Totul pentru familia mea Episodul 10 Rezumat

Totul pentru familia mea Episodul 10 Rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 10?

Totul pentru familia mea Episodul 10: Frații Eren, au decis să rămână la Istanbul spre surprinderea tuturor. Orhan a realizat că ceea ce părea imposibil, a devenit posibil și se bucură că nepoții săi rămân acolo.

Cea mai dură confruntare dintre Ömer și Kadir: „Plec de aici, vreau o viață mai bună”!

Ömer își dorește o viață mai bună și se îndepărtează de tot ceea ce îi amintește de viața lui de dinainte. eL vrea să-și schimbe viața și este dispus să fac acest lucru cu orice preț, visând să le ofere și fraților săi o viață mai bună. El decide să părăsească pentru totdeauna casa improvizată în care locuiește cu frații săi, după cearta puternică cu Kadir, iar acum ceea ce își dorește este să obțină bani.

Tânărul își dorește o viață mai bună și pleacă de acolo, după ce Emel a ars toți banii pe care i-a primit de la Akif în schimbul retragerii plângerii împotriva lui Berk. Orhan și soția sa se bucură că nepotul lor și-a retras plângerea împotriva lui Berk, deoarece nu vreau să aibă probleme cu Akif.

Pe de o parte, Orhan îl face pe fiul său și pe Kadir să îi promită că nu îi vor face nimic lui Berk și pe de altă parte, Sengul încearcă să scoată alți bani de la Akif, crezând că bogătașului i se va face milă dacă îi va spune că nepoții ei au ars banii.

Frații Eren rămân devastați după plecarea lui Ömer, și micuța Emel este foarte supărată de cele întâmplate, deoarece crede că Ömer a plecat de acasă din cauza ei.

Ömer, care rătăcește pe străzi, neștiind unde să meargă, realizează că trebuie să înceapă totul de la zero. El visează să devină bogat și obține un loc de muncă în compania lui Akif. În plus, Akif va profita de situație, spunându-i că este diferit de frații săi și îl încurajează să-și urmeze visul.

Totuși, departe de frații săi, se luptă într-o lume căreia nu îi aparține, iar la finalul episodului când se va întoarce acasă, are loc un eveniment care va surprinde pe toată lumea.

Ömer se refugiază în casa lui Ayşe, noua sa prietenă!

Ömer devine din ce în ce mai atașat de colega sa, Ayşe, și de confortul vieții de lux și bogăție, când fata îl invită să locuiască la ea câteva zile. Prin urmare, îi va fi greu să accepte oferta lui Akif: Omul de afaceri i-a propus să lucreze pentru el.

În scenele următoare, vom vedea cum frații Eren revin la viețile lor dinainte. Kadir își primește slujba înapoi la cantina școlii, iar Melisa rămâne fără cuvinte când îl găsește acolo. Mazlum se angajează și el la cafeneaua școlii și îl avertizează pe Berk să nu le mai facă probleme prietenilor săi.

„Nu mă pot opri să zâmbesc”!

Melisa, care în episodul anterior, a fost devastată când a aflat că Kadir va părăsi pentru totdeauna Istanbulul, nu-și poate ascunde fericirea când vede că bărbatul pe care îl iubește nu a plecat și că s-a despărțit de Susen. Foarte emoționată, este surprinsă să-l vadă și îi mărturisește că nu se poate opri din zâmbet, și gesturile ei, îl emoționează și pe Kadir.

Pe de altă parte, vom vedea cum Asiye nu va avea încredere în intențiile lui Doruk, dar el îi va promite că o se schimbe, și o să fie o persoană bună, astfel încât ea să aibă încredere în el și să-și dorească să fie iubita sa.

Dragostea cu fluturași va fi prezentă și în inima Asiye, care va începe să-l vadă pe Doruk cu alți ochi pe măsură ce tânărul se schimbă. Ea se îndrăgostește din ce în ce mai mult de el când vede că este mai amabil și se implică în acte de caritate.

Când Doruk află că e ziua de naștere a lui Asiye, se duce acasă la ea cu un cadou și flori. Kadir îi vede împreună și devine suspicios, Iar acest lucru o face pe sora sa să îi spună că se plac. De asemenea, povestea dintre Doruk și Asiye continuă să avanseze. Cei doi tineri se apropie, iar gesturile bune ale fratelui Melisei, o fac pe fată să aibă mai multă încredere în el.

Desigur, vor avea multe obstacole de parcurs pentru a fi împreună.

Așa că, încetul cu încetul, Ömer se îndepărtează de frații săi, și se apropie de Akif. Care nu este deloc o companie bună! Bărbatul i-a promis un loc de muncă și fără un pic de milă, a ajuns să-l folosească pentru a-i lustrui pantofii.

Kadir trăiește un mare șoc și nu-i vine să creadă ce vede: Ömer curăță pantofii lui Akif!

Ömer îl însoțește pe Akif pe șantier și când Kadir vede cum este umilit fratele său, este devastat. Kadir încearcă să-i explice că nu era nevoie să se umilească astfel pentru bani, deoarece el a vrut să-l ajute să-și termine studiile.

Pe de altă parte, Ayșe organizează o petrecere pentru Ömer, care își sărbătorește ziua de naștere. Ayșe își invită prietenele pentru a sărbătorii împreună și fostul ei iubit află.

Ömer îl bate brutal pe Tolga, fostul iubit al lui Ayşe!

Ömer nu trece prin cel mai bun moment al său și când Berk ajunge la petrecere împreună cu Tolga, afirmă că tânărul locuiește într-un coteț și se amuză. Rușinat de umilința la care a fost supus, se ceartă cu Tolga, fostul iubit al lui Ayşe și îl bate. Când își dă seama că va avea probleme, se întoarce acasă și îi cere scuze fratelui său.

La finalul episodului, poliția ajunge acasă la frații Eren pentru a-l aresta pe Ömer. Tolga l-a denunțat, iar viitorul lui depinde de modul, în care evoluează starea de sănătate a tânărului și dacă își revine.

Întreaga istorie a familiei Eren se va schimba într-o clipă… Când adevărul iese la iveală!

Totul pentru familia mea

În următorul episod vom vedea cum Akif este dispus să dezvăluie cel mai întunecat secret al familiei Eren…

Ömer este adoptat! Iar mama lui este Suzan, deci el este fratele lui Harika…nu este unul dintre frații Eren!

Aceste ultime capitole ale complotului din serial, ne lasă fără cuvinte. Drama, minciunile, dragostea, trădarea. și resentimentele sunt câteva dintre ingredientele prin care se caracterizează ultimele capitole, dar oare cum va evolua totul?

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1518655