Totul despre serialul DESTAN cu Ebru Șahin

Totul despre serialul turcesc Destan
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Totul despre serialul DESTAN cu Ebru Șahin

DESTAN: Prezentare – Rezumat – Distribuție

DESTAN cu Ebru Șahin: Producția Destan este oficial în desfășurare pentru una dintre cele mai interesante drame ale perioadei sezonului. Serialul istoric DESTAN produs de Bozdağ Film, va avea premiera mai târziu, în această toamnă pe ATV.

Emir Khalilzadeh ocupă scaunul regizorului, iar scenariul poartă semnăturile consacrate a celor două scenariste, Sefer Nehir Erdem și Ayșe Ferda Eryılmaz, care au mai scris și „Sen Anlat Karadeniz/Lacrimi la Marea Neagră” și „Sefirin Kızı/Fiica Ambasadorului”.

Serialul „Destan”, care va fi una dintre cele mai ambițioase producții ale noului sezon cu povestea, distribuția și decorațiunile sale, se va difuza pe ATV.

Mehmet Bozdağ, producătorul și proiectantul seriei, a anunțat că filmarea serialului Destan a început prin partajarea sa pe rețelele de socializare și că a dorit ca proiectul să fie benefic pentru întreaga echipă și pentru actori. Se spune că Ebru Șahin și Edip Tepeli conduc proiectul unic, care va spune povestea de dragoste epică dintre Akkız, legendara eroină orfană, dintr-un trib de munte din Asia Centrală și fiul infirm al unui han.

Akkız și Batuga vor rescrie istoria poporului turc!

Regizorul a spus că se va vorbi despre DESTAN, nu numai în Turcia, ci și în întreagă lume. Cu producția magnifica, povestea sa unică și epică, completată de o distribuție puternică vor cucerii iremediabil inimile telespectatorilor..

DESTAN cu Ebru Șahin – Despre ce este vorba în serialul istoric EPOPEEA?

Serialul ‘Destan’ relatează dragostea epică dintre Akkız, legendara fată războinică a lui Gök Kagan Korkut Khan, rămasă orfană în stepele dure cu vegetație semideșertică din Asia Centrală și Gök Tegini Batuga, care a rămas orfan de Korkut Khan în Palatul Gök.

Akkız (Ebru Șahin), curajoasă războinică a Turciei și Batuga, un tânăr orfan, inimă la inimă, vor rescrie soarta turcilor. Destan se va concentra în jurul acestor doi tineri orfani, două păsări necunoscute, în timp ce încearcă să realizeze imposibilul, făcându-și dragostea o sabie și un scut al inimii lor…

Când va începe serialul Destan și pe ce post de televiziune se va difuza?

Destan se filmează în prezent în Platoul Bozdağ Film și va apărea în curând la ATV !

Ce actori fac parte din distribuția serialului DESTAN cu Ebru Șahin:

Din distribuția serialului Destan/Epopeea fac parte actori cunoscuți, nume mari ale cinematografiei din Turcia.

Ebru Șahin în rolul lui Akkız, o fată orfană care devine eroina poveștii epice.
Edip Tepeli îl interpretează pe BATUGA, fiul unui han.
Berk Erçer va da viață personajului Saltuk.

Actorii care completează distribuția serialului Destan sunt:

Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan, Elif Doğan, Deniz Barut, Buse Meral, Kaan Çakır, Filiz Ahmet, Teoman Kumbaracıbaşı si İpek Karapınar.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1443439

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.