SongBird trailer: Filmul despre coronavirus

Songbird poster

SongBird trailer: Filmul despre coronavirus | Tot ce trebuie să ști despre filmul lui Michael Bay | Distribuție

A apărut primul trailer al filmului “SONGBIRD”, în care este prezentat un viitor în care virusul “COVID-19” a suferit mutații în cei 4 ani de blocare sociala. Virusul în sine s-a transformat în virusul “COVID-23”, făcând ca 50% dintre oamenii infectați să moară.

În primul trailer al filmului Songbird, regizorul Adam Mason își imaginează că Statele Unite ar fi în anul 2023 si ne prezinta o națiune decimată din cauza celor patru ani de pandemie și blocaje.

Odata cu mutația virusului COVID-19 , în virusul COVID-23, schimbarea ratei de mortalitate a virusului a forțat guvernul să ia masuri de internare forțata, a tuturor cetățenilor infectați. Prin prisma unui act de lege marțială, cei infectati cu virusul COVID-23, au fost dusi fortat în tabere de carantina cunoscute sub numele de zone Q.

Filmul îl mai are în rolurile principale pe KJ Apa în rolul lui Nico și iubita lui Sara, interpretată de Sofia Carson, care se află într-un blocaj la domiciliu. Distributia filmului o completează actori precum Demi Moore, Bradley Withford, Bradley Whitford, Craig Robinson, și Alexandra Daddario.

Adam Mason: Povestea filmului relatează o lume distopică și înfricoșătoare, dar este un film romantic despre doi oameni care vor să fie împreună, dar nu pot…

În mijlocul acestui peisaj distopic, un curier neînfricat, pe nume Nico (KJ Apa), care este imun la agentul patogen mortal, se îndrăgostește iremediabil de Sara (Sofia Carson), chiar dacă regulile de blocare le interzice contactul fizic. Într-una din zile, eroul Nico crede că Sara s-a infectat și aleargă cu disperare pe străzile goale din Los Angeles în căutarea singurului lucru care ii poate o salva iubita de la carantinarea forțată sau poate ceva mult mai rău….

În timpul acestui blocaj pandemic, scopul tânărului Nico este să se reunească cu marea sa dragoste și pentru ca visul său să devină real, el trebuie să depășească legea marțială, vigilenții ucigași și o familie puternică, bine conectată.

SonBird este primul lungmetraj realizat în timpul pandemiei COVID-19, unde actiunea se desfasoara în Los Angeles și îi are în rolurile principale pe Bradley Whitford și Demi Moore, un cuplu bogat, care ar putea deține cheia misiunii lui Nico…

În lunile și anii următori vor exista, fără îndoială, un val de filme și divertisment COVID, fictiv. O parte dintre aceste filme vor fi valoroase – arta, la urma urmei, ar fi un mod puternic de a ne ajuta să analizăm ceea ce s-a întâmplat, unde ne îndreptăm și ce a devenit o societate devastată în mod colectiv de un dezastru.

Este mult prea devreme pentru a spune cum se va desfășura totul, dar astăzi, Michael Bay a oferit o privire asupra viitorului prin prisma unui film Hollywoodian despre pandemie.

Data lansări: SongBird nu are în prezent o dată de lansare anunțată oficial de cei de la STXfilms.