Un nou serial turcesc: Camdaki Kız – Chrysalis

Camdaki Kız - Chrysalis - Fata de la fereastră

Un nou serial turcesc: Camdaki Kız – Chrysalis – Fata de la fereastră

Serialul turcesc Camdaki Kız – Chrysalis – Fata de la fereastră este o poveste de basm despre Cenușăreasa situată în mijlocul Istanbulului modern. Iată uimitoarea primă privire asupra noii drame turcești Camdaki KızChrysalisFata de la fereastră, care va apărea în curând pe ecranele Kanal D din Turcia.

Deocamdată acest serial de vis, nu a apărut încă pe ecranele Kanal D și totuși Eccho Rights a anunțat că va distribui acest serial turcesc pe piața internațională. Deja s-a anunțat că serialul va avea premiera la Kanal D din Turcia, la sfârșitul lunii martie 2021.

Camdaki Kız – Chrysalis – Fata de la fereastră apare în curând!

Handan Özkubat, directorul dramaturgiei turcești de la Eccho Rights a declarat că:

Chrysalis, care se anunță a fi unul dintre serialele dramatice, care va deschide o nouă pagină a serialelor turcești, este produs de OGM Pictures.

Handan Özkubat

Povestea de basm a Cenușăresei din serial, a fost gândită în așa fel încât, odată ce va părea pe ecranele TV, telespectatorii să o perceapă precum o poveste familiară a multor femei din întreaga lume.

Burcu Biricik este superba actriță care va da viață personajului Nalan. Ea este o tânără plină de speranță, care caută fericirea și dragostea într-o lume care o confruntă cu dificultăți la fiecare pas. În ciuda acestor numeroase obstacole, Nalan rămâne hotărâtă să înflorească pe măsură ce crește cu pași repezi în cariera sa.

Camdaki Kız, noul serial turcesc ce urmează să apară pe ecranele Kanal D din Turcia, și-a pus amprenta și pe rețelele de socializare prin promoțiile și distribuția sa. Tabloidele din Turcia spun că serialul Fata de la fereastră, se bazează pe romanul cu același nume al lui Gülseren Budayıcıoğlu.

Iată actorii care dau viață poveștii și subiectul serialului Fata de la fereastră:

Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Șerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Șerif Erol, Tamer Levent și Tuğrul Tülek.

Serialul este bazat pe povestea din romanul cu același nume și relatează o adevărată poveste de dragoste. De asemenea, noul serial impresionează prin distribuția sa de succes. Fata din fereastră este adaptat de Seda Altaylı Turgutlu și regizat de Nadim Güç.

Această poveste romantică de basm, te va afecta profund!

Nalan este o tânără frumoasă care prin frumusețea și bunătatea ei, câștigă dragostea tuturor, încă de la prima vedere. Ea este singurul copil al familiei sale și a fost crescută precum o păpușă ținută pe palme. Tânăra Nalan și-a trăit viața la maxim și a absolvit cele mai bune școli cu onoruri.

Nalan lucrează în calitate de arhitectă, la compania Köroğlu. Acea companie este liderul pieței al celui mai mare lanț de hoteluri din Turcia. În timp ce toată atenția este captată de responsabilitățile la locul de muncă, Nalan se găsește brusc în ajunul căsătoriei sale cu Sedat Koroğlu.

Nalan și Sedat au început să facă pași siguri, în această poveste de dragoste, cu multă speranță. Ei cred că se îndepărtează de secretele întunecate pe care le-au păstrat în trecutul lor. Cu toate acestea, în scurt timp viețile lor se vor scufunda în întunericul real.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după ce l-a înjunghiat pe Volkan, în timp ce acesta se lupta între viață și moarte. Volkan îi spune lui Derin că vrea să divorțeze și Gönul îl privește triumfător în … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte dezamăgită că fiul ei, a mințit-o când l-a acuzat pe Aras că l-a bătut. Asya și Aras anunță că se căsătoresc și Volkan fierbe de gelozie! Infidelul episodul 48 rezumat … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar ! Ali vrea ca părinții lui să se împace și să se formeze din nou o familie! Infidelul episodul 22 rezumat Infidelul Episodul 2: Gönul, a reușit să facă să … Read more
Sursa foto/info: ecchorights | hurriyet | instagram