Serialul Hercai: Răspunsuri la întrebări (Kanal D)

Chiar aici! Chiar aici m-am întors și m-am uitat. Te-am adus aici ca să vezi cu ochii tăi prin ce m-ai făcut să trec. În dimineața aceea, când ai dispărut din peisaj și ai plecat, încă era speranță înăuntrul meu. Mi-am spus: „Se va întoarce, Reyyan, Miran nu te va părăsi. A făcut o greșeală, dar se va întoarce. El nu va dispărea”…

“Hercai” continuă să fie cel mai mare hit de vineri seara pe ecranele ATV din Turcia.

În 2019, serialul “Hercai”a fost lansat în Turcia și rating-ul a depășit cu mult așteptările. În acest articol, vă propunem să aflați răspunsurile la toate întrebările pe care le veți avea în timp ce urmăriți serialul.

Mai multe articole despre serialul Hercai:

5 Lucruri Interesante Despre Serialul Hercai:

  1. Pe 15 octombrie 2019, a avut loc prima zi a “Festival du film de Cannes”, unde s-au prezentat și Ebru, Akin, Aida Axel și directorul serialului. În câteva ore, serialul a fost vândut în 50 de țări. Spania a început să difuzeze serialul la ei în țară.
  2. Filmările din scena episodul 21, când Miran și Reyyan sunt în ploaie, au durat 6 ore. Ploaia a fost pusă în scenă, dar actorii erau foarte extrem de înfrigurați.
  3. În februarie 2020, Akin Akinozu și Ebru Sahin au fost desemnați cel mai bun cuplu de seriale din 2019, motiv pentru care au primit prestigiosul premiu Ayaklı Gazete!
  4. Proiectul serialului Hercai a primit 7 premii de la postul TV spaniol!
  5. Premiul Türkiye Gençlik Ödülleri – „Cel mai bun serial TV”.
Miran și Reyyan singuri în ploaie
Miran și Reyyan singuri în ploaie

Răspunsuri la întrebări

De ce se răzbună Azize pe familia Shadoglu? Azize este nimeni alta decât Aishe, iar ea și Nasuh au avut un fiu. După incendiul care a arși de vie pe dinăuntru, ea a început să răzbune moartea fiului ei și trădarea lui Nasuh.
Hazar este fiul lui Azize? DA
Cine l-a ucis pe Mehmet? S-a sinucis …
Miran o iubește pe Reyan și în primele episoade? În timp ce vizionăm primul episod, vedem că Miran vrea doar să se răzbune pe familia Shadoglu și, prin urmare, organizează această nuntă. Dar apoi scenele de flashback ne arată că Miran a întâlnit-o pe frumoasa Reyyan înainte de acel accident când fata a cazut de pe cal în fața mașinii sale și s-a îndrăgostit.
A cui fiică este Reyyan? Înainte de a se căsători cu Hazar, Zehra a fost căsătorită cu altcineva. Reyyan nu este propria fiică a lui Hazar. Dar Hazar o iubește ca pe copilul său.
Pe cine vrea să se răzbune Miran? Bunica lui Miran l-a mințit, spunând că Hazar este ucigașul părinților săi.
În ce episod are loc noaptea de henna a lui Reyyan? În episodul 1, înainte de nunta cu Miran. În episodul 10, înainte de nunta cu Azat. (Dr fapt, nunta cu Azat nu va mai avea loc).
În ce episod este nunta lui Miran și Reyyan? Episoadele 2 și 14.
În ce episod este împușcat Gül? În episodul 2, Azat trage din greșeală în Gül.
În ce episod vor dormi Miran și Reyyan împreună? în ep. 2 va fi o scenă foarte emoționantă. Dar vom vedea această scenă și în Episodul 46.
În ce episod o va părăsi Miran pe Reyyan, lăsând-o în colibă? La sfârșitul episodului 2.
În ce episod o va salva Azize pe Reyyan din foc și o va lăsa în piață într-o rochie de mireasă? Ep. 3
În ce episod se va arunca Reyyan în apă și Miran o va salva? Ep. 3
În ce episod Reyyan îl va împușca pe Miran? Episodul 4
În ce episod o duce Miran pe Reyyan la conacul său? Sfârșitul episodului 4, începutul celui de-al 5-lea.
În ce episod o sufocă Gönül pe Reyyan cu o pernă? Episodul 5.
În ce episod o va duce Miran pe Reyyan departe de conacul Aslanbeyev, strigând la gardieni pentru faptul că Sultan a închis-o pe fată în cameră? La mijlocul episodului 6.
În ce episod află Reyan că Miran este căsătorit cu Gönül? Începutul episodului 7.
În ce episod află Miran că Hazar nu i-a ucis părinții? În episodul 8, Hazar îi spune lui Miran că nu i-a ucis părinții. Dar Miran nu-l crede, deși este sincer. În primul sezon, nu există dovezi credibile pentru Miran că bunica lui l-a înșelat. În episodul 31, Firat află despre asta. Mai mult, Miran va fi treptat convins de acest lucru.
În ce episod vine Miran în satul lui Reyyan? Sfârșitul episodului 8 și începutul lui 9.
În ce episod este mușcată Reyyan de un scorpion? Episodul 9.
În ce episod divorțează Miran de Gönül? Episodul 10.
În ce episod o răpește Miran pe Reyyan? În episodul 10, deoarece Miran nu vrea ca iubita lui să se căsătorească cu altcineva.
În ce episod vor să o violeze pe Reyyan? La mijlocul episodului 11.
În ce episod își mărturisește Miran dragostea pentru Reyan? Miran, după primul episod, practic în fiecare episod, își mărturisește dragostea, dacă nu cu cuvinte, ci cu acțiunile sale. Dar în ep. 11 și 12, o dovedește.
În ce episod reconstruiește Miran coliba și îi propune lui Reyyan să se căsătorească? Episodul 12. Un moment foarte emoționant pe care doriți să-l vizualizați și să-l revizualizați.

Va urma … 🙃

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.