că nu a știut despre burse și se oferă să restabilească bursa pentru ea. Eda ar accepta dacă el și-ar cere scuze, însă Serkan crede că ea îi datorează scuze pentru pagubele pe care le-a făcut mașinii sale și iese cu ceartă. 🙂

Iubitul Edei se întoarce de la studii din străinătate !

În acea seară, Cenk ajunge la Istanbul și o sună pe Eda, vrând să o vădă și în același timp, Selin se întâlnește cu Serkan pentru a-l întreba dacă va participa la logodna ei și el îi promite că va merge.

La întâlnirea cu Cenk, Eda vede o tânără că îi urmărește și că iubitul ei se comportă într-un mod distant. El pleacă, spunând că se vor revedea poimâine pentru că are ceva foarte important să-i spună.
La apartament, Eda îi promite lui Melo că a doua zi o va înlocui la jobul de stewardesă pentru a nu-și pierde jobul de la magazin.

În dimineața următoare, Eda urcă în avionul privat și se pregătește să îndeplinească sarcinile de însoțitoare de zbor. Din pura întâmplare îl întâlnește pe Serkan, care o ajută, deoarece fata are un atac de panică din cauza claustrofobiei. Cei doi reușesc să aibă o conversație civilizată până când avionul aterizează în Gokceada. Serkan o invită pe Eda să-l însoțească la petrecere de logodna a lui Selin și ea acceptă, deoarece nu are ce face până la următorul zbor.

Dragostea plutește în aer: Petrecerea de logodna a lui Selin cu Ferit !

La petrecere, Selin și logodnicul ei, Ferit îl întâmpină pe Serkan, căruia îi cere scuze pentru prezența lui Kaan Muntenegru. Kaan este rivalul tânărului și totuși aproape izbucnește o dispută între cei doi. Deoarece Kaan îl tachinează pe Serkan, spunând că și-a pierdut iubita din cauza unui alt bărbat. Dar Serkan are o replică pe măsură, afirmând că este logodit. Selin, Ferit și prietenii lor se apropie de ei și vor ca Serkan să prezinte fata. Dar tânărul nu-i știe nici măcar numele Edei, așa că o prezintă ca fiind Celik. După aceea, Serkan îi cere Edei ca timp de două luni să pretindă că ea este logodnica sa, oferindu-i în schimb șansa de a-și putea continua studiile. El îi spune că și dacă nu-și va primi bursa înapoi, el îi va plăti taxele universitare. Eda nu înțelege de ce a venit cu așa o propunere. Si când își dă seama că el vrea să o facă geloasă pe Selin, îl plesnește, apoi îl refuză.

Unii dintre cei invitați la petrecere au trimis prietenilor lor poze cu Eda și Serkan, spunând că cei doi sunt logodiți. Si când avionul se întoarce la Istanbul, o mulțime de jurnaliști îi așteaptă și îi fotografiază. Serkan o duce repede pe Eda în mașină și pe drum îi spune că în dimineața următoare va avea o conferință de presă pentru a anunța afacerea cu Evren Bey. El vrea să o prezinte pe Eda ca asistenta lui de afaceri și fata acceptă cu condiția că va fi ultima oară când se vor vedea.

Cenk, iubitul Edei o părăsește pentru o altă fată !

A doua zi, Melo, Ceren și Fifi insistă să o însoțească pe Eda la conferința de presă. La plecare, Cenk o sună pe Eda și îi spune că trebuie să o vadă. Fetele cred că Cenk a auzit despre logodnă și va face scandal. Dar el vrea să-i spună Edei că în timpul studiilor în Italia s-a îndrăgostit de Carla, care l-a însoțit în Turcia să vadă cu ochii ei că Cenk termină relația cu fosta iubita. Eda crede că Cenk a văzut știrile logodnei false cu Serkan și de aceea o părăsește.

Eda de supărare nu se mai gândește la consecințe și în curtea unde Serkan a început să vorbească mulțimii, urcă pe podium și îl sărută cu pasiune. Serkan nu știe ce să mai creadă… La fel și colegele de camera ale Edei, Selin și toți cei aflați acolo sunt șocați de cele văzute…

Oare ce se vă întâmpla acum când Eda l-a sărutat în public pe bărbatul pe care a jurat să nu-l mai vadă niciodată ?


Sen Çal Kapımı Episodul 2 Rezumat

  • Dragostea plutește în aer Ep. 13-14-15 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 5 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer Episodul 5: Soare, nisip, mare. . .într-o stațiune frumoasă în Antalya, situata pe coasta mediteraneană a Turciei. Locul cel mai potrivit pentru a continua conflictul romantic…
  • Dragostea plutește în aer Ep. 10-11-12 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 4 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer episodul 4: Eda a fost stresată de veștile primite telefonic una după alta de la Melo, Aydan și Selin, și a adormit din nou în brațele…
  • Dragostea plutește în aer Ep. 7-8-9 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 3 Rezumat Detaliat Serkan Bolat și Eda Yıldız se logodesc… Dragostea plutește în aer episodul 3: Această știre, cade ca o bombă în societate și toată lumea vrea să afle ce fel de…

Sursa foto/info: https://www.fox.com.tr