Topul Celor mai Noi Seriale Turcești ale Toamnei (2021)

Destan cu Ebru Sahin și Edip Tepeli
View Gallery 6 Photos
Totul despre serialul turcesc Destan
Destan cu Ebru Sahin și Edip Tepeli
totul-despre-serialul-turcesc-barbaroslar
Barbaroslar cu Engin Altan
Yalancı/Mincinosul
Içimizden Biri/Unul dintre noi
Home » Seriale Turcesti » Topul Celor mai Noi Seriale Turcești ale Toamnei (2021)

Topul Celor mai Noi Seriale Turcești din 2021

Seriale Turcești de Top: Noile seriale turcești a sezonului au fost anunțate! Odată cu sfârșitul sezonului estival, comediile romantice, dramele și filmele de acțiune ne-au făcut să ne amuzăm puțin și să participăm la poveștile de iubire a protagoniștilor din seriale. Unele seriale turcești s-au terminat, și actorii și-au luat rămas bun de la personajele interpretate și altele revin în forță cu poveștii cutremurătoare.

Odată cu începutul noului sezon, o mulțime de seriale turcești, cu povești dramatice, amuzante și teme otomane revin pe ecrane.

Top 5 Seriale Turcești: Iată noile seriale cu perioade de difuzare 2021-2022:

Noile seriale turcești care vor începe pe ATV în 2021
Noile seriale turcești care vor începe pe ATV în 2021

1. DESTAN pe ecranele ATV, în serile de vineri

“Destan/Epopeea” aduce pe micile ecrane o poveste de dragoste din secolul al VIII-lea, înainte ca turcii să accepte islamul. Serialul, care s-a numit prima dată ca Akkız Destani, ulterior a fost schimbat în Destan, va relata dragostea dintre Akkız și Batuga, care este fiul unui han. Ebru Șahin este protagonista serialului DESTAN, care va fi difuzat pe ecrane de ATV, în serile de vineri.

2. Yalnız Kurt pe ecranele ATV

YALNIZ KURT: Mega proiectul numit Osman Sinav, este despre lupta împotriva unei organizații teroriste secrete globale, la fel ca serialul de lungă durată Kurtlar Vadisi/Valea Lupilor. Șevket Dedelioğlu va fi supervizorul seriei. Potrivit informațiilor din culise, împărtășite de jurnalista Birsen Altuntaș, cu privire la serialul Yalniz Kurt, a fost anunțat că actorul Cihan Ünal va participa la serial.

Noile seriale turcești care vor începe pe TRT1 în 2021
Noile seriale turcești care vor începe pe TRT1 în 2021

3. BARBAROSLAR pe ecranele TRT 1, în serile de joi!

Engin Altan le-a amintit fanilor de data lansării a serialului turcesc „Barbaroslar”!

Barbaroslar este un nou serial turcesc istoric, care relatează viața amiralului otoman Hayreddin Barbarossa, cunoscut și sub numele Barbă-Roșie, unde Engin Altan, actorul care a ajuns la faima internațională pentru rolul său de „Ertugrul”, este protagonistul.

Actorul a anunțat ca premiera va avea loc pe 16 septembrie. La trei zile după lansarea trailerului serialului intitulat „Barbaroslar”, actorul din „Dirilis: Ertugrul/Putere și glorie” a împărtășit o poză a caracterului său, informând fanii că serialul se va difuza pe postul de televiziune TRT 1 din Turcia.

Engin este admirat de milioane de oameni din întreaga lume pentru că a fost protagonistul serialului „Dirilis: Ertugrul”. Serialul este difuzat și la Pakistan Television.

Principalii protagoniștii sunt Engin Altan Düzyatan din Putere și glorie și Ulaş Tuna Astepe, actorul din serialul Lacrimi la Marea Neagră.

Care este povestea din serialul turcesc Barbaroslar?

În primul rând, serialul istoric Barbaroslar este o combinație originală, o poveste istorică și ficțiune turcească, cu eroi care au existat în realitate. Creatorul producției de succes este ES Film. Producția mult așteptată îi are în rol principal pe unii dintre cei mai buni actori și actrițe din Turcia.

Drama arată ascensiunea celor patru frați, care se confruntă cu mari pericole și devin cuceritorii mării. Serialul este despre viața lui Barbaros Hayreddin Pașa, un „Kapudan Pașa” al Imperiului Otoman (căpitan sau stăpân al mărilor) și celălalt fratele al său marinar.

BARBAROSLAR este o producție gigantică, la fel ca „Dirilis: Ertugrul/Putere și glorie”. La fel ca în dramele istorice turcești anterioare, aceasta se va concentra și asupra unei anumite perioade a erei otomane. Cu toate acestea, vom asista la o mulțime de războaie pe mare. Un nou serial turcesc despre Frații Barbaross”, care se învârte în jurul vieții comandantului naval Hayreddin Barbaros și a fratelui său Aruj, cel mai faimos marinar din istoria Imperiului Otoman.

„Există 3 tipuri de oameni, există regi, și cei care se tem de regi și acei care îi sperie pe regi ”, spune comandantul Arouj la începutul clipului promoțional unde apare la bordul navei sale și se pare că povestea este complexă, plina de entuziasm și suspans cu care sunt obișnuiți fanii serialelor istorice turcești.

Noile seriale turcești care vor începe pe Show TV în 2021
Noile seriale turcești care vor începe pe Show TV în 2021

4. Yalancı/Mincinosul pe ecranele Show TV, în serile de vineri

Yalancı, una dintre producțiile ambițioase ale noului sezon, va apărea în fața publicului pe micile ecrane la TV Show. Serialul turcesc „Yalancı/Mincinosul” este produs de Process Film. Serialul Mincinosul, cu Burçin Terzioğlu în rolul principal se va întâlni în curând cu publicul.

5. Içimizden Biri/Unul dintre noi, în fiecare duminică pe Show TV

Özge Yagiz, frumoasa actriță care a impresionat pe toată lumea cu rolul ei din „Jurământul”, difuzat pe Happy Channel, trece la comedie. Serialul „Içimizden Biri/Unul dintre noi”, a început pe Show TV din 12 septembrie și este idila cu năbădăi dintre un irlandez și o turcoaică.

Dragoste cu năbădăi! Adam «are o idilă» cu Havva, doi tineri, care provin din lumi total diferite. Adam (Bora Akkaş) este fiul unui preot catolic irlandez; Havva (Özge Yagiz) este fiica unei familii tradiționale musulmane cu origini turcești. Deși viața i-a plasat pe două orbite îndepărtate, soarta îi aduce împreună.

Içimizden Biri/Unul dintre noi
Ținuturi fără lege pe FOX TV

6. „Kanunsuz Topraklar/Ținuturi fără lege”, cu Uğur Güneş!

Ținuturi fără lege este o producție de epocă ce are loc în anii ‘40, în zona minieră Zonguldak din Turcia. Produs de Gold Film și celebrul producător Faruk Turgut, în regia lui Faruk Teber, scris de Zülküf Yücel, are in distributia sa actorii celerii precum Uğur Güneș, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Tașaner și Murat Daltaban. „Ținuturi fără lege ”, se va întâlni cu publicul pe FOX TV, miercuri, 29 septembrie la ora 20:00.

Serialul relatează povestea unui miner sărac ce ajunge să se îndrăgostească o femei superbă pe nume Gülfem (Esra Bilgiç), fiica unui proprietar de mină. Deși lumea întreagă nu îi vrea împreună, dragostea lor pare să elimine toate obstacolele din calea lor.

https://www.instagram.com/p/CTJ1H27INEP/?utm_source=ig_web_copy_link

Ugur Gunes (Yilmaz), actorul din Mă numesc Zuleyha, dă viata unui miner sărac pe nume Davut.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1444207