Serialul turcesc Kanunsuz Topraklar: Prezentare și Rezumat

Kanunsuz-topraklar-un-nou-serial-turcesc-cu-Uğur-Güneş
View Gallery 3 Photos
Kanunsuz-topraklar-un-nou-serial-turcesc-cu-Uğur-Güneş
Kanunsuz Topraklar
kanunsuz-topraklar-davut-si-esra

Prezentarea serialului „Kanunsuz Topraklar/ Pământuri fără legi

Serialul „Kanunsuz Topraklar”, difuzat de FOX TV, este un serial turcesc dramatic, semnat de Gold Film, produs de Faruk Turgut, regizat de Faruk Teber și scris de Zülküf Yücel, al cărui prim episod a fost difuzat în septembrie 2021, regizat de Murat Duzgunoglu.

Uğur Güneş (Yılmaz), îndrăgitul actor din serialul Bir Zamanlar Çukurova, și Esra Bilgiç (Sibel), actrița din serialul Ramo sunt protagoniștii din Kanunsuz Topraklar (Lawless Lands).

Uğur Güneş şi Esra Bilgiç împărtășesc rolurile principale din acest serial. Scenariul serialului este scris de Zülfük Yücel. Costumele de epocă purtate de personaje, pentru care se realizează un proces de pregătire important și minuțios, sunt pregătite de Aynur Torun.

„Kanunsuz Topraklar/ Pământuri fără legI, serialul de epocă cu Uğur Güneş, Yilmaz din Mă numesc Züleyha, Esra Bilgiç și Necip Memili în rolurile principale, s-a întâlnit cu publicul miercuri, 29 septembrie.

„Kanunsuz Topraklar/ Pământuri fără legi: Locații de filmare – Muzica

Primul episod a fost filmat în Zonguldak, dar filmările celorlalte episoade vor continua la Istanbul. Muzica serialului Kanunsuz Topraklar, care a fost pregătit de o producție gigantică, va fi pregătită de Aytekin Ataş.

CARE ESTE SUBIECTUL SERIALULUI PĂMÂNTURI FĂRĂ LEGI?

În ce perioadă are loc povestea din Pământuri fără Legi?

Serialul relatează dragostea imposibilă dintre Gülfem, fiica unui bogătaș și Davut, care lucrează ca muncitor în mina lui Malik Bey. Serialul de epocă, a cărui poveste are loc în anii 1940, scoate la suprafață lupta minerilor și a șefului minier din Zonguldak, care se îmbină cu povestea de dragoste dintre Gülfem și Davut.

La Istanbul în anul 1939, în orașul carbonifer Zonguldak, minerul Davut (Uğur Güneș) duce o viață modestă alături de frații și părinții săi. Proprietarul minei este un om bogat pe nume Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban).

Într-o zi în care a plouat mult, din cauza lui Malik Bey, care nu a ținut cont de avertismente, s-a întâmplat un eveniment tragic, marcat de suferință. După acel eveniment tragic, în care mina s-a prăbușit, Malik Bey ii face o ofertă neașteptată lui Davut, care decide să ridice vocea împotriva ordinului primit.

„Kanunsuz Topraklar”, este despre rebeliunea unui miner pe nume Davut, un tânăr care este împotriva ordinii stabilite și povestea sa furtunoasă de dragoste cu Gülfem, care a fost crescută departe de realitățile vieții, a impresionat publicul cu prima sa prezentare.

Gulfem; De-a lungul timpului, începe să-l admire pe Davut, pe care îl vede un om indisciplinat, neascultător și chiar nepoliticos. Pe de altă parte, Malik se gândește să o căsătorească pe fiica sa Gülfem cu un bogat șef minier pe nume Ali Gelik (Necip Memili).

TRAILER: Kanunsuz Topraklar/ Pământuri fără legi – Frumusețea ta mă fascinează!

Cine sunt actorii din serialul Kanunsuz Topraklar, care sunt numele lor reale?

Esra Bilgic în rolul lui Gulfem Esra Bilgiç, este protagonista din Lawless Lands. Ea este fiica lui Malik, proprietarul companiei miniere..
Uğur Güneş în rolul lui Davut, care joacă rolul principal cu Esra Bilgiç, interpretează rolul unui tânăr al cărui tată este lucrător la mină.

Murat Daltaban cu personajul lui Malik
Kaan Taşaner cu personajul avocatului Yavuz
Behice
Fikriye
Ali Erkazan cu personajul lui Tahir
Mine Teber cu personajul Fatma
Onur Kaya cu personajul lui Eyüp
Ezgi Çelik interpretează personajul lui Asude.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1456569