Știri bombă despre Akin Akinözü și Ebru Şahin

Edited by CinemaLands

Știri bombă despre Akin Akinözü și Ebru Şahin – NOI PROIECTE – Viața privată

Ebru Şahin și Akin Akinözü, actorii care au dat viață îndrăgitelor personaje Reyyan și Miran în serialul Hercai, își trăiesc fericiți relația de cuplu alături de partenerii lor. Şahin se întâlnește cu jucătorul de baschet Cedi Osman de mai bine de un an, iar Akınözü, cu Sandra Pestemalciyan, de patru ani.

Talentații actori turci, Ebru Şahin și Akin Akinözü au captat atenția telespectatorilor cu rolurile lor din Hercai timp de trei ani, devenind unul dintre cele mai iubite și îndrăgite cupluri de televiziune din serialele turcești.

Îndrăgitul cuplu și-a luat rămas bun de la serial în luna aprilie a acestui an, după trei sezoane și trei ani de povești despre răzbunare și resentimente între două familii din regiunea Mardin, dar lăsând în urmă o frumoasă poveste de dragoste, la fel ca în basme.

Povestea de dragoste nemuritoare dintre Reyyan și Miran, pe care fiecare o trăiește o singură dată în viața a ținut telespectatorii în fața micilor ecrane timp de trei sezoane.

Iată cele mai recente noutăți despre Ebru Şahin!

După finalizarea filmărilor la Hercai, Ebru Şahin a fost văzută bucurându-se de vacanțele în Maldive și Africa împreună cu iubitul ei și recent a fost surprinsă la concertul lui Hasan Can Kaya. Faimoasa actriță a fost văzută cu iubitul ei Cedi Osman în Ceșme. Iar după ce și-a încheiat vacanța în Africa, Șahin a împărtășit ipostazele încântătoare cu fanii ei de pe Instagram, care au observat imediat că actrița radiază de fericire.

Din interviul acordat presei, se pare că cei doi se bucură la maxim de fiecare secundă petrecută împreună și că relația merge din ce în ce mai bine. Duoul, care a radiat de fericire și mereu s-au completat unul pe celălalt, a răspuns la întrebările reporterilor … Ebru Șahin a spus că Africa este un loc în care a vrut să meargă de mulți ani.

La rândul său, Akın Akınözü menține pe linia de plutire relația sa cu Sandra, cu care a fost văzut recent la nunta unui prieten comun și cuplul părea extrem de fericit.

Ce proiecte au Ebru Şahin și Akin Akinözü?

După trei ani de muncă intensă pe platourile de filmare, în afara Istanbul-ului și cu un ritm intens de lucru, Ebru Sahin și Akin Akinözü au luat-o pe căi diferite în cariera lor profesională.

Însă angelica Reyyan nu a vrut să-și lase fanii să aștepte prea mult și a semnat pentru un nou proiect. La mijlocul acestei luni vor începe filmările la serialul Destan, un alt serial istoric, care relatează povestea de dragoste epică între Akkiz, o fată orfană dintr-un trib situat în munții din Asia Centrală și fiul lui Han, pe nume Batuga, interpretat de Edip Tepeli, actorul din serialul Fiica ambasadorului.

Interviu cu Ebru Şahin și Akin Akinözü!

Reporterii au așteptat cu nerăbdare finalizarea concertului, pentru a o intervieva pe frumoasa actriță. După concert, la care a participat alături de iubitul ei Cedi Osman, Ebru a spus că este „încântată de filmările noului ei proiect”, în timp ce baschetbalistul a spus că: „îi place foarte mult să se uite la televizor” (să-și admire iubita).

Conform știrilor Snob Magazine; Duo-ul, care a atras toate privirile asupra lor la nunta la care au participat, au manifestat atitudini timide.

Akın Akınözü și Sandra Pestemalciyan se căsătoresc?

„MUNCIM SĂ NE REALIZĂM VISUL NOSTRU COMUN”

– a spus Akin Akinözü

La nuntă, s-a observat că Akın Akınözü a fost foarte prietenos și afectuos cu părinții Sandrei și presa a scris despre acest lucru. De asemenea, s-a aflat că Akın Akınözü și Sandra Pestemalciyan nu intenționează să se căsătorească anul acesta.

Akınözü despre care se spune că nu are niciun proiect semnat în acest moment, a spus recent într-un interviu că ar dori “să găsească proiecte în afară (Turciei), în străinătate – La Hollywood, în Statele Unite”. De asemenea, el a mărturisit că a învățat limba spaniolă pentru viitoarele sale proiecte.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1434252

CinemaLands