Taner Ölmez, ALI din „Doctorul Minune” s-a căsătorit!

Taner Ölmez si Ece Çesmioglu s-au casatorit
View Gallery 6 Photos
Taner Ölmez și Ece Çesmioglu
Taner Ölmez și Ece Çesmioglu
Taner Ölmez si Ece Çesmioglu s-au casatorit
Taner Ölmez și Ece Çesmioglu
Taner Ölmez și Ece Çesmioglu
Taner Ölmez și Ece Çesmioglu
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Taner Ölmez, ALI din „Doctorul Minune” s-a căsătorit!

Taner Ölmez s-a căsătorit! Povestea de dragoste a lui Taner Ölmez de la „Doctorul Milagro”, cu actrița Ece Çesmioglu

Taner Ölmez s-a căsătorit cu actrița Ece Çesmioglu! Tinerii actorii trăiesc o mare poveste de dragoste! Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit după ce a trebuit să amâne nunta din cauza pandemiei.

Protagonistul din serialul „Doctorul Minune” și actrița Ece Çesmioglu au reușit să capteze atenția publicului cu frumoasa lor poveste de dragoste. După ce pandemia a lăsat în urmă planurile de nuntă ale lui Taner Ölmez și Ece Çesmioglu, cei doi îndrăgostiți au reușit în cele din urmă să-și desfășoare mult-iubita ceremonie la Istanbul.

Nunta verii, Ece Çeșmioğlu și Taner Ölmez, care sunt împreună de mult timp, și-au legat destinele!

Evenimentul mult așteptat a avut loc pe 28 iunie, iar imaginile au provocat senzație în rândul fanilor serialului Doctorul Minune. Deși Taner Ölmez se confruntă cu o mare explozie de popularitate datorită rolului său din „Doctorul minune”, ambii actori sunt foarte cunoscuți în Turcia pentru rolurile lor. Șotia sa, Ece Çesmioglu este foarte cunoscută pentru rolul ei din serialul Iki Aile (2006-2008).

La ceremonia desfășurată la Kemerburgaz, primarul municipalității metropolitane Istanbul, Ekrem İmamoğlu a oficializat nunta cuplului. În timpul ceremoniei, Taner Ölmez a avut ca martori pe colegii săi Ferit Kaya și Erkan Avcı, iar martorii soției sale, Ece Çeșmioğlu au fost colegii ei de breaslă, Gökșen Ateș, Tuğçe Açıkgöz și Özlem Öcalmaz Yıldız. Chiar dacă nunta a avut loc cu o ceremonie simplă și restrânsă din cauza condițiilor de pandemie, cuplul nostru aproape a vrăjit pe toată lumea. După ceremonia de căsătorie oficializată de primarul Ekrem İmamoğlu, mireasa a fluturat în aer certificatul de căsătorie.

Adevărul este că povestea lor de dragoste, parcă desprinsă din basme, i-a surprins pe fani. Totul a început în 2015, când ambii au făcut parte din serialul „The magnificent century: Kösem”, unde cei doi actori erau frați. Trebuie precizat faptul că dragostea lor nu a fost “Dragoste la prima vedere”, înfiripată încă de la prima întâlnire, dar cu timpul au început să aibă relația care acum le-a legat destinele. Din acel moment, cei doi îndrăgostiți nu s-au mai separat.

Taner Ölmez, ALI din „Doctorul Minune”,care a decis să-și ceară iubita în căsătorie, în timpul unei vacanțe în Belgia, se pare ca a facut cea mai buna decizie.

Iată ce a spus Ece Çesmioglu:

„Bruges era un oraș de care eram foarte curioasă; Era pentru prima dată când mergeam acolo. Totul a fost ca un vis. Propunerea a fost acolo și a venit într-un moment pe care nu mi l-am imaginat niciodată “, a spus actrița.

Ece Çesmioglu
Taner Ölmez și Ece Çeșmioğlu Ceremonie – Dansului de nuntă și Interviul
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1442201