TOP 10: Cele mai vizualizate seriale turcești (2019 – 2020)

TOP 10: Cele mai vizualizate seriale turcești din 2019 – 2020

Seriale turcești din 2019 – 2020: Potrivit telespectatorilor și pe baza comentariilor, sondajelor și opiniilor din online, am realizat top 10 cele mai bune seriale turcești din 2019 și 2020.

1. Sadakatsiz (2020)

Sadakatsiz (2020)

Sadakatsiz (2020)

Gen: Dramă, Thriller psihologic
În rol principal: Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen
Lansare oficială: 7 octombrie 2020

Serialul este destul de interesant, cu un complot și intrigi care nu este un standard pentru Turcia! Acesta este un remake al seriei dramatice BBC One Dr. Foster.

Sadakatsiz spune povestea doctoriței Asya (Cansu Dere), care duce o viață pașnică și fericită alături de soțul ei Volkan (Caner Cindoruk) și de fiul lor Ali (Alp Akar). Dar într-o zi întreaga ei lume se prăbușește și viața lor fericită se schimbă subit când află că soțul ei, pe care îl considera ideal, are o aventură cu o tânără de mai bine de doi ani.

Asya trebuie să aleagă între a-și salva căsnicia sau să se răzbune pe soțul ei „necredincios”. Și bineînțeles că doctorița intenționează să se răzbune pe șotul ei …

2. Afili Ask (2019)

Afili Ask (2019)

Afili Ask

Gen: Comedie romantică
În rol principal: Burcu Özberk, Çağlar Ertuğrul, Altan Erkekli, Benian Dönmez si Neșe Baykent
Lansare oficială: 12 iunie 2019 – 19 martie 2020

O comedie romantică despre Ayse și Kerem, care în timp ce o urmăriți, pur și simplu vă veți relaxa și amuza. Afili Ask spune povestea a doi tineri care se avantajează reciproc și decid să se căsătorească. Kerem vrea că tatăl său să-i încredințeze conducerea companiei, iar Ayse vrea sa fie independenta și pentru asta trebuie să scape de restricțiile impuse de fratele ei. Ayse provine dintr-o familie modestă și Kerem este un playboy tânăr și bogat care își petrece timpul distrându-se.

Un cuplu care s-a jucat cu dragostea, în cele din urmă își dă seama că sentimentele lor nu mai sunt un joc.

3. Bay Yanlis (2020)

Bay Yanlis (2020)

Bay Yanlis (2020) – Domnul greșit

Gen: Comedie romantică
În rol principal: Can Yaman, Özge Gürel, Gürgen Öz, Fatma Toptaș, Suat Sungur
Lansare oficială: 26 iunie 2020 – 2 octombrie 2020

Distribuția vedetă a acestui serial a fost perfect potrivită, deoarece în cadru vedem povestea de dragoste a trei cupluri simultan. Ozgur este un bărbat vesel și iubitor de libertate care își trăiește viața sută la sută, iar Ezgi este o fată tânără care are o problemă în alegerea unei a doua reprize.

Ozgur (Can Yaman) este un proprietar de restaurant foarte bogat, care duce o viață de lux, dar boemă, însă nu crede în dragoste. Ezgi (Özge Gürel), care s-a săturat de a experimenta relații cu persoane nepotrivite, a decis să-și găsească sufletul pereche și să se căsătorească. Văzând că Ezgi nu are succes în relații, Ozgur vecinul ei, începe să o îndrume în relații și îi dă tactici pentru a găsi un bărbat care îi place.

4. Zalim Istanbul/Nemilosul Istanbul (2019)

Nemilosul Istanbul

Nemilosul Istanbul

Gen: Dramă
În rol principal: Fikret Kușkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Mehmet Ozan Dolunay, Simay Barlas și Berker Güven
Lansare oficială: 1 aprilie 2019 – 22 iunie 2020

Serialul nu este doar despre o poveste de familie fericită, ci și un serial plin de intrigi și secrete.. Primul sezon al serialului îi va face pe spectatori să verse multe lacrimi! Scenariul și modul în care actorii intra în pielea personajelor este pur și simplu grozavă. Există o mulțime de secrete în serial, la început nu le aflăm, dar în al doilea sezon toate secretele sunt dezvăluite.

Nimeni nu este inocent, înainte de a trece testul păcatelor săvârșite.

Motto-ul serialului:

Cu toții avem răni adânc gravate în inimă, răni pe care încercăm să le ascundem, însă pentru a realiza acest lucru, unii se sacrifică orbește, în timp ce alții îi lasă pe cei dragi în voia sorții, ba chiar îi aruncă în gura lupilor.

Una dintre cele mai bogate familii din oraș locuiește pe malul Bosforului! Agah Karacay este capul familiei care decide să-l căsătorească pe nepotul său Nedim, pe care îl iubește enorm și vrea să-i asigure o viață fericită după moartea sa. Dar există un punct semnificativ de ce nu este ușor să facă acest lucru – Nedim este într-un scaun cu rotile.

Familia sa vrea să găsească o fată din satul său natal. Dar când reușește și familia fetei vine la conac, fiul cel mare al boierului se întoarce din SUA în sânul familie sale. Soția boierului nu-l agreează deloc pe Nedim și se comportă foarte urât cu el, dar bineînțeles că soțul ei nu știe acest lucru.

5. ★ Alev Alev (2020) ★

Alev Alev (2020)

ALEV ALEV

Gen: Dramă de acțiune
În rol principal: Demet Evgar, Hazar Ergüçlü și Dilan Çiçek Deniz
Lansare oficială: 5 noiembrie 2020 – prezent

Serialul este relativ nou, dar fanii serialelor turcești s-au îndrăgostit deja de el! De fapt, nu există personaje principale clar definite, există trei fete ale căror destine sunt împletite, astfel încât toate au suferit din cauza unui eveniment neașteptat., Fiecare fată are propria poveste, ceea ce ne face să ne îngrijorăm de eroinele noastre.

Povestea din serialul Alev alev, pune accentul pe căutarea iubirii adevărate și a dreptății.

Intriga poveștii din serial ia amploare în jurul a trei fete – Rui, Chechek și Jemre. Două dintre ele erau domnișoare înstărite și una lucra ca servitoare în casa celor bogați. Dar soarta le schimbă viețile subit în urma unei tragedii. Cumplita tragedie a unit cele trei fete, deși au un caracter și statut social diferit.

Un incendiu a devenit motivul întâlnirii lor! O nenorocire obișnuită a schimbat soarta fiecărei eroine. Fetele au fost nevoite să își regândească viața, pe care au trebuit să o ia de la capăt prin forțele proprii.

6. ★ Dogdugun Ev Kaderindir/Prizoniera Destinului (2019)

Prizoniera Destinului

Prizoniera Destinului

Gen: Dramă
În rol principal: Demet Ozdemir și Ibrahim Celikkol
Lansare oficială: 25 decembrie 2019 – prezent

Serialul „Doğduğun Ev Kaderindir” are o distribuție puternică și a fost inspirat de cartea mult citită a dr. Gulceren Budayıcıoğlu. Intriga poveștii este foarte interesantă și tocmai de aceea a atras un număr mare de fani.

Trăirile și durerea lăsate de rănile provocate în copilărie nu dispar atât de ușor, ci rămân pe viață …

Motto-ul serialului:

Formidabila legendă a iubirii dintre Mehdi și Zeynep este prezentată în serialul Prizoniera Destinului. Mehdi și Zeynep, care au suferit foarte mult în copilărie, se află într-o luptă dificilă pentru viață. Iar sufletele lor sunt pline de răni pe care le-au experimentat în copilărie.

Mehdi și Zeynep sunt două suflete rănite care, după ce s-au găsit unul pe celalat la începutul vieții, vor găsi un sentiment de apartenență unul în celălalt și așa vor scrie o dragoste complexă de legendă.

7. ★ Sefirin Kizi (2019) ★

Fiica Ambasadorului

Gen: Dramă
În rol principal: Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu, Engin Akyürek și Tuba Büyüküstün
Lansare oficială: 16 decembrie 2019 – 11 mai 2021

Serialul Sefirin Kizi a avut un succes uriaș la început! Fanii s-au fost împărțiți în două tabere, cei care își doreau ca Nare să fie alături de Gediz și cei care doreau să vadă cuplul Nare-Sanjar. Dar odată ce Neslihan a fost nevoită să părăsească serialul din cauza problemelor de sănătate, ratingul a scăzutdrastic când actrița a fost înlocuită cu Tuba Büyüküstün.

Seriale turcești din 2019 – 2020: O poveste despre o tânără care vine în Turcia. Tatăl ei este un ambasador celebru și își dorește în orice mod posibil ca fiica sa, Nare să se căsătorească cu un bărbat demn de familia sa. Dar, așa cum se întâmplă în majoritatea serialelor, o fată frumoasă se îndrăgostește de un tip obișnuit …

Sancar Efeoğlu și Nare Çelebi (Neslihan Atagül), care este fiica ambasadorului se iubesc nebunește încă de la o vârstă fragedă. Dar tatăl lui Nare este împotriva relației lor. Cei doi îndrăgostiți decid să fugă împreună și să se căsătorească în secret. Dar în noaptea de după nuntă, Șancăr se îndoiește de inocența lui Nare și crede că l-a înșelat. Degeaba încearcă Nare să-i explice cum stau de fapt lucrurile pentru că soțul ei nu crede cuvintele ei și o expulzează din colibă. Nare de supărare se aruncă de la marginea unei prăpastii și este grav rănită. După aceasta întâmplare tristă, cei doi dispar și povestea lor devine epică. Șancar, care nu știe ce s-a întâmplat cu soția sa, crede că Nare l-a părăsit cu ușurință în căutarea unei vieți noi.

8 ani mai târziu, Nare se întoarce în viața lui Șancar, exact în momentul în care el intenționează să se căsătorească și decide să înceapă o nouă viață. Nare încearcă să-i explice prin ce calvar a trecut, însă Șancar încă nu o poate crede. Dar Gediz Ișıklı, prietenul lui Șancar, o crede și o susține …

8. ★ Ramo (2020) ★

Ramo

Ramo

Gen: Dramă, acțiune
În rol principal: Murat Yildirim, Esra Bilgic, Sacide Tasaner
Lansare oficială: 14 ianuarie 2020 –

Ramo diferă semnificativ de serialele TV turcești tipice, deoarece este un serial de acțiune, unde vom vedea numeroase confruntări criminale care au loc în micul oraș Adana. Povestea din serial se va concentra pe conflictul dintre cele două familii și o mare dragoste care va înflori în timpul acestei lupte.

9. ★ Hercai (2019)

Hercai

HERCAI

Gen: Dramă romantică
În rol principal: Akın Akınözü, Ebru Șahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası si Ahmet Tansu Tașanlar
Lansare oficială: 15 martie 2019 – 25 aprilie 2021

Serialul Hercai a devenit un Adevărat Hit în 2019, suflând literalmente spațiul social de la primele episoade! Povestea relatează dragostea personajelor principale Miran&Reyyan, care au suferit multe urcușuri și coborâșuri, dar care au biruit tot ce a fost posibil!

Iubirea care se naște din răzbunare!

MOTTO-UL SERIALULUI:

O versiune de ecran a romanului „Hercai” scris de scriitoarea Sümeyye Koç, scoate la suprafață proverbul celebrului poet Mawlana.

Mawlana Jalaluddin Rumi a spus odată despre viață că durează exact cât trăiește un fluture, deci nu ar trebui să jigniți pe cineva, dar nici să vă ofensați singur.

Mawlana

Triunghiul amoros este închis! Tânăra Reyyan este fiica familiei Sadoglu. La început dragostea lui Reyan pentru Miran părea imposibilă, deoarece sentimentele tinerilor s-au născut din răzbunare. Cu toate acestea, dacă nici măcar “Răzbunarea” nu a putut învinge iubirea, atunci nici rivala ei nu le va putea sta în cale. Yaren, verișoara lui Reyyan s-a îndrăgostit nebunește de Miran și vrea cu orice preț să-l cucerească.

Seriale turcești din 2019 – 2020: Povestea este foarte interesantă, cu multe intrigi, răzbunări și multe secrete care nu au fost dezvăluite. Vrajba eternă dintre cele două familii și confruntările constante te țin mereu în suspans. Dar cu toate acestea marea interpretare a actorilor atrage privitorul și lasă dorința de a ști cum se va termina povestea …

10. ★ Sen Çal Kapimi (2020) ★

Sen Çal Kapimi

Sen Çal Kapimi

Gen: Comedie romantică
În rol principal: Kerem Bürsin și Hande Ercel
Lansare oficială: 8 iulie 2020 – prezent

Serialul Hit din 2020! Sen Çal Kapimi este o comedie romantică care prezintă personaje principale incredibil de talentate. Chimia dintre personajele principale, Eda și Serkan este pur și simplu fascinantă. Povestea lui Serkan și Eda începe cu încheierea unui acord, cuplul trebuie să se logodească și timp de 2 luni să se prefacă că sunt iubiți. Dar în această perioadă, dragostea fictivă se transformă în una reală …

  1. ★ Hercai (2019) ★
  2. ★ Zalim Istanbul/Nemilosul Istanbul (2019) ★
  3. ★ Sefirin Kizi/Fiica Ambasadorului (2019) ★
  4. ★ Dogdugun Ev Kaderindir/Prizoniera Destinului (2019) ★
  5. ★ Sen Çal Kapimi (2020) ★
  6. ★ Bay Yanlis/Dl Greșeală (2020) ★
  7. ★ Sadakatsiz (2020) ★
  8. ★ Alev Alev (2020) ★
  9. ★ Afili Ask (2019) ★
  10. ★ Ramo (2020) ★

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://tr.wikipedia.org