Serialul Iarna Neagră: Răspunsuri la întrebări

Serialul Iarna Neagră: Răspunsuri la întrebări

Serialul Iarna Neagră difuzat de Happy Channel: Răspunsuri la întrebări

Unul dintre mult așteptatele seriale turcești din 2021,este „Iarna Neagră”, care se difuzează la Happy Channel. Dacă îți plac serialele pentru tineri cu actori frumoși, unde există o iubire infinită cu sentimente de gelozie puternică, atunci ar trebui să urmărești cu siguranță acest serial.

Știm că, la fiecare serial urmărit sunt multe semne de întrebare cu privire la actori, melodiile din episoadele serialului, dar și cum au decurs cele mai importante acțiuni din fiecare episod. Dacă cumva ai ratat vreun episod, sau ai noi curiozități noi suntem pregătiți să vă răspundem la toate întrebările pe care le puteți avea în timp ce urmăriți serialul.

Serialul turcesc “Iarna Neagră” relatează o poveste de dragoste extrem de frumoasă a celor doi protagoniști, Ayaz și Firuze. Cei doi îndrăgostiți trec printr-o mulțime de necazuri și în ciudă a tot, nu sunt pregătiți să renunțe unul la celălalt …

Iarna Neagră

Răspunsuri la întrebări:

  1. În ce episod află Ertan că Firuze este fiica lui Yaşar? – Episodul 5
  2. În ce episod află Ertan că Firuze și Ayaz se iubesc? – În episodul 6, începe să bănuiască acest lucru. Iar în episodul 9 află de la Berrak.
  3. Sărutul pasional dintre Ayaz și Firuze – Episodul 6.
  4. Când va afla Firuze că Ertan știe că este fiica lui Yaşar? – În episodul 6 Firuze, care  a bănuit de mult acest lucru, își dă seama că Ertan știe adevărul. La sfârșitul aceluiași episod, ea însăși îi spune lui Ertan despre asta.
  5. Firuze și Ertan se văd în casa de vacanță – Episodul 6.
  6. Ayaz și Ertan se cearta și iese cu bătaie – Episodul 6.
  7. Firuze se căsătorește cu Ertan – Episodul 7.
  8. Nunta lui Firuze și Ertan – Episodul 8.
  9. Zeliha, mama lui Ayaz moare – Episodul 8.

Mai multe articole despre serialul Iarna Neagră:

Iarna Neagră

La ce episod se va termina serialul Iarna Neagră?

Serialul Iarna Neagră se va termina la episodul 10, dar frumoasa poveste de dragoste a lui Ayaz și Firuze va continua la infinit …

Finalul serialului Iarna Neagră este unul fericit?

Pot spune cu o precizie de 100% – DA!

Ertan este în cele din urmă arestat și va plăti amarnic pentru tot răul făcut. În ultimul episod, Ertan a încercat să scape, dar Ayaz a știut din timp și a anunțat poliția.

Elvan a fost arestat în episodul 10, dar este liber datorită  unei vecine ei, care l-a filmat pe Ertan pe telefonul ei când a ucis un bărbat.

Berrak și-a pierdut copilul! După această dureroasă experiență, ea a decis să plece cât mai departe. Însă Aliya s-a întors în casa lui Ertan.

Happy End: Ayaz a i-a cerut din nou mâna lui Firuze și trei luni mai târziu s-au căsătorit.

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.