Serialul turcesc DESTAN cu Ebru Sahin – Rezumat, distribuție și data lansării

Destan-cu-Ebru-Sahin-Akkiz
View Gallery 3 Photos
Destan cu Ebru Sahin Akkiz rezumat
Destan-cu-Ebru-Sahin-Akkiz
„Destan” a fost vândut în străinătate înainte de a fi difuzat!
Home » Seriale Turcesti » Serialul turcesc DESTAN cu Ebru Sahin – Rezumat, distribuție și data lansării

Black Friday reducere 60%: Set de 10 piese Tefal Ingenio Essential – 199

Foarte mult așteptatul „Destan” se va întâlni în curând cu publicul pe ecranul ATV-ului.

Destan: Data lansării, distribuția și tot ce știm până acum!

Destan cu Ebru Sahin si Edip Tepeli: Distribuția și subiectul serialului epic, care va avea premiera în curând, sunt incitante. Trailerul foarte așteptat al seriei epice a fost lansat. Detalii aici. Povestea lui Akkız și Batuga pare să impresioneze foarte mult publicul. Poți găsi mai multe detalii în trailerul recent lansat.

Folosind săbii, învățând arte marțiale și diverse mișcări de acțiune, actrița își va surprinde fanii cu imaginea ei diferită de războinică neînfricată.

Numărătoarea inversă a început pentru mult așteptatul serial „Destan”, nu numai în Turcia, ci și în multe zone geografice ale lumii. Distribuția completa din „Destan”, care se pregătește să-și lase amprenta pe noul sezon pe ecranul ATV-ului, a fost anunțată, astăzi, 3 noiembrie 2021.

Intriga poveștii din serialul turcesc Destan:

Serialul turcesc Destan este o aventură eroică destinată să salveze musulmanii și să pedepsească răufăcătorii. Povestea EPICA în care Akkız și Batuga vor rescrie istoria poporului turc!

Serialul ‘Destan’ relatează dragostea epică dintre Akkız, legendara fată războinică a lui Gök Kagan Korkut Khan, rămasă orfană în stepele dure cu vegetație semideșertică din Asia Centrală și Gök Tegini Batuga, care a rămas orfan de Korkut Khan în Palatul Gök.

Povestea serialului, pe care publicul o așteaptă cu mare entuziasm, este următoarea:

Destan cu Ebru Sahin și Edip Tepeli: În vremurile străvechi, când Epopeele nu erau scrise, o fată războinică este capturată și se află într-o luptă pentru putere foarte nemiloasă și într-o dragoste foarte pură. În povestea epică a lui Akkız, care a fost capturată de inamicul ei, și Batuga, fiul unui han care a fost rănit în palatul tatălui său, a rămas schiop. Acești doi tineri, ignorați de toată lumea, își unesc forțele pentru a realiza imposibilul, se îndreaptă fără milă spre dușmanii lor, cu o putere de nedescris.

Akkız (Ebru Șahin), curajoasă războinică a Turciei și Batuga, un tânăr orfan, inimă la inimă, vor rescrie soarta turcilor. Destan se va concentra în jurul acestor doi tineri orfani, două păsări necunoscute, în timp ce încearcă să realizeze imposibilul, făcându-și dragostea o sabie și un scut al inimii lor…

Actorii care fac parte din distribuția serialului epic Destan/Epopeea:

Producția și proiectarea aparțin lui Mehmet Bozdağ; cu Ebru Şahin şi Edip Tepeli în rolul principal, regizat de Emir Khalilzadeh. Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır și Esra Kılıç se numără printre actorii serialului foarte așteptat, al cărui scenariu a fost scris de Nehir Erdem și Ayşe Ferda Eryılmaz.

Din distribuția serialului „Destan” fac parte actori ambițioși, care continuă să filmeze cu viteză maximă. Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, Görkem Kanbolat Arslan, İpek Karapınar, Elif Dojan, Osman Albayrak, Burak Tozkoparan, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır sunt cei bogați. Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Alper Doğru şi Şahin Ergüney vor apărea în fața publicului.

Data lansării a serialului turcesc Destan:

Data lansării pentru serialului turcesc Destan încă nu a fost anunțată public. Cu toate acestea, serialul epic se va întâlni cu publicul său pe ecranele ATV din Turcia. Deși se știe că postul de televiziune ATV a decis ca Destan să fie difuzat în serile de vineri seara, încă nu s-a fost făcut niciun anunț oficial. Dar în curând, va fi anunțată data de lansare a serialului Destan, în care protagonista este Ebru Sahin, Reyyan din Hercai.

Conform informației publicate de mai multe tabloide din Turcia, Destan, urmează să înceapă pe ecranul ATV-ului în noiembrie, însă este deocamdată o speculație. Actrița vine cu un rol foarte diferit după personajul lui Reyyan din Hercai

Oare este reală povestea serialului „Destan”?

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1452835