Serenay Sarıkaya a devenit imaginea brandului Akbank!

Serenay Sarıkaya
View Gallery 2 Photos
Serenay-Sarikaya-a-devenit-imaginea-Akbank
Serenay Sarıkaya
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Serenay Sarıkaya a devenit imaginea brandului Akbank!

Conform știrilor lui Mehmet Üstündağ de la ziarul Hürriyet; Serenay Sarıkaya a devenit imaginea Akbank pentru 7 milioane TL!

Serenay Sarıkaya, care a colaborat cu aproape toate mărcile, a devenit imaginea Akbank pentru 7 milioane TL! Frumoasa actriță, care a filmat primul ei film comercial săptămâna trecută, va fi din nou pe ecrane cu două filme diferite.

Akbank a lucrat anterior cu nume celebre precum Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık și Selami Șahin și recent reprezentanții brandului au semnat un contract de colaborare cu Serenay Sarıkaya, actrița populară a ultimilor ani.

Potrivit frumoasei Sarikaya, care a devenit imaginea Akbank pentru 7 milioane TL, va fi pe ecran cu două reclame diferite. Este un secret faptul cu ce scenariu va fi pe ecrane frumoasa actriță, care a participat la filmarea primului film comercial la Izmit săptămâna trecută, va fi pe ecran cu ce fel de scenariu. Vom vedea împreună dacă vă fi inclusă în campania la care ia parte comediantul Feyyaz Yiğit sau va devenii imaginea unei noi campanii …

Cine este Serenay Sarıkaya?

Serenay Sarıkaya s-a născut la 1 iulie 1992 în Ankara. Parintii ei sunt Seyhan Umran și Mustafa Sarikaya. Ea a locuit împreună cu familia sa în Antalya până la vârsta de 7 ani, deoarece părinții ei s-au despărțit. După recăsătorirea tatălui ei, s-a mutat la Istanbul cu mama ei. Sarıkaya i-a spus mamei sale că vrea să devină actriță și a făcut-o pe mama ei să se mute la Istanbul.

În timpul copilăriei, Sarıkaya a vrut să devină un model, iar la vârsta de 15 ani, a participat la concursul european de frumusețe junior organizat în Republica Cehă și a primit un premiu special din partea juriului. Mai târziu Sarıkaya a studiat la liceul Antalya Saime Salih Konca.

Câștigătoare a titlului “Miss Turkey Universe” ediţia 2010, Serenay Sarikaya, este interpreta personajului Mira din serialul “Yaman”, difuzat la Kanal D, ude a jucat alături de Çağatay Ulusoy.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1445306