Dragostea plutește în aer ep. 4-5-6 [Rezumat]

Dragostea plutește în aer - Sen Çal Kapımı Episodul 2 Rezumat Detaliat

Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 2 Rezumat Detaliat

Dragostea plutește în aer: Ahhh, Ooo, Da ! Sărutul pasional… Marele Șoc 🙂

Dragostea plutește în aer ep. 4-5-6: Dragostea plutește în aer Episodul 2 Rezumat începe cu Eda sărutând-ul pe Serkan și acel sărut continuă destul de mult, deoarece tânărul este plăcut surprins. Cei doi par fericiți și le ia câteva momente să-și revină în fire, pe măsură ce privitorii stau în jurul loc cu gurile căscate. Selin fosta iubită a tânărului pare nefericită… Serkan este și el surprins de gestul fetei, apoi ia de mână și merg în hotel pentru a-i cere explicații.

Selin și Cenk, foștii parteneri a lui Serkan și Edei, nu par deloc fericiții, văzându-i împreună !

Pe de altă parte, Cenk nu pare deloc mulțumit de această întorsătură a evenimentelor, și împreună cu Carla, noua iubită trec pe lângă ei și își i-au la revedere. Eda observa că Cenk este deranjat și se bucură foarte mult. Eda îi spune lui Serkan că Cenk este fostul ei iubit și acel sărut a fost de fapt “un impuls de moment”, cerându-i scuze. Serkan este oarecum furios, dar nu din cauza sărutului, ci pentru situația jenantă care s-a petrecut în fața invitaților, a echipei sale și partenerilor de afaceri. El nu ezită să-i spună că s-a simțit rușinat de situația în sine și apoi pleacă, deoarece fotografii îi urmăresc. Prietenele Edei sunt confuze, nu știu ce se întâmplă și când o caută pe fata, nu o găsesc, apoi decid să o aștepte acasă.

Fotografiile sărutului pasional apar în presă și cei doi îndrăgostiții sunt urmăriții de reporteri !

Dragostea plutește în aer ep. 4-5-6: Serkan cu Eda pleacă cu mașina și fata crede că în zilele ce urmează, știrile vor exploda. Ea îi spune lui Șerkan că ar fi bine să dispară câteva zile, însă tânărul are altă idee. El vrea ca Eda să revină la companie mai spre seară și insistă, spunând că de acum încolo trebuie să se prefacă că sunt împreună. Eda nu este de acord și Șerkan îi amintește de înțelegerea făcută, că vor fi împreună timp de două luni, altfel o va da în judecată și îi va ruina viața…

Eda îi reproșează că este un om rău, însă el îi amintește de acel sărut în public și ce va scrie presa, în afară de faptul că ea este mireasa lui. Apoi apar mici certuri între cei doi îndrăgostiți, deoarece fata îi spune că îl urăște și tânărul, afirmă că sentimentul este reciproc…

Eda ajunge acasă și încearcă să se strecoare ca Ayfer, mătușa ei să nu o vadă. Melo o minte pe Ayfer că Eda nu-i răspunde la telefon pentru că ar fi la magazin. După ce Ayfer pleacă, Melo îi arată Edei că sărutul dintre ea și Serkan apare pe toate rețelele de socializare și o întreabă de ce l-a sărutat pe bărbatul despre care mereu a spus că îl urăște. Dar nici măcar Eda nu-și poate explica de ce a făcut asta și Melo nu ezită să-i spună: te-ai îndrăgostit de cât de frumos este și l-ai sărutat. Melo își dă seama că mătușa Edei este suspicioasă cu privire la minciuna lor și vrea să știe de ce Eda o minte pe Ayfer.

Kaan, dușmanul lui Serkan face planuri de răzbunare !

Pe de altă parte, fostul prieten al lui Serkan, Kaan, actualul dușman este văzut uitându-se la fotografia Edei cu Serkan și primește un apel de la un bărbat. El îi cere acelei persoane, care este de fapt asociatul său, să afle totul despre femeia din fotografie, pentru că nu crede că Serkan ar fi îndrăgostit.

Dragostea plutește în aer ep. 4-5-6: Părinții lui Serkan sunt suparăți, deoarece au văzut acele fotografii cu sărutul și cum fiul lor nu răspunde nici la telefon, Aydan, maică-sa îl apără față de tatăl său, afirmând că sigur e vine Edei. Ea o instruiește pe Safye să afle tot ce poate despre Eda și ce se întâmplă între cei doi tineri.

Echipa lui Serkan a reușit să treacă cu bine prezentarea și acum trebuie să aibă de-a face cu presa. Reporterii vor să afle cine este noua femeie din viața lui Serkan. Selin cu greu face față la întrebările reporterilor și nu poate răspunde nimic la întrebarea, dacă îl mai iubește pe Serkan. Clientul este mulțumit de prezentare și, când Selin îi cere scuze pentru situația lui Serkan, el spune că este plăcut să-ți găsești “dragoste adevărată”, apoi pleacă. Selin și Pyril îl întrebă pe Engin cine este Eda, însă bărbatul chiar nu știe nimic și fără reținere afirmă că poate Serkan s-a îndrăgostit, iar asta o nemulțumește pe fată.

Ayfer a rămas fară cuvinte: Fetele o caută pe Eda și când ajung la florăria unde lucrează Ayfer. Ea le forțează să divulge totul și în cele din urmă îi arată imaginea în care Eda îl sărută pe Serkan.

Serkan o face pe Eda să semneze un contract cu privire la înțelegerea lor și fata acceptă !

La companie, Serkan revine la birou și Selin îl întreabă direct pe cine va săruta astăzi… Ea vrea să știe dacă el este îndrăgostit, dar Serkan consideră că ea nu are niciun drept să știe. Intre timp, Eda ajunge la birou exact la ora 20 așa cum au stabilit și Serkan încearcă să o convingă că vor semna un contract, care are următoarele clauze:

 1. Timp de două luni ea se va comporta ca și asistenta lui și se vor preface că sunt logodiți până când Selin se va căsători cu Ferit;
 2. Ea va fi disponibilă pentru el, zi și noapte și îl va însoții atât în oraș, cât și înafară orașului;
 3. Ea nu-i va pune întrebări de ce și cum, deoarece lui nu-i plac întrebările;

Serkan îi promite că îi va plăti universitatea și cheltuielile ei în Italia. Dar Eda îi spune că nu pleacă în Italia și nu vrea banii lui, ci o vă face, doar pentru a compensa rușinea. Dar Serkan consideră că amândoi trebuie să beneficieze de ceva. Eda îi cere un loc de muncă, însă el îi amintește că ea nu are nici măcar o diplomă universitară…

Eda este de acord să semneze contractul, dar are și ea câteva condiții și anume:

 1. În diminețile de sâmbătă ea nu va lucra pentru el și nu e permis sa întrebe de ce;
 2. Fără permisiunea ei, Serkan nu are voie să o atingă deloc;
 3. El să nu spună nimănui despre înțelegerea dintre ei, deoarece nu le va putea explica prietenelor și mătușii ei aceasta situație. Eda semnează contractul, deși nu cred că erau necesare atâtea condiții…

Eda îi spune mătușii ei că este logodită cu Serkan Bolant !

La bucătărie, Ayfer face o prăjitură și Eda îi spune că este logodită cu Serkan Bolant. După care, Eda o anunță că a devenit și asistenta lui Serkan și nu va mai putea să o ajute la florărie. Ayfer consideră că Eda are dreptul să ia propriile decizii cu privire la viața ei și are încredere în ea. Edei nu-i place să o mintă pe mătușa ei, dar nu mai are ce face. Ayfer o felicită și apoi îi cere să-l invite pe Serkan la cină și intenționează să gătească preparate tradiționale.

A doua zi dimineața, fetele vin la florărie să o întrebe pe Eda ce naiba s-a întâmplat cu o zi înainte și află că prietena lor va lucra cu Serkan și este logodită cu el. Prietenele ei se gândesc la ce e mai rău că poate este amenințată și forțată să facă acest lucru. Eda pentru a nu trezi și alte suspiciuni, le spune că și-a dat seama că este îndrăgostită de Serkan.

Melo crede în basmul iubirii la primul sărut, dar Ceren și Fifi nu se lasă convinse. În timp ce fetele savurează un ceai turcesc la masa din fața florăriei, un taxi oprește, vizavi de florărie. Selin este înăuntru și o investighează pe Eda. Fifi le amintește fetelor că bunica Edei este bogată și că prietena lor nu s-ar logodi din interes pentru a-și termina studiile. Eda le amintește că au promis că nu vor mai menționa niciodată despre bunica ei. Ea încearcă să le convingă că Serkan este un bărbat minunat, afectuos și că îl iubește. Serkan ajunge în fața florăriei și se oprește pentru a o lua pe Eda la muncă și pleacă grăbită fără să-l prezinte fetelor.

Aydan, mama lui Serkan nu o place pe Eda ! – Dragostea plutește în aer

Cei doi ajung acasă la el și acolo este și maică-sa. Eda vede moșia tânărului cât este frumoasă și nu ezită să-i spună că are o casă caldă și primitoare, apoi îl observă pe câinele Sirius, Rottweiler-ul lui Serkan și Eda îl mângâie. Fata îl invită la cină, asa cum i-a cerut mătușa ei.

Eda o întâlnește pe Aydan, mama lui Serkan, care este nepoliticoasă față de ea. Ea nu mai rezistă și îi spune că nu sunt cu adevărat logodiți, iar asta îl amuză pe Serkan. Mama tânărului își dă seama că fac asta pentru a o face geloasa pe Selin. Cei doi pleacă la servici și fata îi spune tânărului că a fost deranjată de insultele lui Aydan.
La birou, toată lumea este curioasă cu privire la Eda. Serkan o prezintă ca logodnica și asistenta sa. Leyla îl întreabă dacă poate pleacă și Serkan spune că nu, pentru că trebuie să-i arate Edei biroul. Serkan a fost anunțat de Engin că au probleme cu proiectul și în sala de conferințe, află că marele proiect a fost anulat din cauza lui Kaan Montenegro.

Va urma…


Dragostea plutește în aer cu Hande Erçel și Kerem Bürsin


 • Dragostea plutește în aer Ep. 13-14-15 Rezumat
  Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 5 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer Episodul 5: Soare, nisip, mare. . .într-o stațiune frumoasă în Antalya, situata pe coasta mediteraneană a Turciei. Locul cel mai potrivit pentru a continua conflictul romantic … Read more
 • Dragostea plutește în aer Ep. 10-11-12 Rezumat
  Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 4 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer episodul 4: Eda a fost stresată de veștile primite telefonic una după alta de la Melo, Aydan și Selin, și a adormit din nou în brațele … Read more
 • Dragostea plutește în aer Ep. 7-8-9 Rezumat
  Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 3 Rezumat Detaliat Serkan Bolat și Eda Yıldız se logodesc… Dragostea plutește în aer episodul 3: Această știre, cade ca o bombă în societate și toată lumea vrea să afle ce fel de … Read more

Sursa foto/info: https://www.fox.com.tr