Totul pentru familia mea episodul 13 rezumat

Totul pentru familia mea episodul 11 rezumat

Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 13?

Bine ați venit la un nou episod din serialul Totul pentru familia mea! Sper că ați avut parte de o zi frumoasă și dacă a fost o zi grea, ne dorim ca în momentele ce urmează să aveți parte de relaxare și momente de liniște.

În episodul anterior, Nebahat acuzat-o pe Asiye că este o hoață, în timp ce Akif i-a făcut același lucru lui Kadir. De asemenea, am aflat că Suzan știe deja unde este fiul ei dispărut, dar spre surprinderea tuturor, ea nu are de gând să-l accepte pe Ömer și a încercat să rezolve totul cu bani.

De Ziua Mamei în Turcia, a avut loc festivalul școlii și concursul de vânzare caritabil și din cauza lui Şengül, festivalul școlii s-a transformat din sărbătoare într-un adevărat spectacol. Akif a spus publicului că tocmai l-a găsit pe fiul dispărut al lui Suzan. Și, în fața părinților, elevilor și profesorilor, a declarat că este vorba despre Ömer.

Iată câteva dintre cele mai importante evenimente din episodul acesta:

Ömer o înfruntă pe Suzan, Doruk este gelos pe Selim și Kadir și Melisa își continuă povestea furtunoasă de dragoste, în timp ce Ömer găsește sprijin în Ayșe.

Nu vă mai țin în suspans, așa că să începem!

Totul pentru familia mea Episodul 13 rezumat – Partea 1

Secretul maternității lui Suzan devine tot mai public și acest lucru deranjează atât pe ea, cât și pe fiica ei Harika, care nu își dorește să aibă un frate care locuiește într-un coteț de găini și colegii ei să se amuze pe acest subiect.

După ce Akif a dezvăluit public că Suzan este mama lui Ömer, viețile multora au fost afectate și reproșurile, urmate de amenințări nu ezită să apară.

În timp ce, Suzan se confruntă cu cuvintele dure ale lui Ömer, care nu înțelege cum mama sa biologică l-a abandonat ca pe un gunoi, Orhan la rândul său aruncă cuvinte grele asupra lui Şengül când află ce a făcut.

Ömer fuge când descoperă că Suzan este mama lui biologică!

Nici Ömer, nici Harika nu vor să creadă cuvintele lui Akif, dar nu au de ales decât să le accepte, auzind răspunsul „Nu minte”, primit de la Suzan atunci când este întrebată de fiica ei. Nici Kadir nu este în stare să nege, așa că Ömer fuge de la sărbătoarea școlii.

Ömer, care este în stare de șoc pleacă devastat la mormântul părinților săi și plângând în hohote își varsă amarul printre mormintele părinților care l-au crescut.

De parcă nu ar fi de ajuns, una dintre cele mai așteptate întâlniri dintre Melisa și Kadir, ar putea avea urmări neașteptate. Din păcate, ceea ce Melisa încă nu știe este că tatăl ei i-a luat temporar salariul lui Kadir pentru a recupera banii pentru colierul pe care i l-a dat lui Oğulcan.

Mai mult de atât, după ce Nebahat a acuzat-o pe Asiye că a furat colierul fiicei sale, Doruk și-a confruntat mama. Adevărul este că tânărul încă încearcă să-i cucerească inima lui Asiye și faptele mamei sale o îndepărtează de el pe fata pe care o iubește.

Între timp, Doruk încearcă să repare lucrurile între el și Asiye, dar se pare că încercările lui eșuează de fiecare dată când încearcă să se apropie de ea.

Pe partea cealaltă, Suzan încearcă să restabilească relația ei cu fiica sa și îi spune că nu-l simte pe Ömer ca fiind fiul ei. Ajunsă acasă, Suzan vorbește cu fiica ei, Harika și îi spune că nu îl va accepta pe Ömer ca fiu. Așa e, acum că în sfârșit știe cine este fiul ei, îl reneagă!

Între timp, Ömer se întoarce acasă, unde îl așteaptă întreaga familie Eren. Tânărul se simte pierdut, singur și ca fiind o povară pe capul familiei, în ciuda faptului că frații, verii și unchii lui îi spun că nimic nu îl va împiedica să facă parte din familie.

Ömer mărturisește că vrea să știe cine este tatăl său biologic, dar Orhan îi spune că nici el nu știe, afirmând că: „Doamna Suzan are toate răspunsurile la întrebările tale” . Ömer se prăbușește, pentru că simte că viața lui a fost o minciună și că nu mai are pe nimeni. Cu toate acestea, Kadir îl oprește și îi demonstrează că se înșeală.

Nici lui Melisa nu i-a căzut bine metoda prin care Akif, a dezvăluit că Ömer este fiul lui Suzan și merge acasă să îi reproșeze acest lucru tatălui ei. Dar bineînțeles că afaceristul mereu găsește câte o scuză plauzibilă pentru toate acțiunile sale.

La casa Atakul, Melisa își confruntă părinții cu privire la lipsa de empatie pe care au avut-o față de Ömer. Akif și Nebahat răspund că băiatul ar trebui să le fie recunoscător, deoarece i-au dat șansa de a ieșii din sărăcie.

Harika, după ce a descoperit că Ömer este fratele ei, se luptă cu Süsen și Talya!

A doua zi, Harika este mai iritabilă decât de obicei. Süsen se sa-tură de comportamentul ei nepoliticos și o confruntă. Harika nu suportă când prietenii ei i se opun, așa că se luptă cu Süsen și Talya.

Ca urmare a acestui accident, Suzan merge la școală pentru a-i cere scuze directorului pentru comportamentul fiicei sale. Deșii, încearcă să-l evite pe Ömer, dă peste el și băiatul nu ezită să se apropie de ea și să clarifice lucrurile.

Femeia încearcă să-i explice ce s-a întâmplat când a fost abandonat în moschee, dar el nu vrea să-i asculte scuzele și pleacă. Înainte de a o părăsi, îi mulțumește că i-a oferit cei mai buni părinți din lume.

Între timp, Doruk încearcă să o consoleze pe Asiye și o îmbrățișează după tot ce s-a întâmplat cu Ömer. Tânărul îi spune că părinții ei trebuie să fi fost oameni minunați că l-au luat pe Ömer în sânul familiei lor și că, în plus, le este foarte recunoscător că au adus-o pe lume.

Cei doi tineri încep să se apropie, dar un bărbat le stă în cale: Selim, funcționarul magazinului din cartier lui Asiye, care evident, este îndrăgostit „în secret” de frumoasa fată.

Selim tocmai a deschis o cantină lângă școală și îi oferă lui Asiye un loc de muncă flexibil. Tânăra este foarte fericită pentru că va avea în sfârșit un venit stabil, fără să-i afecteaze programul de la liceu. Doruk îl felicită, deși se pare că este extrem de gelos pe Selim și îi cere un loc de muncă pentru a fi aproape de Asiye.

Kadir și Melisa își continuă relația și sunt din ce în ce mai apropiați!

Pe de altă parte, Kadir îi spune Melisei că nu ar fi trebuit să-i dea colierul vărului ei Oğulcan, dar el nu este supărat pe ea pentru ceea ce s-a întâmplat. În fine, se pare că cei doi tineri sunt deja în relații bune.

Între timp, Ayse încearcă să-l înveselească pe Ömer. Tânărul îi spune că singurul lucru bun care i s-a întâmplat în ultima vreme este că a cunoscut-o, fapt pentru care ea îi răspunde cu un sărut pe obraz. Se pare că prietenia dintre cei doi tineri este la un pas de a deveni ceva mai serios și rămâne de văzut cum va reacționa Tolga.

În cele din urmă, Suzan îi cere lui Akif o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat de Ziua Mamei. Akif, în loc să o confrunte, încearcă să o seducă. Acum că Suzan știe că Akif încă mai are sentimente pentru ea, rămâne de văzut dacă îl va folosii, în avantajul ei și se va întoarce la el.

Ömer își riscă viața pentru a o salva pe Suzan!

Suzan pare că ea este mai mult intenționată să se răzbune pe Akif decât să-și accepte fiul. Acum că știe că Akif continuă să-i simtă lipsa, femeia nu ezită să o folosească acest ATU în avantajul ei. Dar lucrurile nu vor merge atât de bine pe cât a plănuit ea… Mai mult, se vor termina foarte rău.

Harika vrea ca Ömer să părăsească școala!

Dar să nu uităm de Harika în această poveste, deoarece tânăra este furioasă că trebuie să stea în aceeași clasă cu fratele ei, așa că nu se poate gândi la nimic mai bun decât să-i ceară să plece de la școală.

Ömer își dă seama că cel mai bine este să fie departe de ea, deoarece nu vrea să fie batjocura colegilor, care se amuză pe seama faptului că a fost abandonat, așa că el cere să fie mutat în altă clasă. Directorul școlii nu este de acord cu această soluție, așa că îi propune una diferită: îi așează pe cei doi frați la mese alăturate.

După ce Ömer a ascultat sfaturile fratelui și a unchiului său, decide că vrea să-și cunoască rădăcinile, așa că o întâlnește pe Suzan. Se pare că tatăl biologic al lui Ömer se numește Ahmet Yilmaz. Din păcate, este un nume destul de comun în Turcia, așa că nu vă va fi ușor să îl găsească.

Suzan îi spune lui Ömer că era foarte îndrăgostită de tatăl lui, dar el a abandonat-o brusc înainte de a-și da seama că este însărcinată. După ce l-a născut pe Ömer, femeia și-a întrebat familia de multe ori unde se află bebelușul ei, dar nimeni nu i-a dat niciun indiciu.

În cele din urmă, îi mărturisește că și-a dat seama că la vârsta ei nu putea face altceva decât să uite și să meargă mai departe, ca să nu fie renegată de părinții ei. Acest lucru nu-i convine lui Ömer, deoarece și-ar fi dorit ca mama lui să facă tot posibilul pentru a-l găsi și tânărul pleacă și mai supărat acasă. Unchiul său se întristează și își mustră soția pentru că mereu se amestecă în viețile altora.

Povestea abandonului ne întristează, așa că să revenim la romantismul cel mai aplaudat de telespectatori, cel dintre Doruk și Asiye!

Doruk nu va înceta să lupte pentru a se împăca cu Asiye!

Doruk nu a vrut să riște posibilitatea de a se împăca cu fata pe care o iubește, așa că i-a cerut lui Selim un loc de muncă. Acum că este noul coleg de muncă al lui Asiye la cantină, tinerii au mai mult timp de petrecut împreună.

Pe de altă parte, Oğulcan își găsește un loc de muncă ca actor secundar într-o reclamă de televiziune și le cere lui Kadir și Melisa să-l însoțească la filmări. Protagonistul spotului se dovedește a fi un actor prost, așa că regizorul decide să-i găsească un înlocuitor. De îndată ce pune ochii pe Kadir, nu ezită nicio secundă să-i ofere rolul!

Și acum să trecem la partea cea mai piperată din acest episod, care de duce tot la Şengül și cum era de așteptat, femeia se amestecă din nou în afacerile altora. De data aceasta, ea o amenință pe Suzan că o va da în judecată dacă nu are grijă de Ömer. Suzan, pentru a evita să meargă în justiție, hotărăște să evite această problemă, în felul ei.

Suzan îl întâlnește pe Ömer în clădirea Ataman și îi cere să semneze un document prin care renunță la drepturile sale financiare. După ce semnează, tânărul îl sună la telefon pe unchiul său Orhan și îi spune, devastat, tot ce s-a întâmplat.

Orhan se enervează pe Şengül, deoarece acţiunile lui l-au făcut pe Ömer să se simtă teribil de rău. El își mustră soția când află că amenințat-o pe Szuzan că dacă nu-și recunoaște fiul, o va da în judecată. De data aceasta, Şengül nu mai acceptă reproşurile soţului ei, aşa că decide să-şi facă bagajele şi să plece de acasă, deoarece este foarte sigură că în câteva zile, familia ei îi va simți lipsa și o va implora se întoarcă acasă. Dar planul ei nu decurge cum și-a dorit ea, din moment ce membrii familie se simt foarte relaxați în lipsa ei.

Suzan decide să se răzbune pe Akif fără să mai țină cont de nimic!

În aceeași zi, Suzan decide să se răzbune pe Akif, așa că femeia rezervă o cameră la hotel și îl invită pe Akif. Cu toate acestea, ea nu merge la întâlnire, dar în schimb, ea o sună pe Nebahat și îi dă numărul camerei în care este cazat soțul ei.

Ce capcană i-a făcut! Dar să nu ne panicăm pentru că știm deja că Akif, este de obicei destul de norocos și scapă mereu de toate problemele. Și de data aceasta, afaceristul scapă basma curată, deoarece șoferul îi spune prin telefon că Nebahat se află la hotel, așa că omul de afaceri are suficient timp să iasă din cameră și să plece cu mașina înainte să-l vadă soția sa.

Nebahat își dă seama că Suzan a pus totul la cale, așa că merge la holdingul Ataman să o confrunte rivala sa, crezând că a mințit. După o scurtă conversație, Nebahat urcă în mașina ei, dar Suzan o ajunge din urmă și îi arată mesajele drăguțe pe care i le-a trimis Akif.

Nebahat fierbe de gelozie și furie și dă frâu liber impulsului ei de a o trece cu mașina peste Suzan, fără să se gândească la consecințe. Cu toate acestea, Ömer este cel care suferă impactul.

Furioasă din calea afară, Nebahat accelerează mașina și încearcă să treacă peste Suzan. Ömer, care tocmai a părăsit clădirea Ataman, sare fără ezitare să-și salveze mama biologică: o împinge din drum, dar el însuși este lovit puternic de mașină. Ultimul lucru pe care îl vedem este cum Ömer cade inconștient la pământ.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1519171