Subiectul Cărții Hercai: Cel mai cunoscut bestseller

★ Dragostea care s-a născut din răzbunare ★

Subiectul Cărții Hercai: Serialul Hercai, inspirat din cel mai cunoscut bestseller
Reyyan și Miran

Subiectul Cărții Hercai: Serialul fenomen Hercai a fost inspirat din cel mai cunoscut bestseller

Subiectul Cărții Hercai: Intriga din serialul “Hercai” se bazează pe cea mai bine vândută carte din 2012, care are același nume și a fost scrisă de Sümeyye Koç. Deși la momentul respectiv mai multe mari companii de televiziune se luptau pentru drepturile de a transforma cartea într-un serial, doar una dintre ele a tras lozul cel mare. În cele din urmă drepturile pentru ecranizarea romanului au fost achiziționate de canalul ATV care a decis să facă un serial.

Cea mai citită carte din ultimele timpuri! „Hercai”, aparține tinerei autoare Sümeyye Ezel Koç în vârstă de 25 de ani. Cartea Hercai din care a fost adaptat serialul, este subiectul unei iubiri imposibile, care relatează povestea de viață a unui tânăr care de mic copil crește cu sentimente de ură și a unei fete inocente. Hercai este prima carte a lui Sümeyye Koç și are două volume.

Hercai volumul 1 si 2

Subiectul Cărții Hercai: Regizorii au promis multe surprize și momente memorabile!

Cartea originală a serialului Hercai are un final tragic, dar producătorii telenovelei au anunțat că vor face schimbări importante pe măsură ce capitolele progresează. Deci nu se știe cum se va termina serialul atât de îndrăgit în toate colțurile lumii.

Conform cărții, Reyyan are 19 ani, iar Miran are ochii albaștri. În carte, Miran o urmărește pe Reyyan cu un an înainte de a-i cere mâna.

Subiectul Cărții Hercai: Unde se desfășoară filmările din serialul Hercai?

Filmările din serialul Hercai se desfășoară în zona Midyat din Mardin și fascinează publicul atât cu istoria și cultura, cât și cu decorurile naturale de o frumoase aparte. Locațiile scot în evidență locurile antice și arheologice, atrăgând atenția cu conacele lor fabuloase și un stil de viață magnific.
Info: Midyat, un oraș din provincia Mardin care este unul dintre cele mai importante locuri turistice din Turcia.

Subiectul Cărții Hercai:

Povestea se bazează pe un roman compus din două volume: Hercai și Hercai II: Meftun (vrăjit) scris de Sumeyye Koc. Locația în care se desfășoară povestea, se află în câmpiile uimitoare și istorice sud-estice ale Mesopotamiei din Turcia, în orașul Midyat din Mardin.

În Prezent: Povestea de basm are loc în zilele moderne, dar într-un loc în care tradițiile arhaice sunt încă practicate. În interiorul zidurilor impunătorului Şadoğlu Konak (conac) trăiește frumoasa Reyyan (Şahin) o tânără lipsită de griji. Ea este înconjurată de părinții ei iubitori, de sora ei mai mică pe nume Gül, de cei doi verișori (Azat și Yaren) și de mătușa și unchiul ei, dar și de o mulțime de servitori.

Rânduielile de la conacul familiei Sadoglu trebuie urmate cu strictețe, deoarece este condus de pumnul de fier al bunicului ei Nasuh a cărui cuvânt este literă de lege. Reyyan NU este favorita bunicului ei, deoarece, așa cum aflăm în primul episod, nu este o Sadoglü propriu-zisă.

Rezumatul cărții Hercai scrisă de Sümeyye Koç

Rezumatul constă în pasaje despre o lucrare din care aproape toată lumea care o citește poate învăța câte ceva, nu degeaba a fost apreciată și de un celebru psiholog american … Hercai este subiectul unei povești care începe cu “Răzbunarea lui Miran și se termină cu Dragoste”.

Cartea Hercai este o operă care își poate continua ritmul până la sfârșit, fără a plictisi cititorul. Lucrarea, care transmite cititorului evenimentele dintre principalii protagoniști ai romanului, destul de fluent, “începe cu o moarte” …

Totul a început din cauza unei morți premature! Această moarte neașteptată a adus cu sine furie și ranchiună unei inimi tinere.

Au trecut ani și ani, de la tragicul eveniment: Inima și sufletul unui tânăr au fost nituite necontenit de emoții dărăpănate. Atât de mult încât aceste senzații deveniseră suficient de periculoase pentru a-l trage peste marginea prăpastiei.

Cea mai dureroasă amintire pe care i-a lăsat-o trecutul nemilos, atunci când și-a pierdut părinții, l-a rănit atât de profund, încât l-a făcut să-și îndepărteze toată mila din inima sa.

Tragicul eveniment i-a pătruns inima precum o săgeată otrăvitoare, pecetluită de o încuietoare neagră. Iar vocea țipătoare a conștiinței sale a fost închisă pe coridoarele interminabile a conacului Aslanbey, condus cu atâta intrigă și ură de bunica sa Azize. Ori de câte ori mila lui se răzvrătea, Miran își amintea mereu acel moment.

La sfârșitul unei nopți negre nedormite, Miran a luat o decizie uluitoare! Tânărul a decis să meargă pe pământul său natal. Pentru că totul va începe de acolo, exact așa cum s-a încheiat cu ani în urmă …

Și Miran Karaman! Cu planul său impecabil, era gata să-și răzbune părinții, respectând jurămintele făcute bunicii sale Azize. Era o mânie neagră în inima sa și un blestemat de jurământ pe limbă. Acum era timpul să-și aducă la tăcere inima sa nebună care dorea să-l facă să plătească pe cel pe care i-a distrus familia.

Miran avea să rănească o fată inocentă, astfel încât mânia care a pus stăpânire pe ființă sa, să se potolească puțin …

Cine este acel suflet nevinovat?

Reyyan Șanoğlu! „Am un salut pentru această noapte. Sper că acest oraș îmi va memora numele! ”.

Personajele din romanul Hercai și introducerea lor

Introducerea începe cu Miran, unul dintre protagoniștii romanului, care încă din copilărie a crescut visând la răzbunare. Miran avea doar 4 ani când cineva pe nume Hazar Șanoğlu i-a ucis tatăl în fața ochilor. După ce tatăl său a fost ucis de un singur glonț, Miran a fost crescut de mătușa sa Nergis Hanım. În timp ce Negris era devotată lui Miran, el nu era deloc în relații bune cu unchiul său. Eroul nostru, care a crescut ca un frate alături de Eylül, fiica mătușii sale, se căsătorește cu Gönül, prietena lui Eylül de la universitate. Cu toate acestea, deși această căsătorie a fost rezultatul unei mari iubiri și obsesii a lui Gönül, Miran s-a căsătorit cu inima doar din milă.

Miran plănuiește o răzbunare teribilă asupra lui Hazar Șanoğlu, bărbatul despre care el consideră că i-a distrus visele copilăriei. El planifică ani de zile și decide să-l rănească prin ce are el mai de preț, împușcand-ul precum un glonte în casa vieții sale, dar nu cu o armă. Hazar Șanoğlu este ținta principală a planului pe care și l-a stabilit. Doar că Miran intenționează să-l ucidă treptat prin suferința frumoasei Reyyan, fiica sa vitregă, în vârstă de 19 ani.

Hercai Rezumat: Povestea continuă odată cu întoarcerea lui Miran în țara sa natală pentru a-și îndeplini planul de răzbunare. Miran a început să o urmărească pe Reyyan cu un an înainte de a se întoarce la Midyat. În viitor, după ce îi câștigă încrederea lui Hazar Bey, îi spune că vrea să se căsătorească cu Reyyan și tatăl fetei este de acord. Cu toate acestea, Reyyan nu este dispusă să accepte această căsătorie. În ciuda convingerii rudelor sale, fata refuză să se căsătorească pentru că are suspiciuni în privința lui Miran. Ea nu poate înțelege de ce Miran, un tip atât de bogat și frumos, a venit tocmai la Midyat din Istanbul doar pentru a se căsători cu ea. Cu toate acestea, în cele din urmă, tânăra este convinsă să se întâlnească cu el la dorința rudelor sale.

Numele cărții: Hercai
Autorul cărții: Sümeyye Koç
Editura: Editura Epsilon
Tipul cărții: Romantică, Dragoste
Număr de pagini: 432
Anul primei ediții: 2017
Adaptat pentru ecranizare: Hercai (2019)

Cine Este Sümeyye Ezel Koç?

Sümeyye Koç este o studentă în vârstă de 25 de ani, care a început să scrie încă din anii de liceu. Ea si-a publicat prima sa carte pe platforma Wattpad în urmă cu câțiva ani și de atunci își scrie și împărtășește poveștile cu regularitate.

Romanul Hercai, scris pe platforma Wattpad a fost foarte apreciat atât de iubitorii de cărții, cât și de fanii serialelor turcești. Ulterior cartea Hercai a lui Sümeyye Koç a fost tipărită și publicată de Editura Epsilon, care a fost lansată în 2017 cu eticheta Epsilon Publishing.

Sümeyye Koç a atras atenția imediat ce povestea sa captivantă a fost publicată și a fost inclusă în lista bestseller-urilor.

Hercai Volumul 2: Meftun este o continuare a romanului Hercai ce a fost publicată în 2019 sub eticheta Epsilon Publishing . Cartea Hercai 2 Meftun a lui Sümeyye Koç, la fel ca prima ei carte, a fost așteptată cu un mare interes de iubitorii de carte.

Cartea Hercai a lui Sümeyye Koç a fost adaptată și ecranizată de ATV, Turcia în 2019. Serialul Hercai a fost foarte apreciat de public încă de la primul său episod.

Nu aveți voie să copiați conținut creat exclusiv pentru site-ul CinemaLands!

© 2020-2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://www.goodreads.com |