Sinem Ünsal, Nazil din Doctorul Minune a dat din casă

Sinem Ünsal, Nazli din Doctorul Minune

Sinem Ünsal, Nazil din Doctorul Minune a vorbit într-un interviu exclusiv despre rolul ei

Sinem Ünsal, actrița în vârstă de 28 de ani, care interpretează rolul lui Nazli în Doctorul Minune, a acordat un interviu exclusiv. Ea a împărtășit noi fotografii pe contul ei de Instagram, unde are mai mult de 1,8 milioane de urmăritori și reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Sinem Ünsal & Nazil din Doctorul Minune

Ünsal a vorbit într-un interviu exclusiv despre rolul ei în serialul care este difuzat în prezent de Kanal D, menționând despre importanța serialului pentru a sensibiliza persoanele care au în preajma lor copii cu autism.

Întrebată ce are în comun cu Nazli, personajul interpretat, Sinem Ünsal a spus:

„Cel mai important lucru pe care îl avem în comun este pasiunea pentru cariera noastră. După aceea, simt că Nazli are mult mai multă răbdare decât mine și încerc să-i urmez exemplul. Nazli m-a învățat, de asemenea, că poți da o a doua șansă la viață, pentru că merită ”.

a spus actrița.

Ea a mai spus că în țara sa conștientizarea despre autism a crescut mult datorită Doctorului Minune și a spus că a primit multe mesaje de la familii cărora le-a fost rușine să se expună în public și serialul i-a ajutat să lase în urmă acel sentiment neplăcut. De aceea este mândră că face parte din distribuția serialului.

Actrița care o interpretează pe Nazli în Doctorul Minune, și-a captivat fanii cu o fotografie făcută în natură, în care se sprijină de un copac, bucurându-se din plin de natură. Tânăra actriță Sinem Ünsal iubește natura și acest fanatism se reflectă în fiecare imagine ce o distribuie pe rețelele de socializare. Nazli este protagonista din Doctorul Minune, care a reușit să-i cucerească inima lui Alí Vefa (Taner Ölmez), un medic care suferă de autism și sindromul savant.

Sinem Ünsal și-a început cariera de model, luând parte la diferite campanii publicitare, în timp ce studia pentru o licență în literatură și actorie la Universitatea Eskișehir Osmangazi. Pe lângă Doctorul Minune, focoasa brunetă a făcut parte și din serialul „Çoban Yıldızı/Steaua sufletului” (2017).

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1444900