Top 10 cele mai bune filme thriller in 2020!

În 2020 s-au lansat o mulțime de filme thriller care variază de la suspans psihologic, la filme horror și științifico-fantastice. Din fericire trăim în anul 2020, unde avem platforme precum Netflix și nu mai depindem de raftul plin cu DVD-uri pentru a putea viziona filme.

La urma urmei, anul 2020 a fost unul interesant, în care s-au lansat multe filme bune, în ciuda pandemie. Dar, cu ajutorul nostru, bineînțeles, cu atâtea emisiuni TV și filme disponibile, puteți afla detalii despre cele mai bune filme de pe Netflix, de la filme Sf despre călătorii în timp, până la filme de lung metraj, filme de acțiune și aventură. De asemenea, am ales o selecție cu cele mai bune filme romantice, filme dramă, filme de groază și filme de comedie din anul 2020.

Trebuie să menționăm că, în timp ce unele dintre aceste thrillere de tip salt-in-your-place urmau să apară în 2020, din păcate pandemia de coronavirus a dat peste cap câteva date de lansare…

1. “The Old Guard”

The Old Guard

Data lansării: 10 iulie 2020
În rolurile principale: Beth Kono, Charlize Theron, Dana Goldberg, David Ellison, Don Granger și AJ Dix.

Povestea filmului: Un grup de razboinici nemuritori luptă în secret de zeci de ani, dar odată cu trecerea anilor au primit o nouă misiune.

Misiunea Grupului de Razboinici: este de a expune ADN-ul lor puternic, oferind spectatorilor scene de acțiune și suspans. Echipa, condusă de Andy Badass (Theron), trebuie să se lupte înapoi în necunoscut înainte de a fi prea târziu.

Spre deosebire de echipa standard de super-eroi, numiti Vechea Gardă, noua echipă pare mai puțin ca o colecție de trăsături paranormale și mai mult ca oameni reali. Toate aceste personaje chiar se simt de parcă s-ar fi cunoscut de secole, cu toată complexitatea – amărăciunea, sacrificiul și loialitatea – pe care o sugerează.

Așa că, chiar dacă complotul The Old Guard nu este unul nou – un tânăr sociopat (Harry Melling) cu o mică armată privată încearcă să culeagă puterile eroilor noștri – aceștia aflându-se într-o situație dificilă find puși la încercări grele.

2. “Greenland”

Green Land

Data lansării: 25 septembrie 2020
În rolurile principale: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn și David Denman.

Despre ce este vorba: Este un film despre sfârșitul lumii care pare potrivit în aceste vremuri, mai ales când o cometă despre care nu se știe nimic este pe cale să ucidă o întreagă planetă. Cometa se îndreaptă spre Pământ și John (Butler), un familist convins, are doar 48 de ore pentru a-și duce familia la adăpost.

Cometa „Clarke”, care inițial trebuia să înconjoare Pământul, și-a schimbat direcția și se îndreaptă direct spre planeta noastră. Cometa provine dintr-un sistem solar complet nou, astfel încât oamenii de știință nu știu prea multe despre ea.

Nici nu contează acest lucru, deoarece Gerard Butler este personajul principal și de aici toată povestea care va atinge punctul culminant al terorii și neputinței. Aparent, un buncăr din Groenlanda este singurul loc cu șanse rezonabile de supraviețuire.

3. “The Hunt”

Data lansării: 13 martie 2020
În rolurile principale: Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts, Glenn Howerton și Ike Barinholtz.

Despre ce este vorba in film: doisprezece străini se trezesc într-o locație necunoscută, unde li se înmânează câte o armă și li se spune să fugă. Toate aceste întâmplări neașteptate fac parte din misiunea „Vânătoarea”, un mic joc în care oamenii vanează oameni. Ceva similar cu Jocurile foamei, dar în secolul XXI…

Lucrurile devin interesante și mai interesante, în timp ce unul dintre vânători transformă jocul împotriva liderilor competiției. The Hunt ne face cunoștință cu 12 americani conservatori care întâmplător se trezesc într-o poieniță, neștiind ce s-a întâmplat sau unde sunt exact. După un timp, își dau seama că sunt vânați de un grup de lideri sadici, conduși de Athena lui Hilary Swank și trebuie să alerge și să lupte pentru viața lor…

4. “A Quiet Place Part 2 “

Data lansării: inițial 20 martie 2020, dar s-a amanat si s-a lansat pe 23 aprilie 2021
În rolurile principale: Emily Blunt, Noah Jupe, Cillian Murphy si Millicent Simmonds.

Despre ce este vorba: Povestea scrisă și regizată de John Krasinski, urmărește viata familiei Abbott, care în timp ce abordează teroarea, trebuie s afaca fata si creaturilor supranaturale care au invadat lumea. Forțați să se aventureze în necunoscut, își dau seama că creaturile care vânează oameni prin sunet nu sunt singurele amenintari…

„Filmul este la fel de tensionat și înfricoșător ca și prima parte. Există câteva secvențe în acest film care sunt un masterclass în suspans”.

– a spus Erik Davis

5. “TENET”

Data lansării: inițial s-a anunțat pe 17 iulie 2020, dar s-a lansat în 3 septembrie 2020.
În rolurile principale: Robert Pattinson și John David Washington.

Despre ce este vorba: regizorul Christopher Nolan este aici pentru a ne oferi un alt thriller minunat. După cum sugerează trailerul teaser, Washington și Pattinson au de-a face cu un continuum de spațiu-timp care ar putea aduce unele daune majore rasei umane și le revine lor sarcina să oprească aceasta anomalie.

În afară de Christopher Nolan, nimeni nu ar putea fi mai potrivit în rolul principal al filmului „Tenet”. În primul rând, filmul are genul de buget pe care doar Nolan l-ar putea obține pentru un scenariu original. Există atât de mulți bani la fiecare cadre de acțiune al acestui film opulent, încât apare o scenă în care lingourile de aur sunt literalmente aruncate pe o pistă de avion. În al doilea rând, filmul conține una dintre acele narațiuni care au definit marca Nolan, combinând secvențe de acțiune robuste cu povești de înaltă concepție pe care spectatorii trebuie să le solicite în mod legitim.

În cele din urmă, uneori, Nolan pare chiar să facă ecou proiectelor anterioare, precum un album cu cele mai mari hituri remasterizate. Există scene de acțiune de război care amintesc de „Dunkirk ”, o narațiune de spionaj care se simte ca „ Incepțion”. Și chiar o mulțime de oameni care vorbesc prin măști la fel ca în filmul „ The Dark Knight Rises ”.

Filmul este conceput 100% ca o experiență pentru persoanele care târziu în noapte au vizionat filme precum „The Prestige ” și „ Memento ”.

6. “Fantasy Island”

Data lansării: 14 februarie
În rolurile principale: Lucy Hale, Portia Doubleday, Charlotte McKinney, Michael Peña, Michael Rooker și Michael Peña.

Povestea filmului: La televiziunea ABC cu același nume din 1977, Fantasy Island prezintă oaspeții insulei care sunt cazați într-o stațiune tropicală luxoasă, dar îndepărtată, în care toate visele lor sălbatice se împlinesc.

„Fantasy Island” filmul care a rulat pe ABC în perioada 1977-1984!

Marele Puzzle: Atunci când visul devine un coșmar al unei furtuni ucigașe, oaspeții vor trebui să rezolve misterul insulei dacă vor să rămână în viață. Acesta este un moment confuz pentru a rămâne fi în viață așa că luați acest film, ca pe un exemplu de supraviețuire. Povestea în sine este ca o repornire a filmului de groază și o ușoară trimitere la un serial de televiziune care este cel mai bine amintit de părinții publicului țintă.

7. Bloodshot

Bloodshot

Data lansării: 5 martie 2020
În rolurile principale: Vin Diesel, Eiza González și Sam Heughan

În acest thriller celebrul actor Vin Diesel joacă rolul unui bărbat care a fost ucis, dar care mai târziu este înviat de către o echipă de oameni de știință.

8. EXTRACTION (2020)

EXTRACTION (2020)

Data lansării: 24 april 2020
În rolurile principale: Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal și Randeep Hooda

Despre ce este vorba în film: Ovi (Rudraksh Jaiswal), fiul adolescent al unui nemilos traficant de droguri este răpit de rivalul său. Tyler Rake (Chris Hemsworth), un mercenar australian Tyler Rake (Chris Hemsworth) este trimis în Dhaka cu ordinul de a recupera băiatul și de a împușca aproape pe oricine intră în calea lui.

EXTRACTION (2020) este un film amuzant, cu un spectacol violent, cu secvențe de acțiune și pirotehnica extravagantă. După cum sugerează titlul, mercenarul australian Tyler Rake se află într-o misiune de salvare. Deoarece fiul lui Ovi, un baron indian, care este este un mare traficant de droguri, a fost răpit de lordul crimei din Bangladesh Amir Asif (Priyanshu Painyuli) și sechestrat undeva la marginea orașului Dhaka.

Mercenarul trebuie să-l găsească și să-l scoată afară. În plus, ca lucrurile să devină și mai interesante, mai există un mercenar rival care face situația mult mai dificilă. Din fericire, Rake se dovedește a fi destul de indestructibil, în timp ce face furori în jurul unui oraș, luptându-se cu zeci de soldați și gangsteri.

9. Monsters of Man

Data lansării: 8 decembrie 2020
În rolurile principale: Neal McDonough, Jose Rosete, Jessica Blackmore și Kayli Tran

Într-o viziune terifiantă a Inteligenței Artificiale greșită, thriller-ul SF Monsters of Man dezvăluie consecințele puterii necontrolate a roboților care au avansat dincolo de controlul uman.

La data de 8 decembrie va debuta un lung metraj Science Fiction australian, regizat de Mark Toia, filmat în Cambodgia și finanțat prin intermediul platformei Indiegogo.

Acțiunea filmului: O companie de robotică, care fabrică prototipuri de roboți militari, face echipă cu un agent CIA (Neal McDonough) în vederea pregătirii unei operațiuni militare ilegale.

Compania de robotică care încearcă să câștige un contract militar împreună cu agent CIA corupt, efectuează un test ilegal în teren. Ei desfășoară patru roboți prototip, înarmați într-o tabără suspectă de producere a drogurilor din Triunghiul de Aur, presupunând că vor ucide pe toti traficanții de droguri .

Misiunea este pentru a dovedi că roboții militari, produși de către aceasta companie, sunt suficient de performanți pentru a câștiga un contract militar profitabil. Fără să aibă informații de la fața locului, acțiunea roboților are ca martori șase medici voluntari, care asistă la măcelul brutal dintr-un sat cu oameni nevinovați și intr-un final devin și ei ținte ale roboților criminali…

10. Love and Monsters (2020)

Love and Monsters (2020)

Data lansării: 16 octombrie 2020
În rolurile principale: Dylan O’Brien, Jessica Henwick și Dan Ewing

“Dragoste și monștri” a fost scris în mod clar de oameni care au văzut prea multe filme post-apocaliptice.

Acțiunea filmului: Povestea în sine și scenele din film relatează sfârșitul lumii așa cum Joe știe și, în ciuda faptului că a trăit timp de șapte ani într-un buncăr subteran pentru a se sustrage de gigantelor reptile, insecte și amfibieni mutanți care cutreieră acum suprafața pământului, se simte surprinzător de bine.

“Love and Monsters”, îl are rolul principal Joel (Dylan O’Brien) și este cel mai rar tip de film din zilele noastre, în care ne este prezentată o aventură distractivă, imaginativă și generoasă, care a fost realizată cu o sumă modestă de bani.

În filmul “Dragoste și Monștri” este prezentată povestea lui Joel Dawson, care împreună cu restul umanității trăiește de șapte ani sub pământ din cauza unor creaturi gigantice care au preluat controlul pământului.

După ce Joe s-a conectat la radio cu iubita sa din liceu, Aimee, care se află în altă colonie la 80 de mile distanță, el decide să plece într-o călătorie periculoasă și plină de aventuri, îndreptându-se spre colonia iubitei lui, în ciuda tuturor monștrilor periculoși care-i stau în cale…

Review filme thriller 2020
  • 9
The Good

Interacțiunile sfâșietoare dintre personaje marchează punctele culminante emoționale

Segmente de dialoguri bine scrise

Secvențe de acțiune nebunești

The Bad

Secvențele de explorare sunt scoase la lumina și sunt inspaimantatoare

0
910