TOP 10 Filme de acțiune din 2021

TOP 10 Filme de acțiune din 2021

Top 10 filme din 2021: Vizionarea filmelor ne oferă șansă de a evada din realitate și de a ne pierde în lumi diferite, experimentând o mică escapadă fată de lumea reală. Filmele de horror și thriller-urile ne permit să experimentăm în mod indirect pericole.

Filmele științifico-fantastice și fantastice ne pot transporta în lumi și universuri complet diferite. Și, desigur, filmele de acțiune ne permit să ne imaginăm cum ar fi viața cu mai multă emoție, aventură și, de obicei, explozii.

Filmele cu super-eroi, de spionaj până la francize epice precum The Fast and the Furious, sunt un element de bază la Hollywood, mai ales în sezonul de primăvară și vară (cunoscut și că sezonul blockbuster). Deoarece aceste filme tind să aibă bugete mari și să câștige sute de milioane de dolari, studiourile de film sunt destul de pretențioase în alegerea perioadei când să le lanseze.

În 2020, de exemplu, am văzut că „în timpul pandemiei” a fost amânată data când studiourile doreau să lanseze marile lor filme de acțiune. Multe teatre din întreaga lume au fost închise și vânzările de bilete la filme au scăzut chiar și atunci când s-a întâmplat să fie redeschise teatrele, multe studiouri au optat pentru întârzierea lansării celor mai mari și mai profitabile filme.

Top 10 filme – Iată câteva filme care vor putea fi urmărite în 2021:

1. THE TOMORROW WAR ​

În anul 2051, când lumea este atacată de o specie extraterestră mortală, un grup de călători în timp, călătoresc în anul 2021, pentru a-i avertiza pe oameni cu privire la soarta iminentă. Acum, civilii și soldații, inclusiv veteranul de război Dan Forester (Chris Pratt), trebuie să facă tot ce este nevoie pentru a opri amenințarea extraterestră în viitor. Lumea este zdruncinată când se pare că o armată de pe o altă planetă a venit din spațiul cosmic și a invadat Pământul, dar se dovedește că sunt oameni din VIITOR. Aceștia sunt copiii și nepoții populației actuale și explică faptul că în anul 2051, omenirea pierde războiul împotriva invadatorilor extratereștri. Singura speranță este … că soldații și civilii din 2021 să facă „călătorească în timp” în viitor pentru a se alătura bătăliei.

Odată ce sunt catapultați în anul 2051, Miami, „THE TOMORROW WAR” devine un film de acțiune standard care prezintă lupta oamenilor împotriva extratereștrilor, cu o mulțime strategii și explozii. Chris Pratt continuă să impresioneze că o vedetă din rolu principal, iar angajamentul său față de personaj este lăudabil.

După numeroase întârzieri din cauza pandemiei în curs de desfășurare, “The Tomorrow War” a găsit în sfârșit o casă cu studiourile Amazon care intenționează să o lanseze pe serviciul lor de streaming, Prime Video, vineri, 2 iulie 2021 .

2. Chaos Walking

Top 10 filme din 2021: Bazat pe seria de romane YA cu același nume, este un film de aventură SF, cu o poveste inventivă și unică. Acțiunea se desfășoară pe o planetă, pe care toate femeile par să fi murit și gândurile bărbaților pot fi auzite.
​Povestea este o narațiune distopică, tipică, care îl urmează pe Todd în timp ce descoperă adevărata istorie a lumii în care locuiește. Câteva lucruri fac mediul lui Todd diferit de al nostru – toată lumea îți poate vedea gândurile prin „Zgomot”, iar femeile nu există. Abia când Todd găsește o navă prăbușită, își dă seama că lucrurile nu pot fi așa cum par.

Singura supraviețuitoare a accidentului, este o fată pe nume Viola. Cei doi fug împreună din comunitatea Prentisstown, pentru a o feri pe fată, de periculosul primar al comunității.
​Filmul „Haos Walking” este o trilogie care are tot ceea ce-i trebuie, fiind adaptat pentru a reuși – personaje interesante, construirea lumii fantastice și probleme legate de lumea reală.
Data lansării: 5 martie 2021

3. Below Zero ​

Filmul Below Zero este un thriller de acțiune puternic, solid, care știe să ridice tensiunea și să ofere suficiente scene de acțiune, pentru a te menține în suspans. Un transport de deținuți este atacat, prizonierii fiind prinși în interiorul , împreună cu polițistul supraviețuitor singuratic. Atacatorul emite un ultimatum: predați doar unul dintre deținuți, iar restul pot fi liberi. Lucrurile merg prost de acolo și tensiunile cresc odată cu numărul de persoane ucise.
​Polițistul responsabil de transportul deținuților, trebuie să lupte cu cei din interior și din exterior, în timp ce au un dușman tăcut: temperaturile de înghet.
Data lansării: 29 ianuarie 2021

4. Boss Level – Primul film din Top 10 filme

Top 10 filme din 2021: În filmul „Boss Level”, Frank Grillo actorul din rolul principal, joacă rolul unui om care trăiește mereu aceeași zi de nebunie și violentă. Frank Grillo îl interpretează pe Roy, un fost ticălos al Forțelor Speciale, care este angajat să-i urmărească pe niște infractori. Roy a neglijat-o pe singura femeie pe care o iubea cu adevărat, un fizician teoretic numit Jemma ( Naomi Watts ) care se ocupa de un proiect secret despre călătoria în timp. Fiul lor, deși a ajuns la școala primară, nici măcar nu știe că Roy este tatăl său. Roy este prins într-o buclă de timp și este urmărit de un asasin în bucla respectivă, care-i doresc capul.
Data lansării: 5 martie 2021.

5. Filmul F9 ​din 2021

Top 10 filme din 2021: În acest blockbuster, Vin Diesel revine pentru a-și conduce familia rapidă și furioasă într-o altă misiune periculoasă și ridicolă. Așa cum ne-a obișnuit în seriile precedente, înțelept și soțul ideal, nu obosește niciodată să-și amintească echipajul și legăturile profunde de loialitate și solidaritate cu aceștia. Pentru Letty și Dominic (Vin Diesel), nu există lipsă de încercări. La început, au abandonat drumul deschis pentru fericirea domestică, stabilindu-se într-o fermă îndepărtată cu fiul mic al lui Dom.

Acesta este nucleul sentimental al seriei “Fast and Furious”! O mulțime de actori cunoscuți apar în film- Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson și Chris „Ludacris” Bridges, desigur – împreună cu câteva pe care fanii s-ar putea să nu se aștepte să le vadă. În această serie apar și noi membrii ai familiei. Unul dintre aceștia este fratele lui Dom, Jakob, interpretat de Finn Cole. Cei doi frați au fost înstrăinați după o tragedie a familiei și după 30 de ani, amărâtul Jakob a devenit un ticălos internațional angajat de un tip megaloman, bogat pe nume Otto. Otto, al cărui tată este dictatorul unei țări nespecificate din Europa de Est, este dornic să achiziționeze un aparat care să-i aducă puteri care domină lumea.

Otto, prin intermediul lui Cipher poate asambla un dispozitiv numit Ares, care oferă proprietarului său controlul asupra armelor lumii.
​Cealaltă complicație este că fratele înstrăinat al lui Dom, Jakob (John Cena), s-a alăturat afacerii lui Otto și îl ajută pe Cipher să poată obține dispozitivul. Cei doi frați nu s-au văzut de când erau tineri.

În scenele de acțiune sunt desfășurați magneți uriași în aer și în traficul orașului. Vehiculele derapează și zboară prin aer. Cel puțin ne putem bucura de cascadorii și mașini grozave.Urmăririle se desfășoară printr-o junglă mexicană, cu cărări asemănătoare drumului. Și băieții buni presupuși fac ravagii și la Tbilisi, Georgia, cu un camion electromagnetic care lansează atacuri asemănătoare unui atac terorist. Scene de acțiune au loc și pe orbita pământului. Toate aceste secvențe arată mult mai înscenate și mai fals decât filmele anterioare.
Data lansării: 25 iunie 2021

​6. Infinite

Top 10 filme din 2021: Infinite este un film SF – acțiune cu Mark Wahlberg în rolul unui om, care află că a fost reîncarnat de multe ori – și care deține cheia salvării lumii. Bazat pe cartea lui D. Eric Maikranz The Reincarnationist Papers, filmul prezintă în cea mai mare parte urmăriri și explozii interminabile. Alte violențe includ arme și împușcături, lupte și lovituri cu pumnul, lupte cu sabia, o persoană rănită prin resturi zburătoare, săgeți prin mâna cuiva, tortură. Povestea din film se bazează pe halucinațiile unui schizofrenic care sunt dezvăluite a fi amintiri din vieți trecute în care a obținut talente pe care le are și astăzi.
Data lansării: iunie 2021 (pe Paramount +)

7. Venom Coast

Top 10 filme din 2021: Venom Coast este un film de groază american din anul 2021, în care un grup de tineri prieteni este urmărit de o familie de ucigași pe o navă de croazieră de epocă.
​În timp ce un grup de prieteni bogați decid să sărbătorească lansarea companiei lor de tehnologie cu o călătorie la Cabo. Ei sunt invitați de un bărbat misterios pe o nava de croazieră, de epocă a familiei sale. Odată ajunși la bord, motivele ulterioare ale familiei devin clare, iar prietenii sunt vânați unul câte unul. Cu toți sunt blocați pe mare, cu puține speranțe și fără nicio legătură cu lumea exterioară, dar o echipă de Pază de Coastă se angajează pentru o confruntare finală mortală …
Data lansării: 27 martie 2021

8. Jungle Run

Top 10 filme din 2021: Jungle Run este un film de acțiune american creat în 2021, despre o misiune de a căutare a unui profesor dispărut în pădurea tropicală a Braziliei. Căpitanul ambarcațiunii, la fel că toți căpitanii de bărci din junglă, bea mult și lasă totul în mâinile echipajului. Amanda și fratele ei Scott (Jack Pearson ) închiriază ambarcațiunea, pentru al căuta pe tatăl lor dispărut Nathan (Richard Grieco). Odată ce au ieșit din râu, în junglă există crocodili, șerpi uriași, păianjeni și triburi ostile. Atacurile animalelor variază de la broaște la săgeți veninoase, piranha kamikaze care sare din apă după prada lor și sunt dispuși să moară pentru a distruge motorul bărcii.
Data lansării: 2021

9. The Retaliators ​- „Uneori este mai bine să menții răul în viață”

​”The Retaliators” este un film de groază american din 2021 despre un pastor care caută răspunsuri în legătură cu crima brutală a fiicei sale. Procedând astfel, el descoperă o lume interlopă întunecată și întortocheată.
​Data lansării: iunie 2021

10. Free Guy – ​”Lumea avea nevoie de un erou” ​

Top 10 filme din 2021: Free Guy este un film de comedie de acțiune științifico-fantastic lansat în 2021 despre un casier care descoperă realitatea poate face parte dintr-un joc video. ​În film joacă Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar și Taika Waititi.

Un casier bancar descoperă că este de fapt un jucător de fundal într-un joc video din lumea reală. El decide să devină eroul propriei sale povești în joc… o poveste pe care o rescrie singur. Acum, într-o lume în care nu există limite, el este hotărât să fie tipul care își salvează lumea pe cale de dispariție … înainte să fie prea târziu.
​Data lansării: 13 august 2021

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1427860